Dr. Podlupszki Csaba Szerző: Dr. Podlupszki Csaba Gasztroenterológus

NaturalSwiss =
Az emésztés szakértője

Miért válasszunk inkább béltisztító programot?

Napjaink modern életmódja együtt jár a folytonos stresszel, a méreganyagokat és a szervezet számára haszontalan szemetet tartalmazó élelmiszerek fogyasztásával, a menet közben evéssel, összességében pedig a helyes táplálkozás és a béltisztító program használatának hiányával. Ennek köszönhetően mindenkit meglephet olykor egy kellemetlen hasmenés, székrekedés vagy egy savtúltengés okozta puffadás.

beltisztito-program 1

A béltisztító program nem csak a kellemetlen (vagy akár észrevétlen) tünetek megszűnését vonja maga után, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a felvett tápanyagok nagyobb hatékonysággal szívódjanak fel. Így előfordulhat, hogy csökken az étvágyunk, ezzel párhuzamosan néhány fölösleges kilótól is megszabadulhatunk.

Ennek ellenére, illetve ezzel együtt fontos megjegyzeni, hogy a béltisztító program nem fogyókúra. Igaz ugyan, hogy a rendszeres mozgásnak és a tudatos táplálkozásnak hatékony kiegészítője lehet, ahogyan a béltisztításra is kiváló hatással van a helyes táplálkozás és a sport, azonban a béltisztító program során a szervezetből csupán a méreganyagok távoznak, ami a fogyókúráknak pusztán az első lépése.

Aki gondot fordít a szervezetére, az egészségére és tervezi, hogy méregtelenítésbe, béltisztításba kezd, az legjobban teszi, ha egy minőségi béltisztító program mellett teszi le a voksát. Az alkalmanként, különféle fellángolásokra történő helyes táplálkozás, bőséges vízivás, teafogyasztás, az anyagcsere felpörgetése vagy étrend-kiegészítők szedése, nem egy átgondolt és összehangolt folyamat részei, és így nem is lehetnek igazán hatékonyak.

Ezzel szemben egy jól átgondolt és tökéletesen megtervezett béltisztító program szinte csodákat művelhet fáradt, folyton problémás szervezetünkkel, kezdve azzal, hogy a legváltozatosabb paraziták kiűzésére, a candida-fertőzés elleni harcra tökéletesen alkalmas, de megszüntet számos zavaró tünetet is, így ideális például ha rendszeresen székrekedése van.

Miért van szükség alaposabb méregtelenítésre?

beltisztito-program 2Ha korábban nem volt szokásunk a méregtelenítés, nem csináltunk végig egyetlen béltisztító programot sem, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a legnagyobb gondosság ellenére is számos méreganyag halmozódhatott fel a szervezetünkben. Ha időnként szoktunk ugyan méregteleníteni, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy évente egyszer vagy kétszer, komolyabb pucolást is végrehajtsunk a beleinket és a méregtelenítő szerveinket illetően (máj, vese, vér) egy béltisztító program keretein belül.

Sokszor az ember nincs is tisztában azzal, hogy tünetei vannak, hiszen megszokta már, hogy úgy érzi magát a bőrében, ahogy. Eszünkbe sem jut, hogy lehetnénk fittebbek, energikusabbak, lendületesebbek, vagy hogy az ember alkalmanként rátörő székrekedése vagy a bizonyos ételek fogyasztása után kialakuló puffadás vagy savtúltengés nem is olyan természetes.

Sokan az emésztési tüneteket szeretik inkább lelki okokkal magyarázni, azt gondolják, hogy a munkahelyi stressz, a vizsgadrukk vagy az állandó rohanás miatt kínozza őket krónikus hasmenés vagy szorulás. A béltisztító program elvégzése után jönnek rá arra, hogy a szervezetükben felhalmozódott mérgek okozták a bosszantó tüneteket.

Népbetegségnek számít napjainkban az allergia is. A tüsszögők a szezonban elkezdik kapkodni az allergia elleni gyógyszereket, a bőrtünetekkel rendelkezők pedig orvoshoz szaladnak különféle krémekért, a táplálékallergiások diétázni kezdenek. Tanuljuk meg: a belső szervek elszennyeződése okozhat olyan tüneteket is, amelyek látszólag nem állnak összefüggésben az emésztőrendszerrel. A szervezet általános méregtelenítése egy alapos béltisztító program elvégzésével a kínos vagy ijesztő jelenségek megszűnhetnek.

