NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Fotógaléria

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

SAJÁT TAPASZTALATOM..A NATURALSWISS HASZNÁLATA ALATT.

AnitaANITA vagyok.44 eves Anyuka
mindig porgos energikus no voltam.43 evesen szuletett meg masodik kisfiunk.minden si9man ment terhesseg szules.1 ev eltelt es ereztem faradekony erotlen vagyok.betegsegem nincs gyogyszert nem szedek.ez a faradekonysag mar nekem! sokk volt magambol.minden napjaimra ratelepedett a faradtsag aki benne van tudja mirol is beszelek.
Ferjem mindenben tamogat ahogy ebben is.
Elmentem a gyogynovenyboltba bevasaroltam eszt aszt meregtelenites celjabol .semi nem segitett folos penzkidobas volt..
Aztan jott egy NETES HIRDETES.ES VELE EGY emlekem.4 eve tortent en mar hasznaltam ezt a Natural Swisst es jooo volt!!ÈS EZ KELL NEKEM!!
ami meg nagyon mellette szol NAGYON KENYELMES!!REGGEL KAPSZULA BE NEGYED ORA MULVA KASAT MEGISZOM LE VAN A GONDOM ESTE EGY TEA LEFEKVES ELOTT..NA EZ NAGYON KEMYELMES ES PERSZE HATASOS IS!!!
2.hete hasznalom a 3. nap produkaltam a kepeken lathato termeket.es szinte minden nap furcsasagok tavoznak belolem.mijen erzes ezeket latni? eloszor furcsa ijeszto hihetetlen undorito volt.szamomra!
az elsohet utan ereztem.HIHETETLEN LEHET DE RAM EZ IGAZ..nagyon energikus lettem.
igaz en dietazom is sokszor keveset eszek.
CSAK AJANLANI TUDOM MINDENKINEK .ORULOK HOGY ELKEZDTEM UJRA.
ES VISSZAKAPTAM ENERGIAMAT.
AZERT IRTAM VALALOM MAGAM IT FOTOKKAL.

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

MERT TENYLEG TAPASZTALOM MAGAM HOGY JO.
én is igy keztem el igaz.Èn egy vendeglatohelyen hallottama Natural Swissrol.egy fiatal Vekony parocska meselte tapasztalatat a Natural swiss rol .BOLDOGAN MESELTEK ELMENYEIKET.na igy keztem akkor en is bele 4 eve!

Buzdogán Péterné,
Esztergom-kertváros,
2016.11.22.

Tapasztalat és vélemény a termékkel kapcsolatban:

Mariett 37 éves kétgyermekes anyuka vagyok, és úgy gondoltam, hogy ebben az életkorban már szükség lehet egy egészségügyi felmérésre, ezért részt vettem egy ilyenen. Itt előírtak különféle gyógyhatású tablettákat, melyek méregtelenítik a szervezetet és eltávolítják a parazitákat. (ez még nem a NaturalSwiss volt). A kúra végefelé már kezdtem egyre rosszabbul érezni magam. Fájt a fejem, nagyon fáradékony voltam – a tanácsadó azt mondta, hogy ezek velejáró tünetek.

Hitelesített vélemény Eltelt még egy-két hét, és a tünetek egyre fokozódtak, míg oda jutottam, hogy iszonyatos migrénes fejfájásaim voltak folyamatosan, amire idővel maximum adagban szedtem a Cataflam-ot, és még sokszor mellette is elviselhetetlen fájdalmak közt szenvedtem. Dolgozni nem tudtam. A debreceni Klinikán nagyon sokféle kivizsgáláson mentem keresztül, de sehol nem találtak pontos okot. Ami nyilvánvaló volt, az a véreredményemben a gyulladás faktor folyamatos magas szintje. Akkoriban még nem gondoltam, hogy mindez a méregtelenítő kúra miatt (nem a NaturalSwiss) van, mert a tanácsadó ezt kizártnak tartotta. Azonban mégis csak mérgeződési folyamat indult be a testemben, aminek következménye fej, ízületi, izom és fogfájdalmak voltak, valamint a szemek bepirosodásának a problémája. (A szörnyű fájdalmak 3 hónapig tartottak, majd enyhülni kezdtek, de nem múltak el és a fejfájás átváltott végtagfájdalmakká.)

