NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Használati útmutató

Clean Inside® Béltisztító Program helyes használata

ToxiClean® Méregtelenítő Program helyes használata

A Béltisztító Program és a Méregtelenítő Program egyidejű használata

Parasic Jr.® helyes használata

Clean Inside® Béltisztító Program használati útmutató

Béltisztítás 1. lépésBéltisztítás 1. lépés Béltisztítás 2. lépésBéltisztítás 2. lépés Béltisztítás 3. lépésBéltisztítás 3. lépés Béltisztítás 4. lépésBéltisztítás 4. lépés

Reggel vegyen be 2 Parasic® kapszulát üres gyomorra.

15 perccel később egy kanál Clean Inside® rostot keverjen el 3dl vízbe.

Elalvás előtt igyon meg egy csésze Slim Tea®-t.

Naponta igyon meg legalább 8 pohár vízet, próbálja meg elosztani a teljes napra.

Clean Inside® Program

Első 5 nap 6 – 30 nap 31 – 60 nap 61 – 90 nap
Reggel 2 Parasic® kapszula

1/2 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula

1 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost

Napközben Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
Este 1 csésze Slim Tea® alvás előtt 1 csésze Slim Tea® alvás előtt 1 csésze Slim Tea® alvás előtt
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
1 csésze Slim Tea® alvás előtt
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

NaturalSwiss Béltisztító Program az alábbi három termékből áll, melyek több irányból segítik elő az ideális egészség és életerő elérését:

1) Clean Inside® Rost (belső tisztító)
2) Parasic® Anti-Parazita kapszula
3) Slim Tea® a rendszerességért és a méregtelenítésért (gyógyteafű)

A Clean Inside® Rost (belső tisztító) elsődleges összetevője a psyllium. A psyllium egy természetes duzzasztóanyag, amely 60-70%-ban tartalmaz oldható rostot nyolcszor annyit, mint a zabkorpa. A psyllium egy szivacsos, zselészerű anyagot hoz létre a belekben, ezáltal segít kivonni a méreganyagokat. A bevitt folyadék megkötésével a rost fellazítja és kimozdítja a lerakódott salakanyagokat a vastagbél redőiből és hasadékaiból. A tiszta vastagbél meggátolja a káros baktériumokat és a parazitákat, hogy az emberi ürüléken élősködjenek. A legtöbb kereskedelmi psyllium kiegészítő általános minőségű psylliumot tartalmaz. Ezzel szemben a Clean Inside® a legjobb minőségű psylliumot tartalmazza, ami napjainkban beszerezhető. Ez az egyik oka annak, hogy a Clean Inside® hatásosabb, mint bármely másik rost termék. Ráadásul, túl a psylliumon, a Clean Inside® rost 18 olyan alapvető gyógynövényt is tartalmaz, amelyek mind fontos szerepet töltenek be a vastagbél átfogó megtisztításában. Ezen gyógyfüvek az Svájc legjobb forrásaiból származnak, és minőségileg szintén a prémium kategóriába tartoznak.

Clean Inside® Rost (béltisztító) folyamatos használata biztosítja, hogy a bélben képződött nyálka, a méreg- és a salakanyagok ne zárják el az emésztőrendszert. Segít tisztán tartani a vastagbelet, és elősegíti a salakanyagok szabad és hatékony kiürülését. A rost szintén elősegíti egészséges szinten tartani a bélflórát.

A Parasic® Anti-parazita Táplálékkiegészítő 18 olyan kiváló minőségű növény hatékony kombinációja, melyeket tradícionálisan élősködők, azok petéinek és kikelt lárváinak a szervezetből történő eltávolítására használtak. Hatásos, mégis biztonságos, ugyanis a felnőtt szervezetet nem terheli meg. Fontos, hogy a Parasic® nem ajánlott terhes illetve szoptatós anyáknak, vagy 18 év alatti gyermekeknek. (A 3 év feletti gyermekeknek a Parasic Jr.® ajánlott.) A Parasic® kapszulát három hónapon keresztül folyamatosan lehet fogyasztani, majd három hónap szünetet kell tartani, mielőtt szedését újra kezdenénk. Amellett, hogy biztonságos, az összetétele miatt elég hatásos is ahhoz, hogy a 2-3 hónapos kúraszerű használata mindenki számára megfelelő eredményt nyújtson.

