NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Bankkártyás fizetési lehetőség a NaturalSwiss oldalán

Amikor egy terméket vagy szolgáltatást kívánunk megvásárolni az interneten, óriási segítséget nyújt, ha van bankkártyás fizetési lehetőség.

A bankkártyás fizetés minden tekintetben védi a vevőt és az eladót is, így mindkét félnek kényelmesebb és biztonságosabb megoldást nyújt egy ilyen lehetőség.

A bankkártyával való fizetés lehetőségét azonban nem minden vállalkozás kapja meg, ehhez a bank által nagyon összetett pénzügyi átvilágításra van szükség, hogy az garantálja a vásárlók számára az adott cég megbízhatóságát.

Örömmel jelentjük be, hogy a NaturalSwiss egy nemzetközi bank által került átvilágításra, sikeresen teljesítettük a követelményeket, ebből adódóan mostantól lehetősége van bárkinek a NaturalSwiss oldalon kiválasztott termékek árát bankkártyával fizetni interneten kersztül – biztonságban.

Banki akkreditáció

A NaturalSwiss cég 2010. Március 3.-a óta akkreditált vállalkozás.

A bank megállapította, hogy a naturalswiss.ch megfelel az akkreditációs elvárásoknak, így teljes mértékben biztonságos a weboldalon történő bankkártyás vásárlás.

Biztonságos vásárlás

Az értékelés szempontjai

A bank 7 fő szempontot vesz figyelembe egy online-áruház értékelésekor.

A felvetett NaturalSwiss cég az összes pontban jelesre vizsgázott, melyek a következők:

 1. A céggel szembe támasztott panaszok
  A bank figyelembe veszi a panaszok számát, annak súlyosságát, az arra adott válasz helyességét, időtartamát, valamint a vásárló elégedettségét.
 2. A vállalkozás típusa
  Ez két pontot folgal magában:
  1. A termékek, szolgáltatások és a weboldalon feltüntetett információk valósságát, az üzlet ezen részére vonatkozó jogszabályok betartását tűzi ki célul.
  2. Ebből kifolyólag kerül központba a vásárló elégedettsége újfent, ezen törvények őt védik. Az akreditált cég ezen szabályokat betartja.
 3. Eltöltött idő az üzleti életben
  A bank figyelembe veszi a cég fennállásának és sikerességének idejét. Gyakran feltételezhető, hogy a cégek részéről megadott információ nem pontos, ez esetben a bankok kutatást végeznek annak tényleges megállapítására, majd az szerint pontozzák. A NaturalSwiss esetében ilyesféle feltételezés nem is kapott helyet.
 4. A banknak biztosított biznisz-háttérinformációk
  A NaturalSwiss a bank számára olyan alapinformációkat biztosított szolgáltatásairól, és feladatai elvégzéséről, melyek segítségével kellőképp meggyőzte a bankot működése legálisságáról, és annak hatékonyságáról ad bizonyságot.
 5. Kötelezettségvállalás mértéke
  A vállalkozás eleget tesz kötelezettségeinek az akkreditációs szabványok szerint. Ellenkező esetben a jogosultságot a bank köteles megvonni tőle.
 6. Engedélyezés, kormányzati intézkedések
  Az engedélyek intézésekor a cég kompetenciái kerülnek nagyító alá, a kötelezettségvállalás betartásának állami intézkedésekkel való összhangja, termékek forgalombahozatali engedélyek felülvizsgálata.
 7. Hirdetés
  A vállalkozás megfelel a bank által támasztott hirdetési elvárásoknak.

Miért jó a bankkártyás fizetés Önnek?

A bankkártyás fizetés elsősorban a vevő érdekében történik, hiszen így sokkal kényelmesebbé és gyorsabbá válik a vásárlás.

El lehet tekinteni az előreutalás vagy az utánvét kényelmetlenségeitől, pár kattintással kifizethető a kosárba tett áru, ami után nincs más hátra, csak hogy átvegye csomagját a futárszolgálattól.

A bankkártyás fizetés a legbiztonságosabb megoldás a vevő számára, hiszen a fizetés a bank biztonságos fizetést garantáló oldalán történik, tehát az eladó nem látja a bankkártyához tartozó adatokat.

Az sem utolsó szempont, hogy a vásárlás sebessége töredékére csökken, hiszen a bank a fizetés után azonnal levonja a kifizetett összeget, a tranzakció keretén belül a cég pedig szinte azonnal megkapja. A sikeres tranzakcióról azonnal értesíti a vevőt a fizetőoldal, illetve a webáruház, ahol a vásárlás történt. Ebből a gyorsaságból következik, hogy a kiválasztott termék szinte azonnal útjára indul, és sokkal hamarabb élvezheti a vevő annak előnyeit.

A NaturalSwiss cég az Ön érdekében lehetővé tette az interneten a bankkártyás fizetés lehetőségét, így Önnek nem kell hosszú ideig várakoznia, szinte azonnal belekezdhet a méregtelenítésbe.

Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×