Miután 6 hónap eltelt, a ‘ véletlen’ folytán, egy ismerős javaslatára elkezdtem szedni a NaturalSwiss terméket, és ezzel egy időben az étrendemben radikális változtatást iktattam be. Elhagytam, vagy minimálisra csökkentettem minden ‘fehér’ dolgot: tejtermékek, liszt, cukor, valamint délelőttönként minden nap megittam 1 liter nyers zöldség- és gyümölcslevet frissen préselve. Nem volt könnyű, de megérte!:)

Az első héten sokszor fájt a hasam, de nem adtam fel. Minden nap bűzös, kénes szagú gázok távoztak, valamint sokszor büfiztem. Ezzel kondicionálva lettem a kellemetlen szagok nagyobb fokú elviselésére, és egy hét után rá tudtam venni magam arra, hogy a székletemet egy fogpiszkáló segítségével jobban szemügyre vegyem. Eleinte kb 3 cm-es fonalszerű, majd később hosszabb, vastagabb képződményeket voltam képes elkülöníteni. Persze ezek mozdulatlanok voltak, és mivel ilyet korábban még sohasem nem véltem felfedezni, úgy gondolom, hogy a béltisztító program hatékonyan tette a dolgát.

A második héttől a hasfájás elmúlt, és vele együtt fokozatosan múltak el a többi tüneteim: végtag, ízületi, izom és fogfájdalmak. Éjjelente addig mindig fel kellett kelni, mert a sétálás enyhítette a fájdalmakat. Két heti kúra után ilyenre egyáltalán nem volt szükség. Bizonyos napokon éjjel jobban izzadtam – ilyenkor a méregtelenítés valamilyen oknál fogva fokozottabb volt. Az esetek többségében azonban végigaludtam az éjszakákat. Semmilyen fájdalmam nincs! és ez azért fantasztikus, mert ez év (2013.) márciusa óta ezt egyetlen napról sem tudtam elmondani! :) (és most november közepe van).

A tisztítókúra harmadik hetében a székletem olyan lett, mint a tisztítókúra előtt.

A negyedik héten nem változott semmi.

Az egy hónap eltelte után tartottam egy hét szünetet. Ekkor kézfejemen megjelent néhány kiütés, ami már régebben is jellemzően tavasszal megjelent. Ezek gondolom, hogy a méregtelenítés jelei.

A második hónap első hét:

Első nap: székletem nagyon furcsa, nagyon zselés jellegű volt.

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Második nap: reggel elaludtam, sietnem kellett nagyon, hogy ne késsek el a munkahelyről. A wc-ben elrendeztem a dolgomat, de gondoltam, csak megvizsgálom gyorsan a székletemet egy pálcikával. Hát, borzasztóan meglepődtem, amikor teljesen könnyedén elkülöníthetően találtam benne egy kb 30 cm hosszú, fodros, egybefüggő valamit. A pálcával simán fel tudtam venni anélkül, hogy elszakadt volna.

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Nagyon megdöbbentem a látványtól! Azt gondoltam, hogy ilyen dolog csak nagyon ritkán távozik egy emberből, és az is megfordult a fejemben, hogy mások ilyen fotói talán nem is igaziak. (annyira hitetlenkedve álltam hozzá). Nos, nekem is ‘sikerült’ ilyet produkálni!