A Slim Tea® a NaturalSwiss Béltisztító Program szerves része. A Slim Tea® hashajtó hatással van a belekre és eközben nem csak a vastagbél, hanem a vese, a máj és a vér méregtelenítését is elősegíti. Nyugtatólag hat az idegrendszerre, ezáltal a tea egy ideális lefekvés előtti ital. A Slim Tea® kutyabengekérget tartalmaz, használata egyhuzamban legfeljebb három hónapos kúrákra ajánlott, azok közt legalább három hónapos szüneteket tartva. A tea folyamatos használata nem javasolt, mert a vastagbél hozzászokhat a kutyabengekéreg hatásához, és így az összetevők veszíthetnek a testre gyakorolt hatásukból. A kezdeti tisztítást követően a teát alkalomszerűen, az éves tisztítókúra részeként célszerű fogyasztani. A Slim Tea® nem ajánlott terhes ill. szoptatós anyáknak, és 18 év alatti gyermekeknek. Egy hatásos és átfogó belső tisztításhoz mind a három termék folyamatos, egyidejű fogyasztása szükséges. Az egész program hosszú távon való használata nem javasolt, de ha már befejezte a kezdeti, 2-3 hónapos tisztítást, akkor a Clean Inside® rostot továbbra is napi szinten fogyaszthatja. Ez különösen ajánlott, ha az étrendje nem tartalmaz megfelelő mennyiségű diétás rostot. Egy adag Clean Inside® 8 gramm diétás rostot tartalmaz (a javasolt napi bevitel egyharmadát), így a napi két adag fogyasztása hosszabb időn keresztül is alkalmazható. A Clean Inside® pornak nincs semmiféle függőséget okozó hatása és teljes mértékben biztonságos.

A Clean Inside® Béltisztító Program használata

Az első 5 nap során:
Reggel:
1. lépés: Parasic® kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 2 Parasic® kapszulát egy pohár vízzel. Fontos: az alábbiakban az egy pohár 2.5 dl szénsavmentes ásványvizet fog jelenteni. A tisztítás során legalább napi 8 pohár (2 liter) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell meginni.

2. lépés: Clean Inside® Rost (belső tisztító)

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Rost (belső tisztító). A mellékelt mérőkanalat használva, keverjen el fél kanál Clean Inside®-ot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Lehetetlen, hogy egy gyógyfüves rostkeverék egyszerre legyen nagyon finom és hatásos is. (Majdnem minden gyógyfüves por keserű, ezért szokták kapszulák formájában árulni.) Véleményünk szerint a Clean Inside® por a legfinomabb, első osztályú rost a piacon, ugyanakkor lehet, hogy ízletesebbnek fogja találni gyümölcslével elkeverve, mint sima vízzel. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) szénsavmentes ásványvízzel.

A rost elfogyasztása után néhány perccel már el is fogyaszthatja reggelijét. Ha nem sietős a dolga, tovább is várhat vele, hiszen lehet, hogy rövidesen hívja majd a természet. Amennyiben előírt gyógyszereket vagy egészségügyi táplálékkiegészítőket is szed, a kívánt hatás érdekében azok bevitelét különítse el a rostital fogyasztásától előtte vagy utána 1-2 órával. Kérdezze meg az orvosát, ha nem biztos benne, hogyan kell ezt megtenni.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

A víz egyik kulcsfontosságú összetevője a NaturalSwiss Béltisztító Programnak. Ahhoz, hogy a tisztítás a lehető leghatékonyabban menjen végbe, naponta legalább 8 pohár (poharanként 2.5dl) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell elfogyasztani. Ez 2 liter vizet jelent naponta. Ennél lényegesen többet nem célszerű fogyasztani, hacsak épp nincs nagy forróság, vagy komoly fizikai munkát végez, esetleg fokozott mértékben izzad. Egyeseknek ez nagyon sok vizet jelent, de ahogy víz nélkül a testet lehetetlen kívülről megtisztítani, ugyanúgy lehetetlen belülről is. A bevitt rostok okozhatnak szorulást is, ha fogyasztásuk közben nincs megfelelő mennyiségű vízbevitel. A program során ihat gyümölcslevet vagy gyógyteát is, de egyik sem helyettesíti azt a 8 pohár vizet, amelyet minden egyes nap el kell fogyasztania.

