NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Méregtelenítés otthon

Hogy miért is szükséges időszakonként a méregtelenítés otthon? Érdemes tudnunk, hogy milyen mérgező anyagok jutnak szervezetünkbe nap mint nap, és azok hogyan befolyásolják annak működését.

Méregtelenítés otthon

A mérgező anyagok szervezetbe való bejutását egészséges életmód révén tudatosan lehet csökkenteni, de sajnálatos módon, a jelenlegi környezeti tényezők miatt megszüntetni lehetetlen azt. Az egészséges táplálkozás segít abban, hogy a különböző élelmiszer adalékanyagok ne juthassanak be szervezetünkbe, ám ez csupán az egyik forrása a méreganyagoknak. Éppen ezért javasolt mindenki számára bizonyos időközönként a méregtelenítés otthon.

Kivétel nélkül minden ember szervezetébe jutnak be mérgező anyagok, ezek nagy részét a levegővel lélegezzük be. A levegőben lévő nehézfémek jelentik napjaink egyik legnagyobb, mára már elkerülhetetlen problémáját. A leggyakoribb nehézfémek, melyek különböző forrásokból könnyedén bejuthatnak szervezetünkbe az alumínium, arzén, kadmium, ón, higany. Ezek folyamatosan szennyezik szervezetünket, különböző betegségeket, rendellenességeket okozva. A nehézfém szennyezés, nehézfém mérgezés ellen kizárólag akkor lehet védekezni, ha időszakos rutinná válik a méregtelenítés otthon.

Mielőtt megkezdődne a méregtelenítés otthon

Néhányan azt gondolják, hogy a méregtelenítés otthon roppant kényelmes feladat, hiszen nem kell semmilyen kezelésre járni, és ki sem kell mozdulni otthonról. Ezzel szemben a méregtelenítés otthon sokkal több előkészületet igényel, mint gondolnánk.

Méregtelenítés otthon

A méregtelenítés otthon nem kezdődhet meg szervezés nélkül. Tudnunk kell, hogy mennyi idő áll a rendelkezésünkre, hogy intenzív vagy kíméletes legyen-e a méregtelenítés otthon. Ezek nagyon fontos tényezők egészségünk érdekében.

Az első és egyben a legfontosabb tudnivaló, hogy ha valakinél alapvetően egészségügyi rendellenességek vannak, folyamatos kezelést igénylő krónikus betegség, akkor a méregtelenítés otthon kizárólag szakorvosi javaslatra, illetve felügyelet mellett történhet. A méregtelenítés otthon felelősséggel jár, befolyásolhatja a szervezet működését, hiszen a méreganyagok nagy része bekerül a véráramba, mielőtt véglegesen távozna.

Az előző tényezők fényében a méregtelenítés otthon nem javasolt várandós és szoptatós kismamáknak, valamint gyermekeknek. Az ő esetükben kizárólag szakorvos jóváhagyásával végezhető a méregtelenítés otthon.

Ha szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszavakra: Béltisztítás | Méregtelenítés

Melyik a megfelelő módszer?

Napjainkban nagyon sok módszer létezik, melyek révén könnyedén elvégezhető a méregtelenítés otthon. Sok esetben éppen a bőség zavara okozza a problémát, ezért az ember sokszor teljesen tanácstalan, hogy mely módszert válassza, melyik lesz az igazi, a leghatékonyabb méregtelenítés otthon.

Méregtelenítés otthon

A rengeteg módszer között nagyon sok olyan is található, mely révén ugyan a méregtelenítés otthon elvégezhető, de nagyon megterheli, megviseli a szervezetet. Legtöbbször ennek alapos oka van. A leggyakoribb, hogy kizárólag a méreganyagok eltávolítása kerül sorra, ám az emésztés helyreállítása, valamint a tápanyagok pótlása már nem képezi részét a módszernek. Ilyen esetekben az elért eredmény nem lesz hosszú életű, egyes esetekben hiánybetegségek is kialakulhatnak.

