NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Miért válasszunk inkább béltisztító programot?

Béltisztító

Napjaink modern életmódja együtt jár a folytonos stresszel, a méreganyagokat és a szervezet számára haszontalan szemetet tartalmazó élelmiszerek fogyasztásával, a menet közben evéssel, összességében pedig a helyes táplálkozás és a béltisztító program használatának hiányával. Ennek köszönhetően mindenkit meglephet olykor egy kellemetlen hasmenés, székrekedés vagy egy savtúltengés okozta puffadás.

A béltisztító program nem csak a kellemetlen (vagy akár észrevétlen) tünetek megszűnését vonja maga után, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a felvett tápanyagok nagyobb hatékonysággal szívódjanak fel. Így előfordulhat, hogy csökken az étvágyunk, ezzel párhuzamosan néhány fölösleges kilótól is megszabadulhatunk.

Ennek ellenére, illetve ezzel együtt fontos megjegyzeni, hogy a béltisztító program nem fogyókúra. Igaz ugyan, hogy a rendszeres mozgásnak és a tudatos táplálkozásnak hatékony kiegészítője lehet, ahogyan a béltisztításra is kiváló hatással van a helyes táplálkozás és a sport, azonban a béltisztító program során a szervezetből csupán a méreganyagok távoznak, ami a fogyókúráknak pusztán az első lépése.

Aki gondot fordít a szervezetére, az egészségére és tervezi, hogy méregtelenítésbe, béltisztításba kezd, az legjobban teszi, ha egy minőségi béltisztító program mellett teszi le a voksát. Az alkalmanként, különféle fellángolásokra történő helyes táplálkozás, bőséges vízivás, teafogyasztás, az anyagcsere felpörgetése vagy étrend-kiegészítők szedése, nem egy átgondolt és összehangolt folyamat részei, és így nem is lehetnek igazán hatékonyak.

Ezzel szemben egy jól átgondolt és tökéletesen megtervezett béltisztító program szinte csodákat művelhet fáradt, folyton problémás szervezetünkkel, kezdve azzal, hogy a legváltozatosabb paraziták kiűzésére, a candida-fertőzés elleni harcra tökéletesen alkalmas, de megszüntet számos zavaró tünetet is, így ideális például ha rendszeresen székrekedése van.

Miért van szükség alaposabb méregtelenítésre?

BéltisztítóHa korábban nem volt szokásunk a méregtelenítés, nem csináltunk végig egyetlen béltisztító programot sem, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a legnagyobb gondosság ellenére is számos méreganyag halmozódhatott fel a szervezetünkben. Ha időnként szoktunk ugyan méregteleníteni, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy évente egyszer vagy kétszer, komolyabb pucolást is végrehajtsunk a beleinket és a méregtelenítő szerveinket illetően (máj, vese, vér) egy béltisztító program keretein belül.

Sokszor az ember nincs is tisztában azzal, hogy tünetei vannak, hiszen megszokta már, hogy úgy érzi magát a bőrében, ahogy. Eszünkbe sem jut, hogy lehetnénk fittebbek, energikusabbak, lendületesebbek, vagy hogy az ember alkalmanként rátörő székrekedése vagy a bizonyos ételek fogyasztása után kialakuló puffadás vagy savtúltengés nem is olyan természetes.

Sokan az emésztési tüneteket szeretik inkább lelki okokkal magyarázni, azt gondolják, hogy a munkahelyi stressz, a vizsgadrukk vagy az állandó rohanás miatt kínozza őket krónikus hasmenés vagy szorulás. A béltisztító program elvégzése után jönnek rá arra, hogy a szervezetükben felhalmozódott mérgek okozták a bosszantó tüneteket.

Népbetegségnek számít napjainkban az allergia is. A tüsszögők a szezonban elkezdik kapkodni az allergia elleni gyógyszereket, a bőrtünetekkel rendelkezők pedig orvoshoz szaladnak különféle krémekért, a táplálékallergiások diétázni kezdenek. Tanuljuk meg: a belső szervek elszennyeződése okozhat olyan tüneteket is, amelyek látszólag nem állnak összefüggésben az emésztőrendszerrel. A szervezet általános méregtelenítése egy alapos béltisztító program elvégzésével a kínos vagy ijesztő jelenségek megszűnhetnek.