Este:
4. lépés: Slim Tea®

Lefekvés előtt áztasson egy tasak Slim Tea®-t egy pohár forró vízben, a kezdetekben csak 1-2 percig. (Soha ne mikrohullámú sütőben melegítse a vizet!) Ez a speciális formula segít a vacsora megemésztésében, biztosítja a megfelelő anyagcserét, tisztító hatással van a májra, a vesére és a belekre, továbbá ellazítja a testét, hogy kellemes, pihentető alvásban legyen része. Teljesen normális dolognak számít, ha reggel erős ürítési késztetést és enyhe görcsöket érez, főleg az első napokban. A Slim Tea® könnyed összehúzódásokat eredményez a belekben, ezzel segít megszabadulni az ürüléktől, a lerakódásoktól és az élősködőktől.

A 6-30 nap során
(vagy amíg a teljes tisztulást el nem érjük, amely általában 90 napot is igénybe vesz)

Reggel:
1. lépés: Parasic® kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 4 Parasic® kapszulát egy pohár szénsavmentes ásványvízzel.

2. lépés: Clean Inside® Rost (belső tisztító)

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Rost (belső tisztító). A mellékelt adagolókanalat használva, keverjen el 1 kanál Clean Inside®-ot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) vízzel azt.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

A nap során célszerű minél jobban eloszlatni a vízfogyasztást. Kezdheti a napot 2 pohár víz elfogyasztásával, egyet a Parasic®-al és egyet a Clean Inside® rostokkal, a maradék hat poharat pedig igya meg napközben. Mint korábban említettük, naponta körülbelül 2 liter vizet kell elfogyasztani ahhoz, hogy a rostok szivacsként működhessenek és megkössék a méreganyagokat, majd végül kimossák a szervezetből.

Este:
4. lépés: Slim Tea®

Lefekvés előtt 2-6 percig áztasson egy tasak Slim Tea®-t egy pohár forró vízben. (Soha ne mikrohullámú sütőben melegítse a vizet!) A Slim Tea® áztatási idejét mindenkinek a saját testéhez kell igazítania. Az, hogy milyen hosszú ideig áztatja a teát, hatalmas különbséget jelenthet a következő reggel. Egyeseknek már egy 1-2 perces áztatás is erős reggeli késztetést okozhat, másoknak viszont akár egy 6-10 perces áztatás is szükségeltetik ahhoz, hogy el tudják érni ugyanazt az eredményt. A tippek között még sok további jó ötletet találhat a Slim Tea® használatával kapcsolatban.

A 30-60, vagy 90 nap során

A tisztítás második hónapjának megkezdése előtt javasolt egy 5-napos szünetet tartani a Parasic® kapszulát és a Slim Tea®-t illetően. Ekkor csak a Clean Inside® rostot ajánlott fogyasztani. A hatodik napon ismét el lehet kezdeni a 4 Parasic® kapszula és az esti tea alkalmazását. A szünet során a szervezet kicsit kipiheni magát, és az élősködőkre is egy nagyobb sokkhatás vár (amennyiben még jelen vannak), ha ismét elkezdi a 4 Parasic® kapszula szedését.

További információkért tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt.

ToxiClean® Méregtelenítő Program használati útmutató

Méregtelenítés 1. lépésMéregtelenítés 1. lépés Méregtelenítés 2. lépésMéregtelenítés 2. lépés Méregtelenítés 3. lépésMéregtelenítés 3. lépés Méregtelenítés 4. lépésMéregtelenítés 4. lépés

1db (a 6. naptól 2db) ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt

Naponta igyon meg legalább 8 pohár vízet, próbálja meg elosztani a teljes napra.

