NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Lapos has

Lapos hasKorunk szépségideálja a karcsú és izmos testet helyezi a középpontba, melynek egyik legfontosabb megnyilvánulása a lapos has. Bár sokan azt gondolják, hogy szinte lehetetlen elérni, ez koránt sincs így: némi odafigyeléssel és a szabályok betartásával a lapos has bárki számára valóság lehet.

A tökéletes alak minden nő álma, azonban a lapos has eléréséhez nem elegendő ez egészséges táplálkozás, kifejezetten fontos többek között, hogy megelőzzük a puffadást, amelynek elsődleges módszere a méregtelenítés. Megfelelő segítség a Clean Inside Béltisztító program, amellyel megkezdhető a vastagbéltisztítás és elkerülhető a gyulladás, így lépésekkel közelebb kerülünk az álomhoz, mely nem más, mint a lapos has.

Mondjunk búcsút az elhízásnak

A lapos has feltétele az „úszógumi“, azaz a derekunk körül elhelyezkedő zsírréteg eltüntetése. Ehhez zsírszegény, nyers ételekben gazdag diéta és a rendszeres dinamikus mozgás lehet a két leghatásosabb eszközünk.

A diéták széles köréből válasszuk azt, ami a legszimpatikusabb számunkra, az egyetlen fontos szempont, hogy szénhidrátban szegény étrendet kövessünk, hiszen a zsírpárnák kialakulásában első sorban ez az élelmiszer-összetevő a ludas. A Paleolit, az Atkins, Zóna vagy a South Beach diéta jó választás lehet, ha lapos hasra vágyunk.

Figyeljünk oda, hogy a szervezetünket a számára valóban szükséges tápanyagokkal lássuk el, hogy minél kevesebb mesterséges adalékanyagot vigyünk be, és hogy a különféle élelmiszereket a megfelelő időben, és párosításban fogyasszuk. Ha így teszünk, nem csak azért tettünk sokat, hogy ne hízzunk vissza, és megőrizzük lapos hasunkat, hanem azért is, hogy elkerüljük az emésztési problémákat.

Ezen felül pedig a tökéletes alak és a lapos has megtartásáért érdemes beiktatni évente legalább kétszer béltisztító programot, mely tökéletesen kitisztítja a beleket és az emésztési folyamatban résztvevő minden egyes szervünket is. A megfelelő kúra megszünteti a puffadást és eltávolítja a lerakódott méreganyagokat szervezetünkből, segít elkerülni az esetleges gyulladásokat, melyet egy esztétikailag sokkal szebb lapos has kísérhet.

A zsírréteg eltüntetése a fogyókúra és a zsírégető mozgás segítségével még nem biztos hogy üdvözítő a lapos has szempontjából, emiatt a hasizom erősítése, a hasfal feszesítésére is, amiben célzott gyakorlatok lehetnek segítségünkre. Napi néhány tucat felülés, valamint a hasprés gyakorlatok képesek megfelelően fejleszteni a hasizmokat, ami elengedhetetlen a lapos has eléréséhez és fenntartásához.

„A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék!”

Fogadják elismerésemet ne csak a kiváló termék létrehozásáért, forgalmazásáért, de a korrekt eljárásért is. Ma szinte alig találkozni ilyen tisztességes, szakmailag felkészült és ügyfélbarát társasággal. Úgy érzem, minden igényemet messzemenően kielégítették.
Természetesen a fentieket saját tapasztalataim alapján írom. Kipróbáltam a Clean Inside Béltisztító Programot is, kértem tanácsot is, és mindennel rendkívül elégedett vagyok.
A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék! Egyrészt lendületesebb, aktívabb, másrészt – például stresszhelyzetekben – türelmesebb, higgadtabb. Eltűnt az állandó fáradtság, remekül alszom, frissen ébredek, jobban bírom a mindennapok nyűgét-baját. Sokkal jobb lett az általános közérzetem. Az emésztésem is megváltozott. Öt kilóval lettem kevesebb, a régen vágyott lapos has sem álom már, és nagyon jólesik a tudat, hogy az évek alatt összegyűlt szenny, salak, mind eltávozott a szervezetemből. Elmaradt a néha vehemensen rám törő édesség utáni vágy is.
Fantasztikus, hogy mindezt a jót erőfeszítés nélkül értem el. Nincs az a gyógyszer, aminek hatása akár csak megközelítené a NaturalSwiss Béltisztító hatását. És itt nincsenek káros mellékhatások!
Csak jót hozott az életembe a Clean Inside, nemcsak az egészségem és a közérzetem terén, de még a hitemet is visszaadta, hogy lehet még tisztességesen kereskedni.
Fülöp Ági, Budapest, 2012.08.16

Ha nem a túlsúly áll a lapos has útjába

Lapos hasElőfordul azonban, hogy nem azért nem tudunk lapos hasat „varázsolni“ magunknak, mert súlyfeleslegünk lenne, hanem azért, mert az emésztési problémák tüneteivel küzdünk, illetve a beleink nem működnek megfelelően.

