NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Amiről az élelmiszeripar
mélyen hallgat

Ha ezt az infót egy hónappal előbb olvassa, akkor
mostanra már fél kilóval kevesebb vegyszert
vitt volna be a szervezetébe…

Éljen mérgek nélkül! – Mivel etetnek?

Jól tudja mennyire fontos, hogy egészségesen étkezzen, mégis nap mint nap megszegi a fogadalmát, mert nincs teljesen tisztában azzal, mi a legjobb Önnek?

A nevem Gotthard Annamária, dietetikusként dolgozom több mint kilenc éve – ez alatt sokmindennel találkoztam már. Most azért vagyok itt, hogy segítsek. Kezdjük is mindjárt az elején…

Ne aggódjon! A megoldás sokkal egyszerűbb mint gondolná – elég, ha végigolvassa MIVEL ETETNEK? avagy TÍZ PARANCSOLAT AZ ÉTELEINKBEN ÉS ITALAINKBAN LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ ADALÉKANYAGOKRÓL című cikksorozatomat és rögtön megérti, mit kell tennie.

Belegondolt már abba, hogy egy átlagos reggel mennyi káros anyagot visz be a szervezetébe?

Reggel 6 óra 40 perc

Álmosan kel fel az ágyból, kicsit még kábán megy ki a fürdőszobába. Sietve zuhanyzik le, mert hamarosan indulnia kell, de közben a hasa már jelez: “éhes vagyok!”

7 óra

Hogy teljesen felébredjen, először megiszik egy édesítőszeres – mert azt hiheti az egészségesebb – kávét aztán benéz a hűtőbe, hogy mit lehetne gyorsan enni. Mivel szeretne egészségesen élni, beletesz a pohárba egy nagy adag répacukorral, színezékkel és mindenféle emulgálószerrel megbolondított IPARILAG előállított gabonapelyhet ráönti a bolti tejet, amiben a pasztőrözés miatt már alig van hasznos tápanyag és jóízűen, igaz kicsit kapkodva elfogyassza.

7 óra 15 perc

Nem akar koszos poharakat hagyni estére ezért miután fogat mos a FLOURIDOS fogkrémével – egy részét le is nyelte – elmosogat. Ehhez a kamilla természetes erejét használhatja, hiszen az apró betűkkel szedett kimondhatatlan VEGYSZEREK mellett ez is rá van írva a mosogatószer flakonjára.

7 óra 30 perc

Ebédig még megéhezhet ezért biztos, ami biztos egy tejes piskótaszeletet magával visz. Nyugodt lehet, mert méz is van benne – csupa nagybetű jelzi a csomagoláson – a többi szöveg már nem érdekes annyira, különben is: ki tudja mit jelent az, hogy: “nátrium-(karboxi-metil)-cellulóz” ?!

7 óra 55 perc

Kiszáll a kocsiból – szilveszterkor elhatározta ugyan, hogy biciklivel jár majd munkába – és már majdnem az irodában van, amikor hirtelen megcsapja az orrát egy illat. Nem tud ellenállni bemegy a boltba, ahol vesz egy rozsosnak ÁLCÁZOTT kiflit és ha már ott van tíz deka helyben sütött eredetileg MIRELIT tartósítószeres sajtos ropogtatnivalót is. Kis lelkifurdalással bele is kóstol, hiszen „ennyi biztosan nem árthat”.

Pedig a bölcsesség ma is érvényes:
„Az vagy, amit megeszel!”

Szervezetének immunrendszere folyamatosan azon dolgozik, hogy kisegítse Önt a bajból, megsemmisítse azokat az egészséggel összeegyeztethetetlen anyagokat, amelyekkel állandóan bombázzuk azt. Ne feledje: egy év alatt akár négy kiló méreganyag is felhalmozódhat a testében!

Mindig gondoljon arra, hogy azért, mert valamit egészségesnek mondanak még nem biztos, hogy az is. Még a bionak kikiáltott termékek is tartalmazhatnak olyan adalékot, ami ártalmas lehet. Sőt, a gyártástechnológia, a töltés, palackozás vagy éppen a csomagolás során is kerülhetnek káros összetevők a termékbe.

De honnan tudjam, hogy mit ehetek, és mit ihatok, vagy mitévő legyek, ha már túl sok mérget vettem magamhoz? – teheti fel a kérdést…

Nos, jó hírrel szolgálhatunk: Van megoldás!

Hogy pontosan mi a dolga – megtudhatja, ha elolvassa a MIVEL ETETNEK? avagy TÍZ PARANCSOLAT AZ ÉTELEINKBEN ÉS ITALAINKBAN LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ ADALÉKANYAGOKRÓL című cikksorozatomat.

A 10+1 titok megismeréséhez iratkozzon fel a jobb oldalon!

Ebben nem csupán azt mondom el, hogy mi fán teremnek az élelmiszerek csomagolásán található sokszor kínainak tűnő összetevők és melyiktől kell óvakodni, hanem arra is választ kaphat, hogyan tud segíteni immunrendszerének abban, hogy az megszabadítsa magát a veszélyes anyagoktól.

Üdvözlettel

Gotthard Annamária
Dietetikus

Kisokos

Ismerje meg most Ön is a

10+1 titkot!

Adatvédelem: Adatait nem adjuk ki senkinek, ingyenes előfizetését bármikor megszüntetheti.
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×