A méregtelenítés otthon használható módszerei közül azok a leghatékonyabbak, melyek magukban foglalják a béltisztítás folyamatát, a bélflóra egyensúlyának helyreállítását, a méreganyagok eltávolítását, valamint a hasznos tápanyagok pótlását. Amennyiben ezek közül bármelyik is hiányzik, a méregtelenítés nem lesz teljes, így is érheti el a kívánt hatást.

„Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől”


Még nincs egy hónapja, hogy szedem a NaturalSwiss Béltisztítót, de elmondhatom, hogy máris nagyon sok örömöt szerzett. Olyan problémáktól szabadít meg, amelyekkel egyedül nem tudtam megbirkózni.
A fizikai testemet szerettem volna megtisztítani, valamint fogyni. Súlyos lelki problémáim voltak, amelyeket nem tudtam elengedni, ennek volt következménye, hogy sokat híztam. Most kezdtem a megtisztulást lelki és szellemi értelemben is, a Clean Inside Béltisztító pedig a testi megtisztulás folyamatában van segítségemre. Merthogy végre megindult a fogyás. Ez mindenképpen jó hatással van rám, már nincs az az érzésem, hogy telt vagyok, nehézkes, kezdenek visszatérni az életenergiáim, és már képesnek érzem magam a mozgásra is. Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől, testi, szellemi és lelki értelemben is. És ez még csak az út eleje! Mindenképpen folytatom a méregtelenítést, és remélem, a kúra végére visszanyerem életerőmet, pozitív energiáimat.
Bárkányi Orsolya, Budapest, 2012.05.13

Méregtelenítés otthon a ToxiClean Méregtelenítő Programmal

A ToxiClean Program és a NaturalSwiss Béltisztító program együttes használata egyenes út a tökéletes és teljes méregtelenítéshez.

Méregtelenítés otthon

Óriási előnye, hogy a méregtelenítés otthon elvégezhető, nem terheli meg a szervezetet, nem igényel külön szervezést és a hatása elképesztő.

A NaturalSwiss program gondoskodik arról, hogy a béltisztítás alapos legyen annak érdekében, hogy a későbbiekben ne okozzon problémát a tápanyagok megfelelő felszívódása. Ezen kívül a paraziták eltávolításáról is gondoskodik.

A Swiss Probiotix probiotikum segít a béltisztítás után visszapótolni a hasznos baktériumokat, így lesz biztosítva a tápanyagok teljes hasznosulása.

A NaturalSwiss ToxiClean programja jelenti az egész folyamatban a konkrét méregtelenítést, ami eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket, megtisztítja a májat, vesét, és egyéb létfontosságú szerveket.

Amikor a méregtelenítés otthon történik, legtöbbször az ember nem gondol a létfontosságú anyagok pótlására, holott ez elkerülhetetlen. A Méregtelenítő program keretén belül erről a Detox Vita gondoskodik, ami széles spektrumú kiegészítőként kényelmessé teszi a tápanyagok és az antioxidánsok pótlását. Amikor a méregtelenítés otthon történik, akkor erre is igen nagy hangsúlyt kell fektetni egészségünk érdekében.

Hosszútávú eredményesség

A méregtelenítés otthon is hatékony lehet, ha a fent leírtak szerint végzi el valaki, s egyetlen tényezőt sem hagy figyelmen kívül. Még pár lépés szükséges a hosszú távú hatékonysághoz.

Amikor a méregtelenítés otthon elvégzésre kerül, majd azután az ember visszatér a korábbi egészségtelen táplálkozásra, mozgásszegény életmódra, akkor az elért eredmények nem lesznek hosszútávúak.

Érdemes a továbbiakban rostban gazdag, vitamindús táplálkozásra áttérni, és bevezetni a napi rutinba valamilyen testmozgást. Így az elért egészségi állapot hosszútávon élvezhető lesz.


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×