NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Székrekedés kezelése

SzékrekedésAmikor nem fáj semmink és jól érezzük magunkat, meg vagyunk győződve arról, hogy egészségesek vagyunk, azonban váratlanul adódhat egy probléma. Huzamosabb időre rendszertelenné válhat a székletünk vagy ellenkezőleg, minden percben szaladnunk kell a mellékhelyiségbe. Legtöbbször úgy gondoljuk, a dolog nem komoly és bízunk benne, hogy a tünet hamarosan elmúlik és a probléma ahogy megjelent, éppen úgy el is tűnik. Mi történik akkor, ha a tünetek továbbra is fennállnak és egyre gyakrabban szenvedünk a székrekedés okozta fájdalmaktól, a kellemetlen görcsöktől vagy a hasmenéstől?

Ez a krónikus, illetve idült székrekedés vagy hasmenés. Kissé ijesztően hangzik, de emiatt komolyan is kell venni ezt az állapotot és mielőbb kezelni kell, mivel ez már a bél kóros állapota. Ha nem kezeljük, nem csak életminőségünk romlik, de életveszélybe is kerülhetünk. Gyakran tudatlanság vagy félénkség miatt nem szívesen kezeltetjük ezt az intim problémát, esetleg csak megemlítjük valakinek hozzátartozóink közül. Ez nem helyes, mert így hanyagoljuk az egészségünket. Nem csak életminőségünkre lehet hatással, de bekövetkezhet valami sokkal rosszabb, emésztési zavarok jelentkezhetnek. Sok esetben aranyér és más szövődmény jelenik meg, ezen kívül olyan komoly megbetegedésekről is szó lehet, mint a rák, divertikulózis, bélgyulladás, ulceratív kolitisz, allergiák, stb.

Tudomásul kell vennünk, hogy minél tovább tart a székrekedés vagy a hasmenés, annál nehezebben kezelhető, így mindenképp időben forduljunk orvoshoz.

Székrekedés esetén, nagyon jó megoldást jelenthet a Clean Inside használata. A Clean Inside Program az egyik leghatásosabb és legbiztonságosabb módja a székrekedés megszüntetésének. A Clean Inside rost összetétele ideális, mivel magas minőségű oldódó és oldhatatlan rostokat tartalmaz, melyek biztosítják a vastagbél egészségét. Kíméletesen támogatja az ürítés természetes folyamatát:

  • a székrekedés tünetei enyhülnek, esetleg teljesen megszűnnek
  • aranyér esetén is megkönnyebbülést jelent

Akut vagy krónikus székrekedés

Mi a kettő között a különbség? Magyarázzuk meg konkrét példa segítségével. Saját tapasztalatból ismerjük az olyan eseteket, amikor is ha hosszabb ideig házon kívül vagyunk, – legyen az szolgálati út vagy szabadság – néhány napig nincs székletünk. Az oka lehet lelki eredetű, de a problémát okozhatja némely gyógyszer, időeltolódás, vagy a bioritmus megzavarása is. Ez legtöbbször ideiglenes állapot, mely az okozó körülménnyel együtt, vagy még hamarabb eltűnik. Ez a heveny vagy úgynevezett akut székrekedés, ami esetében nincs ok az aggodalomra.

Máskor viszont a probléma huzamosabb ideig is fennáll és úgy érezzük, hogy az állapotunkban nem következik be javulás. Ekkor saját érdekünkben lépni kell, tudomásul kell venni, hogy krónikus, illetve idült székrekedésről van szó, melyet folyamatosan saját magunk idéztünk elő. A krónikus székrekedés kialakulásában szerepet játszhat a széklet visszatartása, a helytelen táplálkozási szokások vagy a mozgáshiány. Kiváltó ok lehet még az ürítés helytelen módja, vagy annak zavarai, melyek általában a medencefenék izomzatának elégtelen koordinációjának következményei. A bélmozgás működési zavarai megtámadhatják az egész vastagbelet, ami néhány helyen zsák módjára kibővülhet. Ezekben a kitágult „zsákokban” az ételmaradék akár néhány évig is elidőzhet, így veszélyes és mérgező anyagok forrását jelentik, melyek folyamatosan mérgezik az egész szervezetet.