Ha a köldök fölötti rész dudorodik ki jobban, akkor puffadást gyaníthatunk, ha a köldök alatti rész hangsúlyos, akkor bélsár pangás állhat a probléma hátterében. Olyan is előfordul, hogy a has csúcsos alakot ölt, ez már a gyulladás jele, amely a komplex bélproblémákat kíséri, és azonnali béltisztítás után kiált. Ilyenkor lehet segítség a Clean Inside Béltisztító Program, amely komplexen tartalmazza egy alapos béltisztítás minden szükséges eszközét, valamint támogatást nyújt a lapos has elérésében.

Lapos has: a béltisztítás lehet a megoldás

Beleik egészsége sokáig nem foglalkoztatta az emereket, a méregtelenítés pedig elsősorban akkor került szóba, ha a lapos has elérése, a tökéletes alak elnyerése volt az igazi cél. Éppen ezért nem vélelten, hogy a méregtelenítés elsősorban akkor került előtérbe, ha alalkformálásról vagy éppen fogyókúráról van szó.

Mostanában számtalanszor találkozhattunk a megállapítással: az egészség a belekben kezdődik! Ez az állítás több szempontból is igaz, hiszen beleinknek két olyan fontos funkciója is van, amely az egész szervezetünkre kihatással van. Az első, az összes létező sejtünk tápanyagellátása, a tápcsatornában megemésztésre kerülő élelmiszerek tápanyagainak felszívódása révén. A második, testünk védelme a kórokozóktól, a kiegyensúlyozott és egészséges bélflóra révén.

Túlsúly esetén

Ha ebből a két funkcióból bármelyik csorbát szenved, vagy csak részlegesen tudják a beleink ellátni a feladataikat, az önmagában is hozzájárulhat a lapos has legnagyobb ellensége, a felesleges zsírpárnák kialakulásához. Ne feledjük, hogy a mérgek a zsiradékban is elraktározódhatnak.

Ha a bélcsatorna elszennyeződött és a tápanyagok felszívódása csak rossz arányban történik meg, előfordulhat, hogy nagyobb mennyiségű ételt kell magunkhoz venni ahhoz, hogy a különböző tápanyagokból a megfelelő mennyiséghez juthassunk. Ez is vezethet elhízáshoz.

Ilyenkor egy alapos béltisztítás és méregtelenítés arra alkalmas, hogy a belek felületéről letisztítsa a bevonatként odatapadt méreganyagokat és szennyeződéseket, szignifikánsan javítsa a felszívódás hatékonyságát és a testrészeink tápanyagellátását.

Bélproblémák esetén

Ha a beleinket tisztán tartjuk, kisebb az esélye annak is, hogy az emésztés során szélsőséges mennyiségű gáz képződjön, puffadás alakuljon ki, amely a belek feszítése mellett a has kidobomborodását okozhatja.

A béltisztító kúra részeként a bélflóra helyreállítására is sor kerül, ami még tovább csökkenti a puffadás esélyét, így közelebb visz minket az áhított lapos has eléréséhez.

A béltisztítás és méregtelenítés nagyon fontos lépése a nagy arányú rostbevitel, illetve olyan táplálékok fogyasztása, amelyek a bélmozgásokat erősítik, javítják és ezzel is segítik az emésztés folyamatát, melynek következtében a lapos has elérése is könnyebb. A béltisztító kúrák használatával a székrekedés is megszűnik, így a pangó bélsár, a közötte felgyűlő gázok eltávoznak.

Összességében érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a béltisztítás nem csak az úrinők sportja, ahogyan nem is csak a lapos has elérését szolgálhatja. Fontos szerepe van többek között az emésztési problémák megelőzésében és gyógyításában, megszünteti a puffadást, ráadásul az egészséges táplálkozás és életmód irányába terel bennünket. Végezetül a méregtelenítés által könnyebbek, fittebbek, fiatalosabbak leszünk, és még a lapos has elérése is megvalósuhat.


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×