Harmadik nap: az előző naphoz hasonló, de már kevésbé rugalmas, tehát szakadozóbb forma távozott.

véleményfotó

Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a nagyszerű terméket (NaturalSwiss) megismerhettem! Határozottan úgy gondolom, hiszen a tapasztalataim ezt támasztják alá, hogy a NaturalSwiss béltisztító program, a másfajta étrenddel karöltve (lsd korábban leírtakat) abszolút módon megtámogatta testemet, szervezetemet az öngyógyító folyamatban!

Bár minden embertársam felismerné a megfelelő testtisztítás egészséghozó, fiatalító, szépítő hatását, még mielőtt a mindenkiben kialakuló ilyen vagy olyan betegség komolyabban felütné a fejét!

Köszönöm:
Kocsisné Papp Mariett
2013. december 6.

„A halál, amely bennem, rejtözött.”

K. Katalin Katalin, egy a sok elégedett NaturalSwiss fogyasztói közül, aki döbbenetes tapasztalatokat élt át a kúra elvégzése közben. Nála az első héten már fura dolgok távoztak bélrendszeréből! Természetesen a sok hihetetlen dolgot rögzítette is, melyeket elküldött részünkre.

(Figyelem, az alábbi képek egyesek zavarónak, taszítónak, vagy egyenesen undorítónak találhatják! Ez csak egy újabb ok, hogy mért is kezdjük el kitisztítani szervezetünket!)

Hitelesített vélemény„Ezt a véleményt, amit most önöknek leírok az első, egész életemben, mivel nem szoktam ilyeneket irni, de ez a legkevesebb, amit megtehetek. Önök ugyanis megmentették az életemet! 2012. szeptember 1-e óta használom a terméküket, de biztosan tudom, hogy ezután is rendszeresen rendelni fogom”

véleményfotó

Középkorú vagyok saját belátásom szerint elég jó fizikumnak örvendek, ez a fiatalabb kori rendszeres sportolásomnak is köszönhető. De, én sem vetettem meg még pár évvel ezelött a szórakozást és a az egyéb „iszogató” összejöveteleket a közeli barátokkal, amivel semmi gond nem lenne, viszont elég migrénes vagyok és rengeteg fájdalom csilapítót fogyasztottam, amiről kiderült késöbb, hogy székrekedést is okozhat. Ezt az információt viszont akkor találtam meg, mikor kezdődtek a gondok. Naponta 1-2 alkalommal jártam nagy WC-re, de mindig úgy éreztem, hogy nem végeztem, hiába erőlködtem, nem vezetett nagyobb eredményhez, ha fogalmazhatok így. Miútán teltek a hetek és nem javult a helyzet elmentem a házi orvosomhoz, hogy kikérjem a véleményét. Ő azt mondta, hogy ránézésre nem tünök betegnek. Miútán elmondtam, hogy volt alkalom, hogy vérés volt kissé a székletem vizsgálat nélkül kijelentette, hogy aranyerem van. beutalót adott a kollégájához, mondván, hogy ő fog megvizsgálni és többet fogunk tudni. Sajnos nyughatatlan tipus vagyok, este rákerestem a Google keresőbe a panaszomra és kidobott egy béltisztitó programokat forgalamzó oldalt. Mondanom se kell, mi volt az első benyomásom mikor megnéztem a képgalériát. Nem hittem a szememnek, gondoltam ez is biztos csak marketing fogás, ezzel fogják meg az ügyfeleket. De mégsem hagyott nyugodni a gondolat, mivan, ha mégse. Jobban elkezdtem olvasni az oldalt és mikor láttam, hogy van pénzvisszafizetési garancia, nem gondolkodtam, hisz nincs veszteni valóm, megrendeltem.

Miútán megérkezett a csomag már az első nap elkezdtem a kurát kiváncsi voltam milyen is. Az első pár napban nem sok minde, de a harmadik napon már néhány horrorisztikus, hihetelen dolog távozott belőlem, nem akartam hinni a szememnek. Mivel kételkedő vagyok, ahogy sokan egyből csináltam pár képet a hitetlenkedőknek, hogy igaz!!!Müködik!!