A megfelelő béltisztító program segít számos kellemetlen tünettől megszabadulni egycsapásra, sőt, elképzelhető az is, hogy bizonyos jelenségeket csak akkor észlelünk már, amikor a béltisztító program végeztével megszűnnek jelentkezni.

“Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.”

VéleményOlyan beállítottságú vagyok, aki csak a kézzelfogható dolgokban hisz, meg amit a saját bőrén is megtapasztal. Nem feltétlenül zárom ki az alternatív gyógymódokat, de a tapasztalatokkal, amit a honlapon tettek közzé, komoly fenntartásaim voltak. Amolyan „beépített” emberek reklámszövegeinek tartottam, erre most én is írok. Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.
Nem volt különösebb panaszom, sem a széklet állagát, sem a rendszerességét illetően, de mivel nem tudhatjuk, mit is eszünk, szükségesnek tartottam a méregtelenítést. És az elhatározást rögtön a tett követte.
Már a béltisztító program megkezdésének másnapján fantasztikusan éreztem magam. Akkor jöttem rá, hogy mégis volt egy-két apró kellemetlenség, amivel addig együtt éltem. Hihetetlenül könnyűnek éreztem magam, és nemcsak a szó fizikai értelmében, de a hangulatom is jelentősen javult, aktívabbnak, energikusabbnak éreztem magam.
A korábbi puffadás cirka két hét alatt eltűnt, és sikerült leadnom 3 kilót is. A salakanyagokat vizsgálva nem tapasztaltam semmi rendkívülit. Ellenben a tea hatására jól aludtam és pihenten ébredtem, és persze a tisztító hatása sem maradt el.
A program két hónapja alatt csak pozitív tapasztalataim voltak. Nem egetverőek, de egyértelmű javulás állt be az életminőségemben. Megvan tehát a saját tapasztalat, most már bátran folytatom a ToxiClean béltisztító programmal!
Gyenes István, Etyek, 2011.08.26

Milyen lehetőségei vannak még a méregtelenítésnek?

Béltisztító

Vannak olyan béltisztító programok, méregtelenítő és béltisztító módszerek, amelyek igénybevétele nem egyeztethető össze a mindennapi életünkkel. Vagy azért, mert olyan erős hatásúak (meghajtják az anyagcserét), vagy azért mert annyi elfoglaltságot igényelnek, vagy azért mert kórházi körülmények, illetve különleges eszközök kellenek a végrehajtásukhoz.

Sokan azt gondolják, hogy az igazán komoly és valóban hatékony kúrák ilyenek, de nehezen vágnak bele ezekbe, mert nem tudják szabaddá tenni magukat, vagy nem tudják előteremteni a költségek fedezetét. Pedig a tudósok már kifejlesztettek olyan otthon is végezhető béltisztító programokat, amelyek se eszközöket nem igényelnek, se nem veszik olyan mértékben igénybe az ember szervezetét, amely miatt le kellene mondania napi teendőit.

A különféle bélmosások ijesztőek, fájdalmasak és nem garantálható, hogy a hatékonyság mellett nem járnak kellemetlen következményekkel és szövődményekkel. Ezek az eljárások pusztán fizikai tisztítást végeznek a bélben, se a máj-vér tisztítása, se a parazitamentesítés, se a tápanyagok visszapótlása nem tartozik a feladataik közé.

Ezzel szemben egy béltisztító program általában teljes körű, ami azt jelenti, hogy az emésztőrendszer egészének tisztítását elvégzi, így nem csak tüneti kezelést, hanem hosszú távú megoldást jelent ha székrekedése van, de akkor is, ha savtúltengés, puffadás vagy hasmenés kínozza rendszeresen.