ToxiClean® Program

Első 5 nap 6 – 30 nap 31 – 60 nap 61 – 90 nap
Napközben 1 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

Este 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt

A NaturalSwiss Méregtelenítő Program az alábbi három termékből áll, melyek különböző módon segítik a méregtelenítést és az ideális egészségi állapot megszerzését:

1) ToxiClean® Nehézfém és méreganyag eltávolító, valamint májméregtelenítő. Segít a szervezetnek eltávolítani a nehézfémeket (beleértve az ólmot, a higanyt, és a további méreganyagokat), a vér, a máj, a vesék és egyéb szervek méregtelenítése közben.

2) Detox Vital® Napi méregtelenítés és antioxidáns támogatás vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, aminosavakkal és zöld növényi táplálékkal. Segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait, ahogy utántölti a folyamatban elhasznált tápanyagokat, és feltölti az immunrendszert antioxidánsokkal.

3) Swiss Probiotix® Napi probiotikus kiegészítő a bélflórát védi, a legfontosabb hasznos bél-baktériumok utántöltésével. Az egészséges vastagbél-flóra adja az alapját az erős immunrendszernek, jó egészségnek és a hosszú életnek. A probiotikumok azon hasznos baktériumok, melyek védelmezik bélrendszerünket.

Hogyan használja a ToxiClean® Méregtelenítő Programot

Az első 5 napban:
Napközben:
1. lépés: 1 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Vegyen be 1 ToxiClean® kapszulát közvetlenül ebéd vagy vacsora előtt és 3 Detox Vital® kapszulát ebéd vagy vacsora közben. (Teljesen mindegy, hogy ebédhez vagy vacsorához fogyasztja a kapszulákat, a lényeg, hogy minél nagyobb szünetet tartson a Clean Inside® rost elfogyasztása után, amennyiben ezt a terméket is használja. A Detox Vital® kapszulákat nagyobb étkezésekkor bevéve érhető el a legjobb felszívódás.)

2. lépés: Szénsavmentes ásványvíz:

Amennyiben a NaturalSwiss Béltisztító Programmal együtt alkalmazza a ToxiClean®-t, már elegendő vizet fogyaszt. Fontos, hogy legalább 8 pohár vizet igyon naponta a kúra ideje alatt. Ez körülbelül 2 liter vizet jelent naponta. A méregtelenítés egyszerűen nem működik megfelelő mennyiségű víz nélkül.

Este:
3. lépés: Swiss Probiotix® kapszulák

Vegyen be vízzel 2 Swiss Probiotix® Probiotikum kapszulát legalább egy órával az utolsó étkezése után vagy közvetlenül lefekvés előtt. (Elfogyasztható Slim Tea®-val együtt, amennyiben használja ezt a terméket is.) A Swiss Probiotix® kapszulák speciális védőbevonatot kaptak, hogy a probiotikumok (hasznos baktériumok) biztonságosan eljussanak a gyomron keresztül a vastagbélbe. Ezt a folyamatot segítheti, ha a kapszulákat 1-2 órával az utolsó étkezés után – amikor már nem zajlik emésztés a gyomorban – vagy lefekvés előtt veszi be.

A 6. és 30. nap között:
(vagy a mérgek kiürüléséig, ami normális esetben 90 napig vagy tovább is eltarthat)

Napközben:
1. lépés: 2 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Vegyen be 2 ToxiClean® kapszulát közvetlenül ebéd vagy vacsora előtt és továbbra is vegyen be 3 Detox Vital® kapszulát ebéd vagy vacsora közben.

2. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

Igyon legalább 8 pohár (kb. 2 liter) vizet naponta a kúra ideje alatt. A méregtelenítés nem működik, ha a szervezete nem jut megfelelő mennyiségű vízhez.

Este:
3. lépés: Swiss Probiotix®

Vegyen be továbbra is 2 Swiss Probiotix® probiotikum kapszulát vízzel, legalább egy órával az utolsó étkezés után, vagy lefekvés előtt.