Másnap reggel első dolgom volt, hogy felhívjam az ügyfélszolgálatot és megköszönjem nekik. A hölgy nagyon kedves volt és megkért, hogy nem e írnám szét részletesebben a tapasztalataimat, hogy mások is, akik kételkednek, ne a szöveget lássák csak, hanem „kész tényeket”/bocsánat/

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Rövid történetem részletekre bontva

2012.09.01-2012.09.03: Nem tapasztaltam eredményt, sőt felfúvódva éreztem magam, de a reggeli WC-re járás könnyebb volt, nem volt erőlködés. Megkönnyebülés volt számomra, hogy nem kell erölködnöm. Fittebnek éreztem magam, vidámabbnak.

2012.09.08: Vasárnap reggel volt, ekkor már a horroros dolgok távoztak belőlem, melyeket a 3 – 4napon tapasztalni kezdtem, hihetetlen volt számomra. Képet is készítettem róla, hogy igenis igaz, nem lágből vett dolog, nem marketing fogás volt, melyet elsőre gondoltam/ezért elénést is kérek/.

2012.09.10: Kedd reggel nagyobb, hosszabb lerakódott anyagokat figyeltem meg, melyeket ki is emeltem a WC-ből egy pálca segitségével, nyálkásnak tünő volt, ez volt a bélfalamra lerakódva, még most is hihetelen számomra.

2012.09.13: A mai napon furább volt még az eddigieknél is a székletem, mivel valami kicsi bogyokat csomokat véltem felfedezni, késöbb utána néztem és kiderült, hogy ezek a férgek voltak. Melyekket, ha jobban megfigyelünk észrevehető, én is csak ugy láttam jobban, mikor az ülő részre emeltem.

2012.09.16: Ma kevesebb dolgog mutatkozott reggel a Wc-ben, fel is kerestem az ügyfélszolgálatott, ahol azt mondták, meglehet, hogy a naggya eltávozott belőlem, de azt ajánlották,hogy próbáljam pár napig megemelni a rost adagot. Kiváncsian várom az eredményt, ha lesz még.

2012.09.23: Az utóbbi pár napban, hatalmas mennyiségű salakanyag távozott a szervezetemből, köszönhetően, hogy megemeltem a rost adagot reggel egy kanáról kettőre. Hihetetlen, hogy mennyi salakanyag tud reakódni a szervezetben, ami csak rosszat csinál.

2012.09.24: Ma a munkahelyemen megkérdezték a kolléganőim, hogy mi történt velem, szerelmes vagyok? Mivel kivagyok virulva, fiatalos vagyok és energetikusabb. Mikor elmondtam, hogy mit használok, kinevettek. De miután megmutattam nekik a fotókat, nem hittek a szemüknek! Még munkaidőbe meg is redelték ketten.

2012.09.28: Sajnos a mai napon elfogyott a rostom, mivel az utóbbi napokban megemeltem az adagot, de meg is rendeltem a következő programot mivel ma reggel is még terjedelmesebb és furább volt a székletem a megszokotnál.

A beszámolóm végére szeretném újra és újra megköszöni önöknek a terméket. A többi szkeptikus látogatónak, meg szeretném üzenni, hogy tudom undorító, és visszataszítóak a képek, de ezek mi vagyunk, ez bennünk lakozik, mondhatni a halál. Ha jobban utána olvasnak, megtudják, hogy mennyi toxikus anyag szivód fel a felgyülemlet bélsárból. A képeket továbbítom önöknek, kérem közzöljék a honlapjukon, hogy mások is belássák, itt az idő, hogy foglalkozzanak a belsőjükkel nem csak a külőjükkel!

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Köszönömöm szépen.
Tisztelettel: K.Katalin
2012.10.15

Hálával tartozom Istennek, és mindazoknak akiknek köszönhetően létezik a NaturalSwiss méregtelenítő programja.