A megfelelő béltisztító program segít számos kellemetlen tünettől megszabadulni egycsapásra, sőt, elképzelhető az is, hogy bizonyos jelenségeket csak akkor észlelünk már, amikor a béltisztító program végeztével megszűnnek jelentkezni.

"Tapasztalataim a Clean Inside programmal kapcsolatban egyértelműen és határozottam kedvezőek"

tapasztalataim-a-clean-inside-programmal-kapcsolatban-egyertelmuen-es 1

Több évtizede gyakorló háziorvos vagyok, fontosnak tartom, hogy orvosként is megosszam Önökkel a véleményemet a Clean Inside béltisztító programról. Saját tapasztalataimról írok, egy hónapja végzem a kúrát, és meg tudom erősíteni, hogy a hatásai kifejezetten kedvezőek. A készítmények fogyasztása egyszerű, semmilyen kellemetlenséget nem okoz, akár munka mellett is lehetséges, ízük megfelelő.
Az első hét után nagy mennyiségű, laza állagú széklet ürült a szervezetemből, határozott megkönnyebbülést éreztem. A haspuffadás és a teltség elmúlt. Az ürítés a reggeli időszakban zajlott, kétszer, esetleg háromszor. Csökkent a testsúlyom (–6 kg), és a haskörfogatom is jelentősen kisebb lett. A megnövekedett folyadékmennyiségnek köszönhetően a vizelet színe is megváltozott, a vesék is megszabadultak a salaktól.
Tapasztalataim a Clean Inside programmal kapcsolatban egyértelműen és határozottam kedvezőek. A felnőtt lakosság állapotát ismerve állítom, hogy életkortól függetlenül mindenkinek ajánlatos volna egy hasonló kúra elvégzése bizonyos időközönként. Magam is folytatom, három hónaposra tervezem, majd évente megismételem. A testsúly csökkenése (már 5-10 százalékos mértékben is) jótékonyan hat sok betegség alakulására (pl. hipertónia, diabétesz, ízületi bántalmak). Ajánlom a készítmény kipróbálását.

Dr. B. Ilona - nyugdíjas háziorvos
Fejér megye, 2011-09-23

Amennyiben szeretne további vásárlói véleményeket (melyeket közjegyző által hitelesítettek) olvasni ebben a béltisztító program témakörben, kattintson a következő hivatkozásra:
Béltisztító program vélemények

Milyen lehetőségei vannak még a méregtelenítésnek?

beltisztito-program 3

Vannak olyan béltisztító programok, méregtelenítő és béltisztító módszerek, amelyek igénybevétele nem egyeztethető össze a mindennapi életünkkel. Vagy azért, mert olyan erős hatásúak (meghajtják az anyagcserét), vagy azért mert annyi elfoglaltságot igényelnek, vagy azért mert kórházi körülmények, illetve különleges eszközök kellenek a végrehajtásukhoz.

Sokan azt gondolják, hogy az igazán komoly és valóban hatékony kúrák ilyenek, de nehezen vágnak bele ezekbe, mert nem tudják szabaddá tenni magukat, vagy nem tudják előteremteni a költségek fedezetét. Pedig a tudósok már kifejlesztettek olyan otthon is végezhető béltisztító programokat, amelyek se eszközöket nem igényelnek, se nem veszik olyan mértékben igénybe az ember szervezetét, amely miatt le kellene mondania napi teendőit.

A különféle bélmosások ijesztőek, fájdalmasak és nem garantálható, hogy a hatékonyság mellett nem járnak kellemetlen következményekkel és szövődményekkel. Ezek az eljárások pusztán fizikai tisztítást végeznek a bélben, se a máj-vér tisztítása, se a parazitamentesítés, se a tápanyagok visszapótlása nem tartozik a feladataik közé.

Ezzel szemben egy béltisztító program általában teljes körű, ami azt jelenti, hogy az emésztőrendszer egészének tisztítását elvégzi, így nem csak tüneti kezelést, hanem hosszú távú megoldást jelent ha székrekedése van, de akkor is, ha savtúltengés, puffadás vagy hasmenés kínozza rendszeresen.

Clean Inside® otthon végezhető méregtelenítő és béltisztító program

beltisztito-program 4Ennél sokkal kényelmesebb, kellemesebb és kíméletesebb lehet egy olyan béltisztító program, mely otthon, házilag elvégezhető, miközben az egész szervezetre hat, eltávolítja a paraziták azon részét, melyek a szervezet számára feleslegeset, továbbá segítséget nyújt a candida-fertőzés megszünetetésében is.

