NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Bélproblémák

BélproblémákA bélproblémák kifejezés számos emésztési zavar és egyéb betegség összefoglaló neve, melyek könnyedén megkeseríthetik a hétköznapjainkat. Mindegy, milyen jellegű problémáról van szó, sajnos a bélproblémák nem válogatnak: mindegy, hogy fiatal vagy idős, férfi vagy nő; egyetlen olyan tevékenység létezik, mellyel hatékonyan védekezhetünk ellene és ez az egészséges táplálkozás.

A bélproblémák napjainkban egyre több embert érintenek. Ennek a tendenciának számos oka az életmódunkban keresendő, hiszen gyorsan, odafigyelés nélkül és felületesen táplálkozunk, az értéktelen élelmiszerek aránya megnövekedett az étrendünkön belül, számos mérget viszünk a szervezetünkbe a táplálkozás során. Ugyanakkor keveset mozgunk, sokat idegeskedünk, a napjaink nagy részét ülve töltjük, valamint óriás nyomás és stressz alatt élünk.

Sajnos a stressz és a mindennapi rohanás olyan tényező, amit nem tudunk feltétlenül kiikatani az életünkből, azonban némi tudatossággal csökkenthetjük a szervezetünkben táplálkozás útján bevitt méreganyagok szintjét, ahogyan a rendszeres testmozgással a belek öntisztulási folyamatát segíthetjük elő, így megelőzve a bélproblémák kialakulását.

A leggyakoribb bélproblémák

A leggyakoribb bélproblémák, mint az IBS (irritábilis bél szindróma), a Crohn-betegség és a divertikulitisz eredete a mai napig nem egyértelműen bizonyított, és egyedül üdvözítő gyógymódot sem talál még rá az orvostudomány. Ugyanakkor számos tapasztalat és vásárlói vélemények támasztják alá a fordított összefüggést az egészséges táplálkozás és a beleket érintő panaszok, valamint a rendszeres béltisztítás és a bélproblémák között.

Ez kiválóan igazolja, hogy a bélproblémák többsége elkerülhető, valamint tudatos étrenddel és megfelelő életmóddal könnyedén kezelhető. Ha azonban már megtörtént a baj és például irritábilis bél szindróma jeleit tapasztaljuk magunkon, a kellemtlen betegség tünetei ellen kiválóan felvehetjük a harcot a Clean Inside Program és az egészséges táplálkozás segítségével.

Az IBS nem is olyan ritka, a felnőtt lakosság kb. egyötödét érinti. Kialakulásának okát még nem tárták fel, nagy valószínűséggel a vastagbél funkciózavaráról lehet szó. A betegséget a tapasztalt tünetek alapján azonosítják: permanens székrekedés vagy hasmenés, illetve ezek váltakozása, a táplálkozás közben vagy közvetlenül utána fellépő hányinger mindenképpen gyanús jelnek számít.

A Crohn betegség a bélrendszer krónikus gyulladása. Kialakulásának okai szintén ismeretlenek, de – ahogy a fent említett irritábilis bél szindróma esetében – nagy szerepet játszhatnak benne a helytelen táplálkozási szokások, a mozgásszegény életmód, a béltisztítás és az egészséges étrend mellőzése.

A divertikulitisz a vastagbél gyulladásos állapota. A krónikus gyulladást a divertikulózis állapota előzi meg, amelynek során a vastagbélen kitüremkedések keletkeznek, amelyben bélsárpangás alakul ki. Csendes bajforrásnak is nevezett betegség azért veszélyes, mert sokáig tünetmentes marad és később, amikor már tünetekkel jár, sokszor csak operáció révén gyógyítható. A divertikulitisz kialakulásához az öröklött tényezőkön kívül hozzájárulhat a rostszegény táplálkozás és a béltisztítás elhanyagolása is.

Mindezen bélproblémák, ahogyan az a fentiekből is kitűnik, nem minden esetben kerülhetőek el, azonban az esetek jelentős részében alapos béltisztítással és megfelelő táplálkozással korsában tarthatóak. Ez egyben azt is jelenti, hogy a bélproblémák megelőzése érdekében az elsődleges feladatunk egészséges, tudatos életmódot választani.

“Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek.”

Csak megköszönni tudom. Évente egyszer végigcsinálom a teljes programot, már három éve, és mindig mintha újjászületnék! El sem tudom képzelni az életem és az egészségem a Clean Iside Béltisztító Program nélkül.
Hihetetlen, hogy egy év alatt is mennyi minden gyűlik fel a beleimben, sok olyasmi, aminek nem szabadna, hanem el kellene tűnnie a szervezetemből. Pedig odafigyelek az egészséges étrendre. Mégis távoznak belőlem élősködők is (bár az attól is lehet, hogy van egy cicám).
Az biztos, hogy már az első alkalommal, amikor elvégeztem a tisztítást, megfogadtam, hogy eztán minden évben megismétlem. Elképesztő mennyiségű lerakódás távozott, igazi nagytakarítás volt.
Később már kevesebb, de mindig megkönnyebbülök, valahányszor elvégzem a kúrát. Eldöntöttem, hogy a rost fogyasztását abba sem hagyom, folyamatosan fogom szedni, mert sokkal jobban érzem magam tőle. A kúra alatt valóban az történik, hogy amit megeszem, az el is távozik, persze csak mennyiségileg, mert a hasznosítható anyagok közben felszívódnak. A kúra után viszont jóval kevesebb megy ki, vagyis egy rész bennem marad. Pedig ahogy utánaolvastam, az a normális és egészséges állapot, ami a kúra alatt történik velem. Én igazán mindent elkövetek, egészségesen eszem, mozgok is, mégis ez a helyzet. De a rost segít, és ráadásul mindezt lazán, könnyedén. Egészségesnek érzem magam, lapos a hasam, eltűnik minden emésztéssel kapcsolatos gondom, és szeretném, ha ez az állapot meg is maradna, amíg csak élek.
Végtelenül hálás vagyok azoknak, akik kitalálták ezt a programot, előállították ezeket a termékeket. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak nekem használ, de bárki, aki hasonló problémákkal küzd, csak jól járhat vele. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy három évvel ezelőtt megrendeltem a teljes programot, és biztos, hogy amíg élek – és a termék is kapható lesz –, használni fogom.
Dénes Bernadett, Budapest, 2011.07.16