A 31. és 60. vagy 90. nap között:

Folytassa a 2 ToxiClean® kapszula, 3 Detox Vital® kapszula és 2 Swiss Probiotix® kapszula szedését, amíg készletei el nem fogynak (60 vagy 90 napig). A ToxiClean® kapszulák pár nappal korábban fogynak el, mint a többi termék, de emiatt nem kell aggódnia. A Detox Vital® és Swiss Probiotix® termékek hosszú távú, napi használata javasolt.

További információkért tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt.

Clean Inside® Béltisztító Program és a ToxiClean® Méregtelenítő Program egyidejű használata

Első 5 nap 6 – 30 nap 31 – 60 nap 61 – 90 nap
Reggel 2 Parasic® kapszula

1/2 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula

1 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost

4 Parasic® kapszula
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost

Napközben 1 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt

3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben

Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva

Este 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt
1 csésze Slim Tea® alvás előtt 1 csésze Slim Tea® alvás előtt 1 csésze Slim Tea® alvás előtt
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
1 csésze Slim Tea® alvás előtt
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

A NaturalSwiss Méregtelenítő széles-spektrumú méregtelenítő programot úgy fejlesztették ki, hogy a NaturalSwiss Béltisztító Programmal karöltve alaposan kitisztítsa és méregtelenítse, valamint védelmezze és táplálja az egész szervezetet. Ne felejtse, hogy a Béltisztító Program és Méregtelenítő Program együttes alkalmazása a jelenleg elérhető leghatékonyabb béltisztító kúra a teljes szervezet méregtelenítéséhez. A két program már az első naptól együtt használható, de ez csak jó egészségi állapotú és/vagy testüket rendszeresen méregtelenítő embereknek ajánlott.

Ha egészségi állapota átlagos vagy gyenge, vagy még soha sem méregtelenítette testét korábban, csak a Béltisztító Programot ajánljuk az első hónapban lehetőleg Swiss Probiotix®-el kombinálva. Csak ezután használja együtt a Béltisztító Programot és Méregtelenítő Programot. A Méregtelenítő Program használatát 1-3 hónapos Béltisztító Program kúra után javasoljuk, vagyis ha együtt rendelte meg a a Béltisztító Program és Méregtelenítő Programokat, kérjük tegye félre a Méregtelenítő Program csomagot az első hónapban és csak a Béltisztító Programot használja. Ha a Swiss Probiotix®-ot szeretné alkalmazni a Béltisztító Programmal együtt, vegye ki a Méregtelenítő Program csomagból. Később rendelhet Swiss Probiotix®-ot a www.meregtelenites-beltisztitas.com oldalon, mielőtt elkezdené a Méregtelenítő Programot. Amennyiben az enyhe méregtelenítési tüneteken kívül bármi mást tapasztal a két program együttes használatakor, kérjük, ne folytassa a Méregtelenítő Programot 1-3 hónapnyi Béltisztító Program kúra teljesítéséig. A két program tisztító hatása túl intenzív lehet különösen akkor, ha nincs a legjobb egészségi állapotban vagy még soha nem méregtelenítette szervezetét korábban.

Olvasson el egy tippet!

Hogyan használja együtt a Béltisztító Programot és a Méregtelenítő Programot

Az első 5 napban:
Reggel:
1. lépés: Parasic® kapszula

Éhgyomorra vegyen be 2 Parasic® kapszulát egy pohár vízzel. Nagyon fontos, hogy ebben az útmutatóban egy pohár kb. 2,5 dl vizet jelent. Legalább 8 pohár vizet kell innia naponta a tisztítás ideje alatt.

2. lépés: Fél mérőkanál Clean Inside® Belső Tisztító rost

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Belső Tisztító. A mellékelt mérőkanalat használva, keverjen el fél kanál Clean Inside® rostot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Lehetetlen, hogy egy gyógyfüves rostkeverék egyszerre legyen nagyon finom és hatásos is. (Majdnem minden gyógyfüves por keserű, ezért szokták kapszulák formájában árulni.) Véleményünk szerint a Clean Inside® por a legfinomabb, első osztályú rost a piacon, ugyanakkor lehet, hogy ízletesebbnek fogja találni gyümölcslével elkeverve, mint sima vízzel. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) szénsavmentes ásványvízzel.

