0 Kosárba teszem

Clean Inside® béltisztító kúra GYIK

A válaszok megtekintéséhez, kattintson a kérdésre.

1. Fejlesztői tudják, hogy a béltisztítás az Ön számára is elengedhetetlen fontosságú, kivéve, ha Ön egy távoli, tiszta szigeten él, vegetáriánus étrendet követ születésétől kezdve, és a szükséges élelmet saját kezűleg termeszti. (Ha mégsem így van, nyílván nem viselhető el az Ön számára sem a gondolat, hogy az Ön szervezetében is megtalálható mindaz, ami weboldalunk képgalériájában látható.)
2. Egy világelső cég a létező legbiztonságosabb, legkiválóbb minőségű, díjnyertes méregtelenítőt kínálja Önnek, amely béltisztítóként már Magyarországon is bizonyított.

Tovább olvasom ...
A Clean Inside® Béltisztító Program az emésztőrendszert, leginkább a vastagbelet tisztítja meg a több év alatt lerakódott salaktól, amely magától nem képes kiürülni a szervezetből. A program három összetevője segíti az optimális emésztés elérését és a rendszeres, könnyed székletürítést, valamint megszabadít az esetlegesen a belekben élősködő parazitáktól és petéiktől. A ToxiClean® Méregtelenítő Program egyrészt a méregtelenítést teszi lehetővé, másrészt biztosítja a szükséges tápanyagokat a bélflóra számára. Elsősorban a májat mentesíti a felgyülemlett méreganyagoktól, még a nehézfémektől is. Másik összetevője vitaminokat, ásványi anyagokat juttat a szervezetbe, biztosítja a megfelelő környezetet az egészséges bélflóra számára. A kúra első alkalmazásakor érdemes a béltisztítással kezdeni – vagyis a Clean Inside® Béltisztító Programmal –, hiszen a megtisztított emésztőrendszeren át a ToxiClean® Méregtelenítő Program által a szervezetbe juttatott tápanyagok felszívódása is sokkal hatékonyabb. A Méregtelenítő Programot még a Béltisztító-kúra befejezése előtt elkezdve, erőteljesebb és teljesebb méregtelenítést érhetünk el. A kettő együttes alkalmazása tehát alaposan megtisztítja és méregteleníti a májat és a bélrendszert, valamint az egész szervezetet.
Első alkalommal a kettő vagy három hónapos Clean Inside® Béltisztító Programot javasoljuk, hiszen a vastagbélben évtizedek alatt lerakódott salakanyagok találhatók, és ez tetemes mennyiség. Ennek kitakarítása időt vesz igénybe, ez a folyamat pár nap alatt nem történik meg maradéktalanul. A későbbi béltisztítások alkalmával már valószínűleg az egy hónapos béltisztítás is elegendő lesz.
A Clean Inside® Béltisztító Program nem fogyókúrás készítmény, célja nem a fogyás, de kipróbálói nagy többségben tapasztalnak súlyvesztést, jellemzően 1-2 kilótól 8-10 kilóig. A belekben hosszú évek alatt felhalmozódott lerakódások távozásával esetenként több kilótól is megszabadulhatunk. Ennek és a rendszeres székletürítésnek köszönhetően szinte mindenki laposabb hasról számolt be. Azzal, hogy a megtisztított bélcsatornából a tápanyagok sokkal hatékonyabban szívódnak fel, elérhető, hogy megszűnjön az édességek utáni leküzdhetetlen vágy, a hirtelen ránk törő farkaséhség. Sokan arról számolnak be, hogy önkéntelenül is az egészséges ételeket részesítik előnyben, valamint a megnövekedett vitalitás miatt mozgásigényük is megnőtt, újra sportolni kezdtek. Ezek közvetve mind elősegíthetik a súlyfeleslegtől való megszabadulást.
A Clean Inside® Béltisztító Program alkalmazása nagyon egyszerű, mindössze reggel kell bevenni 2 vagy 4 Parasic® kapszulát, valamint elfogyasztani a Clean Inside® rostot ital vagy más formában, este pedig meginni a Slim Tea®-t. A rost és a kapszula íze önmagában is kellemes, de a rost gyümölccsel vagy teával, a tea pedig egy kis mézzel még ízletesebbé, illetve változatosabbá tehető. Napközben csak a megfelelő mennyiségű folyadék – leginkább tisztított víz – elfogyasztására kell ügyelni. Kellemetlen mellékhatások csak a legritkább esetben tapasztalhatók, és különösebb kezelés nélkül, maguktól el is múlnak.