Az otthon végezhető béltisztító program, amely étrend-kiegészítők szedéséből, méregtelenítő teából és rosttartalmú összetevőkből áll, se nem kellemetlen, se nem fájdalmas. Időtartama három hónap, ez az időtáv szükséges az összes méreganyag eltávolításához. Úgy tud hatékony lenni, hogy közben nem teszi próbára se az ember szervezetét, se a türelmét. A hatékonysága abban rejlik, hogy a béltisztító program több oldalról áll neki a tisztítás folyamatának, és teljesen természetes hatóanyagokat használ, amelyek hatékonysága már évszázadok óta ismert és bizonyított.

A kúra kíméletes, ami azért nagyon fontos, mert ha Ön még soha életében nem méregtelenített, egy béltisztító program akár károkat is okozhat. A sok évig, évtizedig leterhelt szerveknek hozzá kell szoknia a megváltozott állapotokhoz, és vissza kell állítaniuk a működésüket a ”kompenzáló üzemmódról” a normális működésre, ebben segít a béltisztító program.

Önnek nem kell drasztikusan megváltoztatnia az étrendjét, bár javasoljuk, hogy a béltisztító program használata mellett térjen át könnyen emészthető étrendre. Ezt a változtatást nem annyira a méregtelenítő kúra miatt kell megtennie, hanem saját érdekében. Ugyanígy érdemes figyelni a friss alapanyagokban gazdag, rostdús, tápanyagdús és minőségi összetevőkből álló étrend kialakítására, amely a szervezet számára nagyobb arányban biztosítja a szükséges energiát és kevésbé terheli – ha így teszünk, a béltisztító program még tökéletesebb eredményt hoz.

Elégedett vásárlóink nagy része a kúra során semmilyen kellemetlen mellékhatást nem érzett, az első ”tünet”, amire felfigyeltek a megkönnyebbülés volt. Természetesen a béltisztító program alkalmazása során a paraziták távozása, vagy a széklet állagának kiegyensúlyozása látványos folyamat lehet, de alapvetően se nem fájdalmas, se nem kellemetlen.

A teljes körű béltisztító programunk elengedhetetlen részét képezik a vitaminok visszapótlására, a hiányzó ásványi anyagok biztosítására és a bélflóra egyensúlyának helyreállítására alkalmas táplálékkiegészítők, amelyek nélkül egyetlen méregtelenítési folyamat sem lehet teljes.

Mit várhatunk a béltisztító program teljesítése után?

A tökéletes béltisztító program hatása egy felszabadultabb élet, könnyedebb, fittebb mindennapok és természetesen a kellemetlen tünetek megszűnése.

Az emésztési és székletürítési panaszok megszűnnek, a legmakacsabb tünetektől is megszabadulhatunk. A béltisztító program hatására a has laposabb lesz, és a belekben megkönnyebbülés érzése árad el. Nem kell többet puffadással és a levegős belek miatti ”pocakkal” kínlódnunk. A kúra az élősködőket is teljes hatékonysággal távolítja el, a kíméletesség mellett. A béltisztító program által a bélflóra helyreállásával se felesleges és káros baktériumok, se oda nem illő gombák nem maradnak a belekben, így elmúlik a Candida fertőzés is.

A béltisztító program végére a korábban fáradékony és lendülettelen alany megtelik energiával, fáradhatatlan és lendületes lesz. Megszűnik a fejfájás, elmaradnak a kínzó migrének. A tisztaság és felszabadultság jeleit a bőrünkön és a hajunkon is érzékelhetjük: sima, feszes és üde bőr, csillogó és rugalmas haj lesz a jutalmunk.

A leírt kedvező hatások elérésére a Clean Inside® béltisztító program forgalmazója pénzvisszafizetési garanciát vállal a vásárlók felé.

A böngészési előzményei alapján az alábbi termékeket ajánljuk Önnek.
Méregtelenítés könyv
Szervezet Méregtelenítése

Megjelent magyarul is Prof. Katarína Horák a pozsonyi egyetem Élelmiszeripari karának biokémiai és mikrobiológiai tanszékének biológiai professzora által írt nagy sikerű könyve. "A Szervezet méregtelenítése" címmel. A könyv megismerteti

990 Ft
Részletek
Kosárba teszem
Clean Inside rost
CleanInside Rost

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

12 480 Ft
Részletek
Kosárba teszem
Detox Vital
Detox Vital

Utántölti az elhasznált tápanyagokat vitaminokkal, ásványi anyagokkal és zöld növényi táplálékkal, ezzel segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait.

8 990 Ft
Részletek
Kosárba teszem
NaturalSwiss =
Termékek összesen:
0