A rost elfogyasztása után néhány perccel már el is fogyaszthatja reggelijét. Ha nem sietős a dolga, tovább is várhat vele, hiszen lehet, hogy rövidesen hívja majd a természet. Amennyiben előírt gyógyszereket vagy egészségügyi táplálékkiegészítőket is szed, a kívánt hatás érdekében azok bevitelét különítse el a rostital fogyasztásától előtte vagy utána 1-2 órával. Kérdezze meg az orvosát, ha nem biztos benne, hogyan kell ezt megtenni.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

A víz egyik kulcsfontosságú összetevője a Béltisztító programnak. Ahhoz, hogy a tisztítás a lehető leghatékonyabban menjen végbe, naponta legalább 8 pohár (poharanként 2.5dl) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell elfogyasztani. Ez 2 liter vizet jelent naponta. Ennél lényegesen többet nem célszerű fogyasztani, hacsak épp nincs nagy forróság, vagy komoly fizikai munkát végez, esetleg fokozott mértékben izzad. Egyeseknek ez nagyon sok vizet jelent, de ahogy víz nélkül a testet lehetetlen kívülről megtisztítani, ugyanúgy lehetetlen belülről is. A bevitt rostok okozhatnak szorulást is, ha fogyasztásuk közben nincs megfelelő mennyiségű vízbevitel. A program során ihat gyümölcslevet vagy gyógyteát is, de egyik sem helyettesíti azt a 8 pohár vizet, amelyet minden egyes nap el kell fogyasztania.

4. lépés: 1 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Vegyen be 1 ToxiClean® kapszulát közvetlenül ebéd vagy vacsora előtt és 3 Detox Vital® kapszulát ebéd vagy vacsora közben. (Teljesen mindegy, hogy ebédhez vagy vacsorához fogyasztja a kapszulákat, a lényeg, hogy minél nagyobb szünetet tartson a Clean Inside® rost elfogyasztása után, amennyiben ezt a terméket is használja. A Detox Vital® kapszulákat nagyobb étkezésekkor bevéve érhető el a legjobb felszívódás.)

Este:
5. lépés: 2 Swiss Probiotix® és egy csésze Slim Tea®

Vegyen be vízzel 2 Swiss Probiotix® Probiotikum kapszulát legalább egy órával az utolsó étkezése után vagy közvetlenül lefekvés előtt. (Elfogyasztható Slim Tea®-val egyidőben.) A Swiss Probiotix® kapszulák speciális védőbevonatot kaptak, hogy a probiotikumok (hasznos baktériumok) biztonságosan eljussanak a gyomron keresztül a vastagbélbe. Ezt a folyamatot segítheti, ha a kapszulákat 1-2 órával az utolsó étkezés után – amikor már nem zajlik emésztés a gyomorban – vagy lefekvés előtt veszi be.

Lefekvés előtt áztasson egy Slim Tea® filtert egy csésze forró vízben 1-2 percig. (Soha ne mikrohullámú sütővel melegítse a vizet, mert ez ronthatja a gyógynövények hatékonyságát.) A Slim Tea®-t az Ön testéhez kell hangolnia. A teafilter áztatásának hossza nagyban befolyásolhatja a másnap reggeli eredményt. Néhányan erős sürgetést éreznek reggel csupán 1-2 perces áztatás után. Másoknak 6 vagy akár 10 percre van szükségük a ugyanilyen hatás eléréséhez.

A 6. és 30. nap között
(vagy a mérgek kiürüléséig, ami normális esetben 90 napig, de akár tovább is eltarthat)

Reggel:
1. lépés: Parasic® kapszula

Éhgyomorra vegyen be 4 Parasic® kapszulát egy pohár vízzel

2. lépés: Egy mérőkanál Clean Inside® Belső Tisztító rost

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Belső Tisztító. A mellékelt mérőkanalat használva, keverjen el egy kanál Clean Inside® Rostot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) szénsavmentes ásványvízzel.