Ha szeretne témával foglalkozó cikkeket olvasni, kattintson a kulcsszavakra: Méregtelenítés | Béltisztítás | Puffadást | Szorulás

Clean Inside otthon végezhető méregtelenítő és béltisztító program

BéltisztítóEnnél sokkal kényelmesebb, kellemesebb és kíméletesebb lehet egy olyan béltisztító program, mely otthon, házilag elvégezhető, miközben az egész szervezetre hat, eltávolítja a paraziták azon részét, melyek a szervezet számára feleslegeset, továbbá segítséget nyújt a candida-fertőzés megszünetetésében is.

Az otthon végezhető béltisztító program, amely étrend-kiegészítők szedéséből, méregtelenítő teából és rosttartalmú összetevőkből áll, se nem kellemetlen, se nem fájdalmas. Időtartama három hónap, ez az időtáv szükséges az összes méreganyag eltávolításához. Úgy tud hatékony lenni, hogy közben nem teszi próbára se az ember szervezetét, se a türelmét. A hatékonysága abban rejlik, hogy a béltisztító program több oldalról áll neki a tisztítás folyamatának, és teljesen természetes hatóanyagokat használ, amelyek hatékonysága már évszázadok óta ismert és bizonyított.

A kúra kíméletes, ami azért nagyon fontos, mert ha Ön még soha életében nem méregtelenített, egy béltisztító program akár károkat is okozhat. A sok évig, évtizedig leterhelt szerveknek hozzá kell szoknia a megváltozott állapotokhoz, és vissza kell állítaniuk a működésüket a “kompenzáló üzemmódról” a normális működésre, ebben segít a béltisztító program.

Önnek nem kell drasztikusan megváltoztatnia az étrendjét, bár javasoljuk, hogy a béltisztító program használata mellett térjen át könnyen emészthető étrendre. Ezt a változtatást nem annyira a méregtelenítő kúra miatt kell megtennie, hanem saját érdekében. Ugyanígy érdemes figyelni a friss alapanyagokban gazdag, rostdús, tápanyagdús és minőségi összetevőkből álló étrend kialakítására, amely a szervezet számára nagyobb arányban biztosítja a szükséges energiát és kevésbé terheli – ha így teszünk, a béltisztító program még tökéletesebb eredményt hoz.

Elégedett vásárlóink nagy része a kúra során semmilyen kellemetlen mellékhatást nem érzett, az első “tünet”, amire felfigyeltek a megkönnyebbülés volt. Természetesen a béltisztító program alkalmazása során a paraziták távozása, vagy a széklet állagának kiegyensúlyozása látványos folyamat lehet, de alapvetően se nem fájdalmas, se nem kellemetlen.

A teljes körű béltisztító programunk elengedhetetlen részét képezik a vitaminok visszapótlására, a hiányzó ásványi anyagok biztosítására és a bélflóra egyensúlyának helyreállítására alkalmas táplálékkiegészítők, amelyek nélkül egyetlen méregtelenítési folyamat sem lehet teljes.

Mit várhatunk a béltisztító program teljesítése után?

A tökéletes béltisztító program hatása egy felszabadultabb élet, könnyedebb, fittebb mindennapok és természetesen a kellemetlen tünetek megszűnése.

Az emésztési és székletürítési panaszok megszűnnek, a legmakacsabb tünetektől is megszabadulhatunk. A béltisztító program hatására a has laposabb lesz, és a belekben megkönnyebbülés érzése árad el. Nem kell többet puffadással és a levegős belek miatti “pocakkal” kínlódnunk. A kúra az élősködőket is teljes hatékonysággal távolítja el, a kíméletesség mellett. A béltisztító program által a bélflóra helyreállásával se felesleges és káros baktériumok, se oda nem illő gombák nem maradnak a belekben, így elmúlik a Candida fertőzés is.

A béltisztító program végére a korábban fáradékony és lendülettelen alany megtelik energiával, fáradhatatlan és lendületes lesz. Megszűnik a fejfájás, elmaradnak a kínzó migrének. A tisztaság és felszabadultság jeleit a bőrünkön és a hajunkon is érzékelhetjük: sima, feszes és üde bőr, csillogó és rugalmas haj lesz a jutalmunk.

A leírt kedvező hatások elérésére a Clean Inside béltisztító program forgalmazója pénzvisszafizetési garanciát vállal a vásárlók felé.


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×