NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Fáradtság

A fáradtság nagyon sok esetben valamilyen egészségi probléma tünete. Mégis nagyon ritkán veszik figyelembe tünetként, mivel a fáradtság egészséges embereknél is gyakran előfordul, és nagyon sok tényező kiválthatja. 

Fáradtság

A normális fáradtság a szervezet válasza a fizikai vagy szellemi erőfeszítésre. A fáradtság teljesen egészséges reakció, abban az esetben, ha az embert a megszokottnál nagyobb megterhelés éri. Azonban ez a normális fáradtság is kóros lehet, ha krónikussá válik, vagy amikor szélsőséges méreteket ölt, és túlságosan hosszan tart. Ha valaki rendszeresen szokatlanul erős szellemi, lelki vagy fizikai megterhelésnek van kitéve, akkor általában az lehet a tartós fáradtság kiváltó oka. 

A tartós fáradtság adódhat életmódbeli problémákból, de betegséghez is társulhat, ezért feltétlenül különös figyelemmel kell kezelni.

A fáradtság gyakori okai és tünetei

A kóros fáradtság nagyon sokféle okra vezethető vissza. Érdemes csoportosítani a lehetséges kiváltó okokat, hogy a valós kiváltó tényezőt könnyebben megállapíthassuk.

Fáradtság

A krónikus fáradtság gyakori tünetei a gyengeség, az erőtlenség, az állandó kimerültség érzése, a motiváció hiánya, valamint a koncentrációs zavarok. A krónikus fáradtságban szenvedő ember továbbá igen nehezen kezdi el és fejezi be feladatait. A kóros fáradtság egyéb tünetei lehetnek az ájulás vagy az eszméletvesztés, a szapora szívverés és a gyakori szédülés is. Ha valaki ezeket a tüneteket fedezi fel magán, akkor érdemes szakorvos segítségét kérni, hogy megállapítsa a fáradtság valódi okát.

Anyagcsere problémák és endokrin (hormonális eredetű) betegségek

A leggyakoribb anyagcsere problémák és endokrin betegségek, amelyek következtében az egyén folyamatosan kimerültnek érzi magát, a vérszegénység, pajzsmirigy alulműködés, cukorbetegség, elektrolit háztartás zavarai, vesebetegség, májfunkció rendellenesség, Cushing-kór.

Ha szeretne témával összefüggő cikkeket olvasni, kattintson a kulcsszavakra: Méregtelenítés | Béltisztítás | Puffadást | Szorulás

„Egyedül a NaturalSwiss Béltisztító hatott, más nem segített.”

Még nem vagyok 30, és már másfél éve kínoz az IBS. Irritábilis bélszindróma, szörnyű betegség. Tilos a szénsavas ital, a fűszeres étel, még húst sem ehetek, és naponta 10-15-ször megyek vécére. Vagyis ez már a múlt, mert amióta szedem a Clean Inside Béltisztítót, sokat javult az állapotom, pedig csak a harmadik héten járok.
Már néhány nap után megjelentek a székletemben azok a fura képződmények. Közben egyre többet kívántam inni, és nem vagyok olyan fáradékony, mint előtte voltam. Elég naponta 2-3-szor vécére mennem, és ehetek bármit, még húst is, nincs tőle semmi bajom.
Nagyon sok méregtelenítést végigcsináltam már, de eredménytelenül. Egyedül a NaturalSwiss Béltisztító Program hatott, más nem segített. Minden IBS-esnek ajánlom, nem fogják megbánni!
Nagy Ramóna, Drégelypalánk, 2012.06.25

Fertőző betegségek

A fertőző betegségek kimerítik az emberi szervezetet. A krónikus fáradtság leggyakrabban a következő betegségek esetén merül fel panaszként: hepatitis, tuberkulózis, influenza, malária, HIV fertőzés.