Ez egyéntől függő, de átlagosan egy hét elteltével a terméket kipróbálók már eredményekről számolnak be. Előfordult, hogy már a kúra megkezdésének másnapján, de olyan is, hogy csak a harmadik hét táján voltak látványos változások. Az első tapasztalatok szerint megváltozik a széklet, mennyiségben és állagban egyaránt. Ha a szokásosnál nagyobb mennyiségű széklet távozik, netán naponta több alkalommal, ezek már az első jelei a program működésének. Ha a széklet színe, szaga is megváltozik, ha nyálkás, ha „idegen” anyagokat látunk benne, ezek a szervezet tisztulásának további jelei. Rendszerint a paraziták is a széklettel távoznak. Ezek gyakran szabad szemmel nem látható méretűek, máskor a peték jól kivehetőek. Általános tapasztalat az is, hogy a kúra megkezdése után egy-két héttel már fittebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat, jobban bírjuk a stresszt és a terhelést.
A Clean Inside® Béltisztító Program olyan készítmények kombinációja, amelyek együttesen megtisztítják a vastagbelet a káros lerakódásoktól, ezáltal elősegítik a belek normális és egészséges működését, és ennek az állapotnak a fenntartását. A program használata egyszerű, kíméletes és hatékony. A program része a rost, amely oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, elősegíti a belek tisztulását, a lerakódott salak távozását. A program másik összetevője a Parasic® kapszula, amelynek hatására elpusztulnak ez esetleges élősködők. A program harmadik fontos összetevője pedig a Slim Tea®, amely segíti a rendszeres és könnyed székelést, valamint nyugodt éjszakai alvást biztosít. Minden összetevőről elmondható, hogy teljes mértékben természetes növényi alapanyagokból áll, génmanipulált összetevői nincsenek.
Természetes összetevők
NaturalSwiss termékcsalád természetes összetevőket tartalmaz.
Non – GMO
Mi megálljt mondtunk a génmódosításnak. Tisztítókúráink hatékonysága a természet erejében rejlik, s mi ehhez az erőhöz ragaszkodunk.
Svájci minőség
Kutatóink a legjobb szakértelmüket felhasználva készítették Önnek a megoldást a teljes béltisztulásra. Titkunk - a méregtelenítés hatásfokának nyitja – a természetes, minőségi alapanyagok felhasználása, termékeink elkészítési módja, s annak óramű pontosságú adagolása.
60 napos pénzvisszafizetési garancia
Használja ki kedvezményeinket, bátran vásároljon két-három csomaggal termékünkből, s élvezze garanciális feltételeinket.
Ingyenes szállítás
Constipation Remedies Magazin: No. 1 Béltisztító
A leghíresebb szakújság kutatást rendezett a piacvezető termékei közt a következő szempontok elé állítva őket:
Összetevő-alapú hatásfok, és biztonság
A vásárló visszajelzése a hatékonyságról
Garanciafeltételek
Megéri-e pénzét?

Nem volt kérdéses, hogy mi vezetjük a listát.

CleanInside Program

Clean Inside béltisztító Program

CleanInside program
Veszek 3 havi kúrát
22 480 Ft/db | 3 darab: 67 440 Ft
Kedvezmény: 10.01% | 7 500 Ft
Válassza a teljes kúrát és takarítson meg 7 500 Ft– ot, továbbá ajándékba kapja a házhozszállítást!
Veszek 2 havi kúrát
23 730 Ft/db | 2 darab: 47 460 Ft
Kedvezmény: 5% | 2 500 Ft
Folytatná a megkezdett kúrát, takarítson meg 2 500 Ft– ot, házhozszállítása ingyenes!
Veszek 1 havi kúrát
24 980 Ft/db
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0