NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Méregtelenítsünk! De miért?

A méregtelenítés fontosságáról napjainkban egyre több és több szó esik. A legtöbbünk számára már természetes, hogy időről időre valamilyen módszerrel méregteleníteni kell. Már nem csodálkozunk azon, hogy tavasz és ősz tájékán minden újság méregtelenítő kúrák leírásával van tele, ugyanakkor ritkán gondolunk bele, hogy mi is a méregtelenítés és miért van szükség rá.

Minden nap méregtelenítünk

MéregtelenítésA méregtelenítés azonban nem a tudósok fejéből kipattant legmodernebb találmányok egyike. Az emberi szervezet folyamatosan méregtelenít, hiszen a kiválasztás részeként a szervezet számára felesleges anyagokkal együtt a testünk számára terhelő és mérgező anyagok is eltávoznak. Erre több szervünk is “szakosodott”, a májunk, vesénk, a beleink egyik legfontosabb feladata a nem kívánatos anyagok kiválasztás, átmeneti tárolása, majd kiürítése.

A májnak két funkciója van, az egyik, hogy a rajta átáramló vért megtisztítsa a benne található méreganyagoktól, a másik pedig, hogy epét termeljen a zsírok emésztéséhez. A máj képes szétválasztani a szervezet számára szükséges és a káros anyagokat, kiszűri a vérből a gyógyszermaradványokat, kemikáliákat, mesterséges adalékanyagokat, és egyéb nem kívánatos összetevőket. Egy ideig tárolja ezeket, majd a bőrön, a veséken és a tüdőn keresztül megpróbál megszabadulni tőlük.

Ha méregtelenítő kúra, akkor a májunk tehermentesítése kell, hogy legyen az első lépés, hiszen minden, a szervezetünkben raktározott, és a tisztulási folyamat révén felszabaduló méreganyag a májba fog kerülni, ha az túlterhelt, nem érünk el semmit, a szennyeződés visszakerül a szövetekbe.

A második lépés a vesék megtisztítása, az esetleges vesehomok vagy vesekövek eltávolítása. A vesékben nem tárolódnak méreganyagok, itt általában az szokott lenni a probléma, hogy a vizelet túl sűrű a nagyon alacsony vízfogyasztás miatt, illetve, hogy az elfogyasztott folyadéknak csak kis százaléka tiszta víz. A vese által kiválasztott méreganyagok kiürítéséhez vizes közeg kell, amit csak jó minőségű, tiszta vízzel tudunk biztosítani.

A méregtelenítés tehát nem egy olyan folyamat, amit nekünk, magunknak kell elkezdeni. A mi feladatunk az, hogy ha emésztőrendszerünket, s ezáltal szervezetünket már leterheltük a modern hétköznapok mérgezőbbnél szennyezőbb adalékanyagaival, akkor segítsük elő a méregtelenítés folyamatát is.

A székrekedés, a különböző emésztési zavarok ugyanis sok esetben ennek a tünetei: a modern világnak, melyben élünk, és a számos szintetikus méreganyagnak, amivel emésztőrendszerünk soha korábban nem találkozott. A méregtelenítés célja pedig éppen ezeknek az anyagoknak a kisöprése a szervezetből.

A táplálkozás és a méregtelenítés összefüggései

Sajnos az ipari élelmiszertermelés általánossá válásával, a feldolgozott élelmiszerek arányának megnövekedésével a táplálkozásunkon belül, a gyorséttermek és franchise pékségek terjedésével, és a mesterséges adalékanyagok használatának elharapózásával a szervezetünket érő méreganyag-terhelés akkorára nőtt, hogy a szerveink természetes módon képtelenek megfelelően megszabadítani minket ezektől az anyagoktól.

Az étkezési szokásaink, a rohanó életmód, a zaklatott táplálkozási körülmények és a végletesen egyoldalú táplálkozás olyan terhet ró a szervezetre, amelyre evolúciósan nincs felkészülve. A lelkiállapotunk is befolyásolja az emésztőszerveink működését, ennek köszönhető például a gyomorfekély emelkedő gyakorisága napjainkban.

