NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

A halál a vastagbélben kezdődik (Hippokratész)

Béltisztítás Az alábbi idézet rámutat arra, hogy még napjainkban sem, a fejlett, civilizált világban sem illik beszélni a béltisztítás és méregtelenítés témák „legsötétebb titkáról”.

“Az udvarias társalgások témáinak listáján a beleink állapota valószínűleg a legutolsó helyen szerepel. Nézzünk szembe a tényekkel: az irritábilis bélszindróma, a székrekedés, a gázosodás, a bélgyulladás – (divertikulitisz) és a vastagbélrák nem olyan témák, amelyekről szívesen beszélgetnénk. Mégis, ahogy a régi mondás tartja, a halál a vastagbélben kezdődik. Nem hiszi el? Kérdezze meg bármelyik halottkémet. A boncolások gyakran azt mutatják ki, hogy a vastagbelet akár 80 százalékban beszűkíthetik a salakanyagok.” – National Geographic, 2006. májusi szám

Amiről nem szívesen beszélünk (a méregtelenítés kapcsán sem)

Béltisztítás Mi áll tehát az emésztési zavarok hátterében? Mit gondol, milyen érzés volna, ha a rendszeres béltisztítás és méregtelenítés hiánya miatt hosszú időn keresztül toxikus anyagokkal teli bélsár tapadna vastagbele falához? Ez a bélsár-képződmény, amely felelős az IBS betegség létrejöttéért és más panaszok kialakulásáért mint a székrekedés, puffadás. A beleket irritálja, miközben számtalan betegséget és panaszt okozhat! Hasi panaszok, székrekedés, kimerülésérzet, súlyos gázosodás, fejfájás, súlygyarapodás, emésztési zavarok, kifelé álló, nagyméretű has, és ez a felsorolás korántsem teljes.

Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×