Hardy IstvánValamit, valamiért!!!
Igazából nem volt olyan problémám, ami indokolttá tette volna a méregtelenítést, csak ki akartam próbálni 50 év élet után mi van bennem.

Mindent leírok, azt is ami nem éppen gusztusos, de fontosnak tartok. Egy közeli ismerősöm próbálta ki először, de kb. 5 nap után abba hagyta, mondván nem jön „semmi”, mert nem tette azt, amit alább írok.

Hogy látható legyen az eredmény, némi bányászás szükséges. Ezt én rácsorgatott vízzel végeztem, s előkerült az eredmény, kb. az ötödik naptól. Később sokszor csak a szabadulás terméke jött. A mosásról videót készítettem, amin szerintem jól látszik, hogy az nem bélsár, hanem levált förmedvények sokasága. Az első időkben döbbent némasággal szemléltem az eredményt. Aztán kezdtem hozzászokni. Most a 90 nap környékén ismét a döbbenet lett úrrá rajtam, mert még mindig jönnek „csövestől”, azok, amikről abban sem voltam biztos, hogy bennem is lehetnek. A forgalmazóval beszéltem, kb. fél év után célszerű folytatnom a kúrát. Folytatni fogom amíg teljesen tiszta leszek, ember engem ebben meg nem akadályozhat.

Az első nap borzalmasnak, íztelennek éreztem a rostos innivalót, egésznap nem volt békessége a gyomromnak. Második naptól fogva a poharam aljába mindig belefacsartam egy fél citromot, ettől kezdve barátságos itallá szelídült a rost.

Reggel a 4db kapszula bevételével kezdtem (2,5dl szénsavmentes ásványvíz), majd legalább 15 perc várakozás után jött a rost (2,5dl), majd leöblítés újabb 2,5dl. Alig telt el a napból, de már 7,5dl vizet elfogyasztottam. Napközben 1,5- 2l között ittam. Esti lefekvés előtt 2,5dl, majd a teával 2,5dl zárt. Nagyon sokszor menetrendszerűen a víz és a tea között ürítenem kellett. Ebből is arra következtettem, hogy a vízívás „lök” a dolgon. Volt amikor böjtöltem is, a kúra folytatásán ilyenkor sem változtattam semmit.

A vízbevitelt rendkívül fontosnak tartom, aki nem akarja ezt fegyelmezetten bevállalni, szerintem ne kezdjen bele. A fenti ismerős nem volt hajlandó eleget inni, s párnap múlva, majdnem szétrobbant. De ne féljen senki, vízzel nem lesz gond, csak azért ismétlem magam, hogy nagyon tudatosuljon mindenkinek, nagyon fontos a vízívás!

Rost: a leírásban szereplő „púpozott 1 kanál” több mint a síkban lehúzott, de kevesebb, mint a maximális púpozás, kb. a kettő között van.

Az esti tea: többször is benne felejtettem a filtert kb. félórára, ez nem volt jó, ettől már nem bírtam aludni. Hosszú ideig a 8-10 percet tartottam, végül az öt perc mellett maradtam, úgy éreztem ez a legkellemesebb, meg úgy gondoltam nem kell már tovább katalizálnom a folyamatot.

Mások véleményével ellentétben én többször kényszerültem wc-re menni napközben, mint azelőtt. Ilyenkor nagyon sokszor csak az „ellenség” jött, így inkább örültem a kellemetlenségnek, mint zavart volna.

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Több fényképet és videót készítettem, ezeket átadom a forgalmazónak szabad felhasználásra. A fényképek megnézése előtt készüljenek fel, hogy rondát látnak!!!

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

A saját nevem és fényképem is adom véleményemhez, ha ezzel tudok segíteni másokon, – semmilyen „ciki” nem vethető ezzel össze!

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Ha bárkinek további információval tudok szolgálni, akkor kérem keressenek meg bizalommal. Az istvanhardy52@gmail.com e-mail címen szívesen válaszolok az esetleges kérdéseikre.