A krónikus székrekedés megmérgez

Hihetetlennek tűnhet, azonban ez egy alattomos és kóros bélállapot. Azért alattomos, mert eleinte a nehézkes és néha fájdalmas ürítésen kívül más tünetet nem okoz. Azonban a szervezetben gyakran keletkezik olyan állapot, amikor a mérgező anyagok – melyeknek az ürítés által távozniuk kellene a belekből – benn maradnak, felhalmozódnak és bekerülnek a vérkeringésbe, innen pedig természetesen az egyes szervekbe is. A huzamosabb „raktározás” által a szervezet önmérgezése következik be. Ezt fejfájás, fáradtság, koncentrációs zavarok és az immunrendszer gyengülése kísérik. A „jó” baktériumok, vagyis a hasznos és természetes mikroorganizmusok száma is csökken a belekben és túlsúlyba kerülnek a penészbaktériumok, valamint az erjesztőgombák. Ennek következményeként csökken a B1-, B2-, B12-, és K-vitamin, valamint más olyan anyagok termelődése, melyekre a szervezetnek szüksége van. Ilyenkor jelentkeznek a bőrproblémák, az idegrendszeri és véralvadási zavarok.

A mérgező hatás évtizedekig is eltarthat és az immunrendszerünk legyengülésének következtében szív-, vese-, máj-, illetve hasnyálmirigy betegségek is jelentkezhetnek. A zavar magában a bélben is megjelenik gyulladás, polipok, aranyér esetleg daganat formájában.

A székrekedés kezelése

Sok esetben egyszerűen megállapítható, hogy a székrekedés és a székrekedés okai egyenesen összefüggnek a helytelen életmóddal. Ételeink kevés rostot tartalmaznak, nem fogyasztunk elegendő folyadékot és keveset mozgunk. Az okok közé sorolhatjuk a gyakori stresszes helyzeteket, a rendszertelen ürítést és legfőképpen a széklet visszatartását. Sokan gondolhatják úgy, hogy a probléma hashajtó segítségével is orvosolható, ami ugyan ideiglenesen segíthet, de később komolyabb megbetegedésekhez vezethet.

A székrekedést legfőképpen a helyes táplálkozással kezelhetjük. Mielőbb változtassunk étkezési szokásainkon, fogyasszunk elegendő mennyiségű rostot, jó minőségű zsírokat és igyunk megfelelő mennyiségű folyadékot. Ha elég rostot eszünk, az ürítés rendszeressé válik és a folyadéknak köszönhetően a széklet is lágyul. A jó minőségű zsírok védik a beleket, így mozgásuk természetessé válik. Étrendünkben szerepelnie kellene elegendő mennyiségű teljes kiőrlésű gabonának és az ebből készült péksüteménynek is, továbbá kellő mennyiségű hüvelyeseknek és természetesen több zöldségnek, gyümölcsnek – ami lehet esetleg szárított is (többet itt). Hagyjuk el a cukortartalmú italok fogyasztását, legjobb ha tiszta vizet iszunk. Szokjuk meg a kizárólagos növényi olajok használatát, legmegfelelőbb a hidegen sajtolt olíva-, repce-, len-, tökmag-, vagy más hasonló olaj. Ha eleget mozgunk, beleink jobban működnek, ami szintén hozzájárul a gyógyuláshoz.

Mikor ajánlott a Clean Inside Program?

Ez egy ideális készítmény az emésztési zavarok megelőzésre, megvéd a különböző betegségektől, melyeket a krónikus székrekedés okozhat. A Clean Inside Program az egyik leghatásosabb és legbiztonságosabb módja a székrekedés megszüntetésének, azonban hasmenés esetén a használata nem ajánlott. Elsősorban a hasmenést kell megszüntetni, illetve meggyógyítani és csak ezután kezdeni a bél, illetve (fokozatosan) az egész szervezet méregtelenítését. A Clean Inside Program (Clean Inside rost, Parasic, Slim Tea) összetétele ideális, mivel a Clean Inside rost kitűnő minőségű oldódó és oldhatatlan rostokat tartalmaz. Hatásuk rendkívül kedvező és egészségesen tartják a vastagbelet. További összetevőinek köszönhetően:

  • segíti a természetes ürítési folyamatot,
  • védi a bél nyálkahártyáját a nemkívánatos ingerléstől, melyeket a mérgező vagy rákkeltő anyagok válthatnak ki,
  • csökkenti a vastag- és végbélrák veszélyét,
  • védelmet nyújt a különféle betegségekkel szemben.
  • Csökkenti a divertikulózis, bélgyulladás, fekélyes bélgyulladás, stb. veszélyét.

Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×