A modern életmód következtében a májból a patkóbélbe vezető epevezeték megvastagszik, ezáltal a kiürülés akadályoztatott, így nem csak a bélben okoz tüneteket az epe hiánya, hanem a májat is terheli a pangó epeváladék. Az epekövek kialakulásakor az epehólyagot teljes egészében el szokták távolítani, amely műtét felborítja a zsíremésztés folyamatát.

Mindez a megfelelő méregtelenítés, illetve sokszor akár egy lépcsővel egészségesebb életmód által kiküszöbölhető lenne, hiszen a méregtelenítés jótékony hatásai szinte azonnal érzékelhetőek: napokon belül könnyebbnek, fittebbnek és szabadabbnak érezzük magunkat, miközben szervezetünk is fellélegzik, kiüríti az oda nem illő vagy túlszaporodott parazitákat és nekilát eltávolítani az évek alatt felhalmozott modern mérgeket.

Méregtelenítsünk életmódváltással!

MéregtelenítésA méreganyagok felhalmozódásához nem csak a káros összetevők mennyiségének megnövekedése vezetett, hanem a mozgásszegény életmód és az annak következtében kialakult renyhe vérkeringés és kiválasztás is ludas. Ezért nagyon fontos, hogy a napi szinten folyó méregtelenítési folyamatokat néha kiegészítő eszközökkel is megtámogassuk.

Az első, amire oda kell figyelnünk, és tulajdonképpen nem igényel anyagi ráfordítást, csak egy kis odafigyelést, hogy naponta minimum 2 liter vizet megigyunk. Minden nap töltsünk legalább egy fél órát a szabad levegőn, hogy testünk oxigénellátását a megfelelő szinten biztosítsuk és a tüdő felületéről kiválasztódó méreganyagok távozását lehetővé tegyük.

Mozogjunk, minden nap, akkor is, ha csak nagyon kevés idő van rá! Legyen egy rövid és egy hosszú programunk, és minden nap azt “vegyük elő” amelyikre lehetőség adódik (persze hetente legalább háromszor legyen hosszú program).

A belek elszennyeződése gyakran együtt jár a különféle élősködők megjelenésével. Ilyen paraziták lehetnek a különféle bélférgek, amelyek jelenléte sokszor nem jár feltűnő tünetekkel, csak abból következtethetünk a jelenlétükre, hogy elszívják a beleinkből az értékes tápanyagokat. Ha élősködők vannak a beleinkben, a parazitákat szelíd gyógymódokkal nem tudjuk elűzni, de egy komoly béltisztító program kidolgozásakor általában gondolnak erre is.

A szervezet elmérgeződésének egy idő után sajnos tünetei is vannak. A különféle emésztési zavarok és hasi tünetek (puffadás, székrekedés, hasmenés, gázok termelődése, émelygés, hányás) utalhatnak arra, hogy a belső szerveink túlságosan elszennyeződtek. Ha ilyen tüneteket tapasztalunk, érdemes erősebb hatásfokkal rendelkező, komoly méregtelenítésbe kezdenünk. Erre eszközeink lehetnek a böjt, méregtelenítő gyógyteák, ezen növényekből készült étrendkiegészítő kapszulák.

Az egészséges étrend támogatására szakosodott wellness ipar komplex kúrákat fejlesztett ki a nagy arányú és hatásos méregtelenítésekhez. Ismerje meg a ToxiClean méregtelenítő kúrát, amely átfogó és alapos munkát végez a leghatékonyabb és legjobb minőségű alapanyagokból készült szerei segítségével.

Ezzel a méregtelenítő kúrával könnyedén és gyorsan megtámogathatjuk a méreganyagokkal és szennyeződésekkel hasztalanul küzdő szervezetünket, hogy a természetes méregtelenítés folyamata a megfelelő tempóban és hatékonysággal legyen képes működni.


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×