Eredményes kúrát kívánok mindenkinek!
Valamit, valamiért!

„Elszántam magamat a nagytakarításra!”

Varga FerencnéA 60. évemet betöltöttem, ezért azt gondoltam, itt az ideje, hogy csináljak egy nagy tisztítást magamon, lelkileg is és testileg egyaránt.
Most csak a TESTI TISZTÍTÁST írom le. Soha nem csináltam még ilyet, sajnáltam magamat.
Olvastam róla, hogy a belek között több kg lerakódást hordozunk, hogy a hasznos bélbaktériumoknak nem marad hely, hogy a vitaminok és ásványok felszívódása a salakanyagoktól nehezített.

Hitelesített vélemény

Elszántam magamat a nagytakarításra!

Nem szedek gyógyszereket, nincsen semmilyen nevén nevezhető betegségem. Testsúlyom 66 kg volt a kúra előtt. Zavart mégis, hogy amikor leültem, a hasam kelt tészta szerűen kiboltosodott és két kézzel megmarkolható volt az „úszógumim”, a comb izomzata fölött pedig steppelt paplanra hasonlító kis zsírdudorok sokasága látható. (Ez sokat javult a tisztító kúra során!)

Most, két hónap tisztítás után nagyon boldog vagyok, hogy ennyire kíméletes módon, valóban a saját szememmel jól láthatóan szabadultam meg a bensőmben rejtőző sok féle lerakódástól és parazitáktól.
A tisztulás óta sokkal fittebbnek érzem magam, könnyebben, frissebben mozgok, még este is energikus vagyok.

2013. április 13-án kezdtem el a Clean insid programot.
(Sajnos a Toxi clean méregtelenítő programot még nem tudtam megvásárolni, pedig nagyon fontosnak tartom. Szeretném a családomban is a 20 éves gyerekeimnél ezt a tisztítást megcsinálni, pl. bőr problémák miatt.)

NYOLC HÉTEN keresztül nagyon pontosan beszedtem reggelente a Parasic kapszulákat, a Psyllium rostot és esténként a Slim teát. A tea kellemes esti szeánsz volt. Nyugodt, mély alvást hozott. Nagyon megkedveltem!
Hét végén, szombaton kezdtem a kúrát, de feleslegesnek bizonyult az óvatosság. Igaz, hogy kicsit gyakrabban,
2-4 alkalommal jártam naponta WC-re, de egyáltalán nem tapasztaltam „viharos gyorsaságú”, visszatarthatatlan sürgősségű tisztulást. Sőt, amikor éppen úton voltam, 1/2-1 óráig is visszatartható volt.

A KUTATÓ ESZKÖZÖM 5 db hosszú hurkapálca volt. A fapálcák egyik végét ujjaimmal egybefogtam, a fapálcák túloldali „kutató végénél” pedig gereblye szerűen szétágaztatva tartottam. (Korábban egy anyukát láttam így kutatni, kisgyermeke által lenyelt gyűrű megtalálásának reményében.)

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Legjelentősebb tapasztalataim:

 • a délelőtti állandó kínzó éhség érzetem megszűnt a Psyllium rosttól, sőt teltség érzetem volt.
 • Ezért nem gondoltam nap közben állandóan sóvárogva az evésre, így nagyon könnyűvé vált, hogy mennyiségben sokkal kevesebb étellel beérjem, mint korábban. Sok gyümölcsöt és zöldséget ettem.
 • 5 hét alatt sikerült 3 kg-ot fogynom, éhezés nélkül. Ezt nem is híztam vissza. Persze egy fontos szabályt be kellett tartanom, este 6 után nem ettem, csak vizet ittam. (Amikor bűnöztem, mindig súlygyarapodást eredményezett.).
 • 6 cm-t csökkent a haskörfogatom. Beleférek régebbi nadrágomba, nyári ruháimba.
 • Nem szűnt meg teljesen a pocakom, de fekvő helyzetben teljesen lelapul a hasam, végig látok fölötte, míg korábban kidomborodott fekvő helyzetben is a has.
 • Nem vagyok felfújódva, mint korábban, kelt tészta szerűen. Köldök alatt a belek megnyomáskor nem adnak hangot, nem lötyög benne folyadék (mint korábban).
 • A gyermekkori vakbélműtétem óta (50 éve történt) az alhas érzékennyé, keményebbé és a megnyomáskor érzett fájdalom miatt betapinthatatlanná vált. Az orvosok évtizedeken keresztül a beleknél összenövést gyanítottak. A tisztító kúra eredményeként elmúlt a nyomás- érzékenység, fájdalommentesen betapintható.
 • A köldökömet egészen a gerinc közelébe be tudom húzni.

