NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

A rejtőzködő ellenség: Candida

A Candida albicans az egészséges emberi bélflórában természetes módon előforduló gombafajta. Ha a bélflóra egyensúlya felborul – betegség, gyógyszer szedés, egészségtelen táplálkozás, táplálékallergia vagy elszennyeződött belek esetén – és a Candida gomba túlságosan elszaporodik, kellemetlen tüneteket okozhat az egész testben.

A Candida betegség kialakulása

CandidaAz antibiotikum szedése sajnos nagy számban tehető felelőssé a Candida betegség kialakulásáért, mivel nem csak azokat a baktériumokat pusztítja el, amelyek károsak, hanem mindegyiket, így általában felborítja a bélflóra egyensúlyát, mely a candida gomba elszaporodásához vezet. Ezért szokták javasolni, hogy ha valaki mégsem tudja elkerülni az antibiotikum alkalmazását, akkor szedjen mellé probiotikumot, vagy fogyasszon probiotikus készítményeket (pl. kefir, joghurt, Swiss Probiotix®), melyek visszaállítják a bélflóra egyensúlyát, és megakadályozzák a Candida gombák túlszaporodását.

Az egyensúly felborulása azonban nem csupán az antibiotikum szedésének következménye lehet, a Candida betegség kialakulásának hátterében leggyakrabban a szélsőséges és nem túl egészséges táplálkozás áll. Természetesen az orvos által előírt gyógyszerek szedését nem szabad emiatt felülbírálni, illetve az örökletes allergiáról sem tehetünk, de sajnos számos esetben a szélsőséges mennyiségű cukor illetve húsfogyasztás, a mesterséges adalékanyagok, illetve a zöldségek és gyümölcsök háttérbe szorulása a táplálkozásunkban a ludas a Candida gomba túlszaporodásáért.

A Candida elsősorban szénhidrátokon él: így ha étrendünket túlzott cukor- vagy fehér liszt fogyasztás (péksütemények, tésztafélék) jellemzi, az mindenképpen elősegítheti az elszaporodását. Ha csökkentjük ezek bevitelét, a candida gomba mennyisége is csökken, hiszen a populáció az elérhető táplálék mennyiségéhez igazodik.

A húsok nagy mennyiségben való fogyasztása szintén hozzájárulhat a Candida elszaporodáshoz – mivel a Candida másik fő tápláléka az állati eredetű fehérjék. Az élelmiszerekben előforduló szennyezőanyagok az immunrendszert gyengítik meg, ezáltal elveszik tőle a lehetőséget, hogy legyőzze a tüneteket okozó gombaszaporulatot.

A candida túlzott elszaporodását többféleképpen is ki lehet mutatni. Nyelvkaparékból, garatváladékból, hüvelykenetből és székletből is kimutatható, bár itt előfordulhat, hogy – mivel a candida a bélflóránk természetes része – akkor is ki tudják mutatni, ha nem okoz tüneteket. A candida túlzott elszaporodását a vérsavóból történő minta, nevezhetjük candida tesztnek, mutatja ki, ebben az esetben természetesen vérvételre van szükség.

A Swiss Probiotix® a candida ellen hatásos megoldást nyújt, mivel annak probiotikus öszetétele kedvezően hat a bélflórában található barátságos, probiotikus baktériumok milliárdjaira, melyek képesek megelőzni illetve visszaszorítani a candidát. A Swiss Probiotix® a ToxiClean kúra® fontos része, mely kúra a májtisztítás mellet az antioxidánsok és az immunrendszer normál működésének támogatására lett kifejlesztve.

Hogyan kezeljük a candidát?

A Candida betegséget elsősorban diétával ajánlott kezelni. A gyógyulást hozó étrend kizárja a finomított és gyümölcscukrokat a táplálkozásból, azok minden formájában, így – mint ahogy korábban említettük – nem tud hozzájutni elsődleges táplálékához, tehát tovább sem tud szaporodni a Candida gomba.

A diéta két részből áll: az első hetekben nagyon szigorúan ki kell iktatni az étrendből mindennemű cukor fogyasztását, azaz még gyümölcsöt sem ehetünk. A későbbiekben ez már beiktatható, de továbbra is kerülni kell az édességeket, cukros üdítőket, szörpöket.

Mivel az élesztő hozzáadásával, és a különféle erjedéssel készülő élelmiszerek alapvetően gombás közegek, ezért kerülendőek az élesztőt tartalmazó, illetve erjedéssel készülő ételféleségek is (pékáruk, alkoholos italok, ecet), hiszen ezek is kitűnő táptalajt biztosítanak a Candida elterjedésének. A penészben is gombák vannak, így oda kell figyelni, hogy semmilyen penészes ételféleséget ne fogyasszunk (sajtok, szalámik).

A candida elpusztítása miatt továbbá kerülendőek az elszigetelt keményítőt tartalmazó ételek is, mint a fehér kenyér, fehér rizs, egyéb lisztből készült élelmiszerek, mint pl. a száraztészták.

A Candida kezelése során az első időszak általában keményebb, majd egy kicsit lehet enyhíteni a diéta szigorúságán, de vannak olyan szabályok, amelyeket hosszú távon is be kell tartani, ha nem akarunk visszaesni.

A méregtelenítés és a candida

CandidaA candida betegek körében nagyon hatásosnak bizonyult, ha egy alapos méregtelenítő kúra és béltisztítás után életmódot váltottak. Ha például Clean Inside® kúra segítségével kitakarítjuk a beleinkből a lerakódott méreganyagokat, megszabadulunk a mesterséges élelmiszer-összetevőktől és finomított élelmiszerek maradványaitól, az gyakran elég ahhoz, hogy a candida gombát elpuszítsuk. A Clean Inside® béltisztítóban 50 féle gyógynövény összetevő van, az egészséges emésztéshez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és rost mennyiséget is magunkhoz vehetjük, így megtisztíthatjuk a terepet a Candida gombák visszaszorításának érdekében.

Ha időközben már odafigyeltünk arra is, hogy jelentősen kevesebb szénhidrátot, fehérlisztet és penészes-erjedt ételeket fogyasszunk, a belek jó esélyt kapnak arra, hogy “új lapot nyissanak”, azaz újra kialakíthassák az egészséges bélflórát. Ez azért fontos, mert a bélflóra egyensúlyának fenntartásában nagy szerepet kap az önszabályozás (a baktériumok és gombák – így a Candida gombák – száma is más, velük egyensúlyban élő fajok egyedszámától függ). Ennek támogatására hoztuk létre a Swiss Probiotix® probiotikumot mely egy orvosilag tervezett formula 10 féle baktériumtörzzsel. Hatékonyságát laboreredmények támasztják alá.

A vitaminok és ásványi anyagok visszapótlása felerősíti az immunrendszert annyira, hogy le tudja győzni a Candida gomba fertőzésszerű támadását, kordában tartsa annak egyedszámát, illetve megelőzze a kellemetlen tüneteket. A Candida elszaporodásáért főképpen mi magunk, illetve az életmódunk tehető felelőssé. A különböző hormonkészítmények és szteroidok bevitele szintén okozhat Candida gomba túlszaporodást. A Candida gomba elsősorban a nőket támadja meg, kellemetlen lehelet, viszkető érzés odalent, fehéres-sárgás folyás formájában mutatkozhat meg. Ne hagyja, hogy a Candida gomba legyen az életének, netán a párkapcsolatának mumusa.


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×