Napközben:
3. lépés: Szénsavmentes ásványvíz

Legjobb, ha a szükséges vízmennyiséget a nap folyamán elosztva fogyasztja el. Reggel kezdheti 2 pohár vízzel: egy pohár a Parasic® kapszulákkal és egy a Clean Inside® rosttal. A maradék 6 pohár vizet a nap hátralevő részében fogyassza el. Ahogy korábban már említettük, naponta kb. 2 liter vízre van szükség ahhoz, hogy a rost szivacsként működjön, feloldja és felhígítsa majd kimossa a méreganyagokat a szervezetből.

4. lépés: 2 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Növelje az ebéd vagy vacsora előtt bevett ToxiClean® kapszulák számát 2-re és folytassa a napi 3 Detox Vital® kapszula elfogyasztását ebéd vagy vacsora közben.

Este:
5. lépés: 2 Swiss Probiotix® és egy csésze Slim Tea®

Folytassa a 2 Swiss Probiotix® kapszula szedését esténként az utolsó étkezés után vagy közvetlenül lefekvés előtt, a Slim Tea® áztatási idejét pedig növelje 2-6 percre.

A 31. és 60. vagy 90. napok között

Javasoljuk, hogy mielőtt megkezdené a Béltisztító Program és Méregtelenítő Program második hónapját, tartson egy ötnapos szünetet a Parasic® kapszulák és a Slim Tea® fogyasztásában, de folytassa a Clean Inside® rost, napi 1 ToxiClean® kapszula, 3 Detox Vital® kapszula és 2 Swiss Probiotix® kapszula szedését. A hatodik napon kezdje el újra szedni a napi 4 Parasic® kapszulát és folytassa esténként a Slim Tea® fogyasztását. (A szünet célja, hogy hagyja testét pihenni és sokkolni az élősködőket megkönnyítve ezzel az eltávolításukat, ha vannak még egyáltalán a szervezetében, mikor folytatja a napi 4 Parasic® kapszula szedését.)

Folytassa a komponensek szedését egészen addig, míg el nem fogynak. A ToxiClean® kapszulák pár nappal korábban fogynak el, mint a többi termék, de emiatt nem kell aggódnia. A Detox Vital® és a Swiss Probiotix® termékeket hosszú távú, mindennapos használatra fejlesztettük ki.

További információkért tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt.


Parasic Jr.® használati útmutató

Parasic Jr.®Parasic Jr.®

A paraziták olyan organizmusok, amelyek egy élőlény szervezetében élnek és a gazda táplálékán élősködnek. Mivel a paraziták méretben és számban is növekednek, a gazda szervezet egészségét is befolyásolhatják. Az élősködőket gyakran meg lehet találni az emberben, ilyen a galandféreg és a gombféreg. A gyermekek gyakran kapcsolatba kerülnek parazitákkal a szennyezett homokban játszva, majd a koszos ujjukat a szájukba téve. A másik nagyon gyakori veszélyt a háziállatok jelentik. A parazitafertőzés jelei közé tartozik az alhasi fájás, a hasmenés, a fáradékonyság, a súlyvesztés, a növekedésben való megállás, a vérszegénység és a fenékviszketés.

Ez a kímélő, 100%-ban természetes formula egyaránt biztonságos és hatásos 4 éven felüli gyermekek számára, illetve azon felnőtteknek is, akik a kapszulákkal szemben inkább a folyadékot preferálják. Háziállatokon szintén működik. Felbontás után hűtve tartandó.

Javasolt felhasználás:
Gyermekeknek 4-10 éves korig: 1 teáskanál naponta.
Gyermekeknek 10 év felett: 2 teáskanál naponta.
Felnőtteknek: 2-3 teáskanál naponta.
A növényi rostok miatt használat előtt jól rázza fel!

Javasoljuk, hogy a gyermekek számára 1-2 dl gyümülcslével összekeverve adják a gyógynővény jellegzetes ízének semlegesítése érdekében

Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezéket, édesítő- ill. tartósítószereket.


A lap elejére | Clean Inside® Béltisztító Program helyes használata | ToxiClean® Méregtelenítő Program helyes használata | A Béltisztító Program és a Méregtelenítő Program egyidejű használata | Parasic Jr.® helyes használata

Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×