NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Vastagbél tisztítás: méregtelenítő kúra mindenkinek

Vastagbél tisztításSzervezetünk folyamatosan méregtelenít, és bár igaz, hogy a vastagbél tisztítása is megtörténik, ennek ellenére a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód hatására folyamatosan nő a vastagbélben felhalmozódó toxinok, valamint letapadt salakanyagok mennyisége, ami indokolttá teszi a rendszeres vastagbél tisztítást. Miért fontos ez? Ha nem végzünk rendszeresen vastagbél tisztítást, a felhalmozódó mérgek miatt idővel kellemetlen tünetek és betegségek alakulhatnak ki.

A vastagbél tisztítással kapcsolatban még mindig számos tévhit él a köztudatban. Vannak ugyanis, akik úgy gondolják, hogy a vastagbél tisztításra azért nincs szükség, mert a szervezetünk elvégzi helyettünk ezt a műveletet. Való igaz, hogy testünk folyamatosan méregtelenít, és igyekszik eltávolítani a vastagbélben lerakódó mérgeket, ennek hatékonysága azonban idővel lecsökken, tehát a vastagbél tisztítás jelen okok miatt csak külső segítséggel orvosolható. A rostokban szegény, ugyanakkor fehércukorban, szénhidrátban és állati zsírokban gazdag élelmiszerek, valamint az adalékokban bővelkedő félkész- és készételek akkora mennyiségű káros anyagot juttatnak a szervezetbe, amivel a méregtelenítő folyamatok már nem képesek maradéktalanul megbirkózni, így a vastagbél öntisztítása sem tökéletes. A toxinok és salakanyagok felhalmozódnak a vastagbélben, ami eleinte csak kisebb panaszokat okoz, később azonban betegségek forrása is lehet. Ezért van szükség rendszeres vastagbél tisztításra, ami egyszerre szolgálja a megelőzést, és a kellemetlen tünetek megszüntetését, valamint hozzájárul a már kialakult betegségek kezeléséhez.

Mikor van szükség vastagbél tisztításra?

Ha nincsen semmilyen emésztőrendszeri panaszunk, a megelőzés érdekében évente 3-4 alkalommal ajánlott a vastagbél tisztítás elvégzése. Különösen a tavaszi és az őszi kúra javallott: az előbbi segít felkészülni a téli időszakra, amikor óhatatlanul kevesebb tápanyag és vitamin jut a szervezetünkbe –a vastagbél tisztítás hatására javul a tápanyagok felszívódása–, míg a tavaszi kúra megszabadít a télen felhalmozódó mérgektől és salakanyagoktól. Amennyiben nem valamilyen betegség, fertőzés vagy szervi elváltozás okozza, évszaktól függetlenül javasolt a vastagbél tisztítás a következő tünetek esetében:

Amennyiben gyulladásos bélbetegségben szenvedünk, a vastagbél tisztítást a gyógyulásig ne alkalmazzuk.

Csak természetesen

A vastagbél tisztítás legkíméletesebb módja az egészséges étkezés, a rostokban gazdag élelmiszerek fogyasztása. Sajnos, ez a megoldás csak akkor működik, ha évszaktól függetlenül, naponta több kiló nyers zöldséget, gyümölcsöt, illetve teljes kiőrlésű gabonát veszünk magunkhoz, ráadásul még ebben az esetben sem várhatunk gyors javulást az állapotunkban. Sokkal egyszerűbb, ha a vastagbél tisztításhoz –természetesen az étrendváltás mellett– a jó minőségű béltisztító programok közül választunk. Ezek ugyanis koncentrált formában tartalmazzák a vastagbél tisztításhoz szükséges rostokat, valamint természetes összetevőket. További előnyük, hogy biztosítják a megfelelő tápanyag utánpótlást –a mérgek és lerakódások a tápanyagok felszívódását is akadályozzák–, egyszerűen bevehetők, és nincsenek mellékhatásaik, egyes zöldségekkel ellentétben puffadást sem okoznak. Fontos a mindennapos mozgás, valamint a folyadékbevitel növelése is, ezek szintén elősegítik a helyes bélmozgás visszaállítását, ezáltal a letapadt salakanyagok kiürülését, a vastagbél tisztítását.

A vastagbél tisztítás hatásai: jó emésztés és egészséges bélflóra

A megfelelően elvégzett vastagbél tisztítás eltávolítja a bélrendszerből a mérgeket és a bél redőiben pangó salakanyagot, jótékonyan befolyásolja az emésztést és az anyagcserét, szabályozza az ürítést, javítja a mentális és fizikai teljesítőképességet. Mivel támogatja a bélflóra regenerálódását –a méreganyagok a bélflóra jótékony mikroorganizmusait is elpusztítják– a vastagbél tisztítás az immunrendszert is erősíti. Ennek oka, hogy az immunsejtek mintegy 70 százaléka a bélrendszerben található, a bélflóra állapota ezért közvetlenül kihat az immunrendszer működésére. Mindemellett, a bélflóra baktériumai segítik az emésztést, közreműködnek a B7-, B12- és a K-vitamin előállításában, valamint gátolják a káros mikroorganizmusok szaporodását. A vastagbél tisztítás a salakanyagban megbújó parazitákat is eltávolítja. Ezek a hívatlan élősködők anyagcseréjük során –a bélflóra káros baktériumaihoz hasonlóan– mérgeket termelnek, valamint nagy mennyiségű tápanyagot szívnak el a szervezettől. A vastagbél tisztítás elősegíti a fogyást, a bélben letapadt salakanyag eltávolításával akár 2-3 kilóval könnyebbek lehetünk, sőt, az anyagcsere helyreálltásával a zsírszövetek lebontása is felgyorsulhat, ami hozzájárul a lapos has eléréséhez.

Ráadásul a vastagbél tisztítás a rákmegelőzésben is szerepet kap, a bélrendszerben lerakódó méreganyagok ugyanis kapcsolatba hozhatóak a vastagbélrák és a végbélrák kialakulásával.


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×