A bélproblémák kialakulásának okai és szövődményeik

Természetesen a bélproblémák kiváltó oka lehet a táplálkozás hiányosságain kívül más is: hajlam, gyógyszer mellékhatása vagy valamilyen külső behatás (szennyezés, mérgezés stb.) Mégis általában véve igaz, hogy a bélproblémák legnagyobb része civilizációs és életmód okozta megbetegedés, amely sok esetben megelőzhető lenne, és a korai stádiumokban életmódváltással jól kezelhető.

A rostszegény táplálkozás, az alacsony arányú vízfogyasztás, a mesterséges adalékanyagok és értéktelen táplálékok nagy mennyisége, a mozgásszegény életmód mind növelik a kockázatot, ha ezek közül csak egyet elhagyunk, az már jelentős javulást eredményez, ha teljes életmódváltást kezdeményezünk, az pedig már fél siker. Az életmódváltás részeként javasoljuk, hogy a rendszeres béltisztítást és méregtelenítést évente legalább egyszer illessze be az egészségéért igénybe vett programok sorába!

A Clean Inside Program például segít a teljes bélszakasz megtisztításában, így az Ön tünetei hátterében bármilyen bélproblémák álljanak is, könnyedén megbírkózhat a divertikulózis vagy éppen az irritábilis bél szindróma kellemetlen tüneteivel.

Nem szabad elhanyagolni a bélben jelentkező, emésztéssel kapcsolatos problémákat, mert hosszú távon igen súlyos következményekkel járhatnak. A beleink két igen fontos funkciót látnak el a szervezetünk működésében, mindkettő közös jellemzője, hogy az egész testünk működésére kihatással van. Az egyik, a tápanyagok felszívása, és így testünk sejtjeinek ellátása, a másik pedig testünk védelme a mikroszkopikus betolakodók ellen.

Ha a tápanyagok felszívódásának hatékonysága romlik, azzal szerveink, izmaink és szöveteink energiaellátása kerül veszélybe, ami óhatatlanul a szervi működés leromlásához vezet. Hosszabb távon ennek eredményeként szervi problémák és krónikus betegségek alakulhatnak ki. A bélproblémákat kísérő gyulladások nagyon lerontják az emésztés és a felszívódás hatékonyságát, így már rövid távon is hiányállapotokhoz vezethetnek. Ezek alapján elmondható, hogy a bélproblémák és a különböző emésztési zavarok hosszú távon meglehetősen komoly negatív hatással vannak a szervezetünkre.

Ha szervezetünk védelmi rendszere meggyengül, kiszolgáltatottá válik a kórokozókkal szemben. Ha a bélflóra egyensúlya felborul, a szervezetünk immunrendszere az egyik legerősebb bástyáját veszíti el, és nem tud ellenállni a környezetünkben millió számra megtalálható vírusokkal és baktériumokkal szemben, így a fertőzéses betegségek nagyobb arányban tudnak elhatalmasodni rajtunk.

Ha szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszavakra: Béltisztítás | Méregtelenítés

Hogyan tudjuk megelőzni a bélproblémákat?

BélproblémákA bélproblémák életünk bármely szakaszában jelentkezhetnek, azonban jó ha tudjuk, hogy legyen az akár egy irritábilis bél szindróma vagy éppen egy divertikulózis, a bélproblémák többsége megelőzhető, illetve egy béltisztító program, mint például a Clean Inside Program segítségével könnyedén kezelhető.

Ha elfogadjuk, hogy a legtöbb bélprobléma okozója a nem megfelelő életmód és a helytelen táplálkozás, akkor azt is láthatjuk, hogy ezeken a területeken tehetünk a megelőzés érdekében is.

Az egyik legfontosabb megelőzési lehetőség bélrendszerünk karbantartása. Nagyon fontos, hogy a megnövekedett méreg- és szennyezőanyag-bevitel arányában a méregtelenítésre és a béltisztításra nagy hangsúlyt fektessünk. Ennek kétféle módja van: a méregtelenítési folyatok mindennapi támogatása, tisztító hatású teák, zöldségek, rostok, italok és sok-sok tiszta víz segítségével, és évente egy-két komolyabb tisztítókúra.

A Clean Inside Program segítségével nem csak a méreganyagokat és az élősködőket távolíthatjuk el a beleinkből, hanem a hiányzó rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat is pótolhatjuk a kúra során.

A rendszeres mozgás nem csak a vér- és nyirokkeringésünket élénkíti, hanem testünk oxigénellátását is szolgálja, továbbá gondoskodik az egészséges bélmozgásról és jó kedélyről is.

Mindezek segítségével a bélproblémák egyszer és mindenkorra megszüntethető, ami egy kiegyensúlyozottabb és egészségesebb élet, könnyedebb és fittebb életérzés záloga lehet.


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×