Szívbetegségek és tüdőbetegségek

E két létfontosságú szerv megbetegedése rendkívül megterhelő a szervezet számára. Az állandó kimerültség általában a következő esetekben tapasztalható: pangásos szívelégtelenség, szívkoszorúér-betegség, szívbillentyű-rendellenesség, aritmia, asztma, tüdőgyulladás, krónikus obstruktív tüdőbetegség.

Gyógyszerek mellékhatása

A folyamatos kimerültség több gyógyszer mellékhatásaként is felléphet. A leggyakoribb készítmények, amelyek a krónikus fáradtság tüneteit okozzák az antidepresszánsok, a szorongás elleni gyógyszerek, a nyugtatók, az antihisztaminok, a szteroidok és bizonyos vérnyomás-csökkentő gyógyszerek.

Pszichés okok

Az esetek egy részében pszichés problémák terhelik túl a szervezetet és ez állandó fáradtság érzetet okoz. Leggyakrabban a depresszió, a szorongás, a drogfogyasztás és alkoholizmus, étkezési zavarok, bulimia, anorexia áll a fáradtság hátterében, de a bánat és a gyász is lehet ilyen kiváltó tényező.

Alvási problémák

Amikor az ember képtelen kipihenni magát, akkor a szervezete nem regenerálódik teljes mértékben, ebből adódóan az alvászavarok minden esetben kimerültséghez vezetnek. Ilyen alvásproblémák lehetnek például az alvási apnoe, az álmatlanság vagy a narkolepszia, de az éjszakai órákban vagy váltott műszakrendben történő munkavégzés, a várandósság, és a reflux oseophagitis is.

„Azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen a szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés”

Tavaly már kétszer elvégeztem a Clean Inside Béltisztító kúrát. Arra kerestem megoldást, hogy szűnjön meg az állandó puffadtságom, ne érezzem magam állandóan fáradtnak, levertnek. Ráadásul rejtélyes okokból hízni is kezdtem, és ez is aggasztott. Sajnos már a munkámban is hátráltattak a tünetek, kevésbé tudtam koncentrálni. Változtattam az étrendemen, próbáltam egészségesebben étkezni, de hiába, mindez kevésnek bizonyult, a tünetek makacsabbak voltak. Az interneten végül megtaláltam a megoldást, ott olvastam először a NaturalSwiss termékeiről. Azt írták, százszázalékosan természetes anyagokat tartalmaz, így megbízhatónak tűnt, hát megrendeltem.
Már az első két hét után megszűnt a puffadtságom, egyre kevésbé éreztem a fáradtságot, energikusabb lettem és újra tudtam koncentrálni. Négy kiló könnyedén lement. Talán az a hihetetlen mennyiségű salak, ami eltávozott a szervezetemből, a beleimből. Fél évvel később megismételtem a kúrát, és a tapasztalataim ismét nagyon jók voltak. Teljes megújulás!
Mindenkinek ajánlom, próbálja ki a NaturalSwiss Béltisztítót, akinek az enyémekhez hasonló panaszai vannak. De azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen az szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés.
Nálam most a ToxiClean programon van a sor. Szeretném abbahagyni a dohányzást, és egyúttal minél hamarabb megszabadulni a sok méregtől, ami a szervezetemben felgyűlt a hosszú dohányos évek alatt. A Clean Inside Béltisztító után teljesen megbízom a NaturalSwiss Méregtelenítő programban is. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, jó hatással lesz a testemre.
Birtok Hajnalka, Budapest, 2012.03.24

A fáradtság egyéb okai

Előfordul, hogy a fáradtság oka valamilyen súlyos betegség, esetleg a kezelések mellékhatása. Ilyen lehet például a rák és a kemoterápia, a sugárkezelés, a reumatológiai megbetegedések, szisztémás lupus erythematosus (SLE), fibromyalgia (kötőszöveti és ízületi megbetegedés). 

Fáradtság

Sürgősségi ellátás abban az esetben szükséges, amikor a fáradtság tünetei mellé más tünetek is társulnak, mint például a légszomj, az ájulás, a mellkasi fájdalom, vérzés (rektális vérzés vagy véres hányás), súlyos hasi vagy kismedencei fájdalom, hátfájás, súlyos fejfájás, vagy szabálytalan szívverés. Ha hasonló tünetek tapasztalhatóak közös háztartásban élő személyek mindegyikénél, akkor ez akár egy esetleges szén-monoxid mérgezésre is utalhat.

