NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

„Az vagy, amit megeszel!”
(Hippokratész)

Hatékony béltisztítás és méregtelenítés természetesen!

Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás?

Ha a méregtelenítés és a béltisztítás gondolata először merül fel Önben élete során , akkor valószínűleg eddig sohasem gondolkodott el azon, hogy tiszta-e belül az Ön szervezete. A külsőnk tisztaságára mindig figyelmet fordítunk: lemossuk a szennyeződést testünkről, fogainkról, hajunkról – de vajon belül tiszták vagyunk? Manapság, amikor egyre több méreganyaggal találkozik a szervezetünk, a vastagbél (testünk szennyvíz-elvezető rendszere), a máj és a többi belső szerv méregtelenítése elengedhetetlen, akárcsak egy autó esetében az olajcsere. Méregtelenítés és béltisztítás hiányában legfontosabb belső szerveink hatékonysága funkcionálisan csökken, melynek első jele a fáradtság, további tünetek pedig már betegségre utalhatnak. Ennek ellenére nehéz felismerni, hogy mikor szükséges a méregtelenítés és a béltisztítás.

Mikor érkezik el a méregtelenítés és a béltisztítás ideje? Honnan tudjuk, hogy a szervezetben a kelleténél több toxikus anyag, káros bélbaktérium és egyéb salakanyag halmozódott fel? Ez nem könnyű kérdés, hiszen a tünetek nem egyik napról a másikra bukkannak fel, ennél sokkal észrevétlenebb a belső szervek funkcionális „fáradása”. Mi segítünk Önnek a problémák felkutatásában.

A következőkben felsoroljuk a legfontosabb tüneteket, amelyek közül egy vagy több probléma észlelése esetén eljött a béltisztítás és a méregtelenítés ideje.

Belül tiszta Ön?

Írta: MacPherson Éva, természetgyógyász és táplálkozási tanácsadó Hogyan győzzük le a székrekedést, puffadást, fáradékonyságot és bőrproblémákat úgy, hogy közben több legyen az energiánk és laposabb a hasunk?

Kedves olvasó, MacPherson Éva vagyok. Ezekben a cikkekben sok mindenről beszélni fogunk. El szeretném Önnek mondani, hogy ha egy ideje már Ön is szenved ezektől a problémáktól, akkor nagy valószínűséggel már mindent elkövetett, hogy megszabaduljon a fájdalmaktól. Bizonyára próbálkozott már hashajtókkal, valamint más, vény nélkül kapható és vényköteles gyógyszerekkel, kereskedelmi forgalomban kapható rost kiegészítőkkel, de talán még vastagbéltükrözéssel, vagy műtéti beavatkozással is. Mindezt azonban hiába, hiszen még most is szenved. Miért? Azért, mert a probléma gyökerét nem sikerült eddig felszámolni.

Legfőbb ellenségeink: a székrekedés, a puffadás, a fáradékonyság, a bőrproblémák legyőzése könyedén elérhető méregtelenítés (és béltisztítás) segítségével – miközben energiánk egyre több, hasunk pedig egyre laposabb.

Azok az emberek, akiknek fotóit és történetét itt láthatják, mind átélték az IBS, a székrekedés, a puffadás, az elhízás, a hajproblémák, a gyomorfájdalmak, a bőrproblémák és még sok-sok szervi megbetegedés okozta gyötrelmeket. Ám amikor a Clean Inside® béltisztító kúra és a ToxiClean® méregtelenítő program alkalmazása mellett döntöttek, szenvedéseik megszűntek.

Írta: MacPherson Éva, természetgyógyász és táplálkozási tanácsadó

Rendszeresen méregtelenítem a testem
Dr. Markus Barbara

Terméktapasztalat

Rendszeresen méregtelenítem a testem különböző eljárásokkal: léböjtökkel, máj- és vesetisztításokkal, mozgással. Amikor elkezdtem használni ezt a terméket, hasonló tisztítás ment végbe a szervezetemben, mint más kúráknál azzal a különbséggel, hogy közérzete, komfortosabb volt, nem kellett szabadságra mennem a kúra ideje alatt és nem kellett éheznem. Igaz, a karban tartott test nem mutat kirívó testből távozó dolgokat, de a tisztulás érezhető volt. A szervezetem megkönnyebbült. Nagyon elégedett voltam a három hónapos kúra elteltével. Több páciensem szenvedett székrekedéstől. A kúra hosszútávra helyrehozta szervezetük egyensúlyát…
Ajánlom mindenkinek!
Dr. Márkus Barbara

- Dr. Markus Barbara, Sopron, 2014.11.05.
Könnyedén megoldódott vele az évtizedes problémám

Mostanra értem a második havi kúrámnak a végére. Legszívesebben folyamatosan fogyasztanám a Clean Insidet-ot, mert olyan könnyedén megoldódott vele az évtizedes problémám, melyet orvosként nem tudtam kezelni véglegesen.

Tisztelettel:
Dr. Cserniczky Gyula

Túl a második havi kúra befejezése után már határozottabban tudok beszámolni a program hasznosságát illetően. Első sorban kell említeni az évtizedek óta fennálló makacs opstipácio rendeződését. Hogy ez tartós eredmény maradjon a továbbiakban a rostos anyagok fogyasztását fontos betartani. Nagyon jó eredménynek tartom a javuló erőnlétet, fizikai aktivitást, terhelhetőséget. Elmúlt a korábbi meteorizmus. A kúra kardinális feltétele az intenzív vízhajtás. ismeretes, hogy a legjobb vízhajtó maga a víz. Így hát „vedelni” kell a vizet nyakló nélkül. Egy idő után kifejezetten nehezemre esett a 8 pohár vizet meginni, ezt a kellemetlenséget azzal tudtam megszüntetni, hogy az egy pohárnyit sem egyszerre vittem be, hanem gyakori kortyolgatással.
Összességében jobb lett a közérzetem és az erőnlétem. A kúra egy generáljavítást jelent.

Remélhetően tartósan.

- Dr. Cserniczky Gyula, , 2013.02.14.

Ki kell takarítania a mérgeket a testéből!
Mégpedig most, minél sürgősebben!

Az Ön egészsége és életminősége múlik ezen. A Natural Swiss béltisztító- és méregtelenítőprogramjai egyszerűek, megfizethetőek, hatékonyak és biztonságosak. Ne várjon vele, cselekedjen most, mielőtt túl késő lenne!

A képre kattintva adhatja le megrendelését,
illetve tájékozódjon a további részletekről és árakról!

×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×