Már a MÁSODIK NAPON jelentős változások indultak meg bennem, bár ekkor még CSAK FÉL ADAGOT ettem (Psyllium rostból ½ kanál és Parasic kapszulából is csak 2 db-ot.)

 • A beleim füllel jól hallhatóan, hangosan dolgozni kezdtek, de egyáltalán nem fájtak és
 • többször tisztult megváltozott szagú, világos színű, szivacsos állagú széklet.
 • A vizelet szaga és színe is igen erőteljesen kellemetlen szagú lett.
 • Sok vízivással próbáltam méregteleníteni.

A 6. napon ettem először a normál napi adagot, 4 kapszula Parsic-ot, teljes kanál Psyllium rostot, este tea.

A MÁSODIK HÉTTŐL

 • legnagyobb döbbenetemre a honlapon látható képekhez hasonlóan fonat szerűen egymásba csavarodott, hengeres alakú, hosszabb-rövidebb méretű, élettelen parazitáktisztultak belőlem a zselésedett psylliummal puhán beborítva, és mégis egybe fogva, mintha egy harisnyába lennének összecsomagolva.

  (Előfordult egyszer, hogy több db élettelen parazita, colstok szerűen egymásra hajtogatódva együtt, 2 cm átmérőjű csomagként távozott).

 • Minden alkalommal könnyedén, a zselésedő Psylliumtól puhán, egybefogva jutott ki a legapróbb „részlet” is, a bélfal megsértése nélkül.
 • Bélköveket is találtam. Apró kavicsok koppantak. Korábban már olvastam ilyenről, de most megtapasztaltam.
 • Volt olyan forma, amelyik a leveles hínár növényre hasonlított. Azt gondolom, ez a bélfodrok kanyarulataiban levő összefüggő lerakódásokból egy réteg. (Lehetséges, hogy nem így van.)

3-8. HÉT

 • a hosszabb- rövidebb cipőzsinór szerű alakzatok mellett
 • kisebb diónyi méretű gyulladásos, sárgás-rózsaszínű, vérágasan átszőtt nyálka csomók is távoztak.
 • Találtam többször „őskövületnek” látszó, sötétebb színű, márványozott mintájú, lapos kavicsra emlékeztető üledékszerű anyagot is.

véleményfotóvéleményfotóvéleményfotóvéleményfotó

Az állatorvosok évente szükségesnek tartják kis állatkedvenceink parazitáktól való rendszeres megtisztítását. A gazdik is rendszeresen figyelnek erre, elfogadják az állatorvos tanácsát. Érthetetlen számomra, hogy az ember gyógyászatban ezt a fontos tisztítást figyelmen kívül hagyják, nem gondolnak rá sem az orvosok, sem az egészséges vagy beteg emberek. (Immunrendszerünk 70%-a a bélben található. Fontos megtisztítanunk időszakonként!)

A fényképezés nehézségekbe ütközött, mert sokat voltam úton, „kutató eszközöm” nélkül. A képek sajnos nem mind megfelelőek, pedig igyekeztem kiválasztani a használhatóakat.

2013.június 11.
Varga Ferencné


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×