Amennyiben szükséges, az orvos vizsgálatokat rendel el, amelyek a következők lehetnek: vér- és vizeletvizsgálat, pajzsmirigyfunkció tesztek, terhességi teszt, vérsüllyedés teszt, HIV teszt, mellkas röntgen, EKG, CT. Az orvos a végleges diagnózist a tesztek eredménye alapján állítja fel, így derülhet fény a krónikus fáradtság alapvető okára.

A fáradtság és az életmód

A fentiekben rengeteg lehetséges okról esett szó, ám az esetek döntő többségében a krónikus fáradtság egyszerűen a nem megfelelő életmód következménye.

Fáradtság

A fáradtság és az immunrendszer állapota nagyon szoros összefüggéseket mutat. Amennyiben az immunrendszer működése nem kielégítő – például a felhalmozódott méreganyagok következményeképpen –, akkor az immunrendszer energiát kénytelen elvonni azért, hogy a létfontosságú szervek folyamatos működését biztosíthassa. A krónikus fáradtság ilyen esetben általános állapottá válik. Ezért lehetséges az, hogy egy általános méregtelenítés után az ember teljesen felszabadultnak, erőtől duzzadónak érzi magát. Olykor a fáradtság megszüntetésére nem szükséges semmilyen más kezelés, csupán egy hatékony méregtelenítés. Ehhez a legjobb eszköz a ToxiClean Program, egy olyan a méregtelenítő program, amely az immunrendszert erősen megterhelő nehézfémeket is eltávolítja a szervezetből.

A kimerültség általános oka a dehidratáltság (kiszáradás) is lehet. Napjainkban az emberek többsége nem fordít elegendő figyelmet a folyadékbevitel mennyiségére és minőségére. Az üdítőitalok sok cukrot, rengeteg méreganyagot tartalmaznak, ezért csak részben alkalmasak a szervezet hidratálására és a méregtelenítő folyamatok fenntartására. Naponta két liter tiszta víz vagy szénsavmentes ásványvíz elfogyasztásával jó eséllyel megszüntethetőek a régóta fennálló krónikus fáradtság tünetei. 

Fáradtság

A táplálkozási szokások is nagymértékben befolyásolják az immunrendszer állapotát. Abban az esetben is kialakulhat kóros fáradtság, ha az energia- és tápanyagbevitel nem megfelelő. A vitaminban és Rostban gazdag tápanyagok elősegítik az emésztés folyamatát, nem terhelik az immunrendszert, ennek révén megszüntethető az állandó fáradtság. A táplálkozási szokások megváltoztatása önmagában nem elég. Alapos béltisztításis szükséges, hiszen a korábban lerakódott salakanyagokat el kell távolítani a belekből ahhoz, hogy a tápanyagok megfelelően hasznosulhassanak. A kíméletes béltisztítás legjobb formája a Clean Inside Program, amelynek alkalmazásával megszabadulhatunk a parazitáktól is. Ez szintén nagymértékben hozzájárul az immunrendszer állapotának javításához. Nagyon sok ember tapasztalata szerint a Clean Inside béltisztító alkalmazásaután a kóros fáradtság egyik napról a másikra megszűnt.

A fentieken kívül a rendszeres mozgás, a relaxáció, a stressz lehetőség szerinti kerülése szintén nyilvánvalóan hozzájárul a kialakult kóros fáradtság megszüntetéséhez. 

Mindezek ismeretében könnyebben kideríthető a kóros fáradtság kiváltó oka, és az esetek nagy részében ez egyszerűen kezelhető. A fáradtság nem lehet életforma, tegyünk ellene, hiszen megszüntethető.

 

Forrás:

http://www.emedicinehealth.com/fatigue/article_em.htm#fatigue_overview


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×