Gyakori kérdések

1. Fejlesztői tudják, hogy a béltisztítás az Ön számára is elengedhetetlen fontosságú, kivéve, ha Ön egy távoli, tiszta szigeten él, vegetáriánus étrendet követ születésétől kezdve, és a szükséges élelmet saját kezűleg termeszti. (Ha mégsem így van, nyílván nem viselhető el az Ön számára sem a gondolat, hogy az Ön szervezetében is megtalálható mindaz, ami weboldalunk képgalériájában látható.)
2. Egy világelső cég a létező legbiztonságosabb, legkiválóbb minőségű, díjnyertes méregtelenítőt kínálja Önnek, amely béltisztítóként már Magyarországon is bizonyított.

Tovább olvasom ...
A Clean Inside® Béltisztító Program az emésztőrendszert, leginkább a vastagbelet tisztítja meg a több év alatt lerakódott salaktól, amely magától nem képes kiürülni a szervezetből. A program három összetevője segíti az optimális emésztés elérését és a rendszeres, könnyed székletürítést, valamint megszabadít az esetlegesen a belekben élősködő parazitáktól és petéiktől. A ToxiClean® Méregtelenítő Program egyrészt a méregtelenítést teszi lehetővé, másrészt biztosítja a szükséges tápanyagokat a bélflóra számára. Elsősorban a májat mentesíti a felgyülemlett méreganyagoktól, még a nehézfémektől is. Másik összetevője vitaminokat, ásványi anyagokat juttat a szervezetbe, biztosítja a megfelelő környezetet az egészséges bélflóra számára. A kúra első alkalmazásakor érdemes a béltisztítással kezdeni – vagyis a Clean Inside® Béltisztító Programmal –, hiszen a megtisztított emésztőrendszeren át a ToxiClean® Méregtelenítő Program által a szervezetbe juttatott tápanyagok felszívódása is sokkal hatékonyabb. A Méregtelenítő Programot még a Béltisztító-kúra befejezése előtt elkezdve, erőteljesebb és teljesebb méregtelenítést érhetünk el. A kettő együttes alkalmazása tehát alaposan megtisztítja és méregteleníti a májat és a bélrendszert, valamint az egész szervezetet.
Első alkalommal a kettő vagy három hónapos Clean Inside® Béltisztító Programot javasoljuk, hiszen a vastagbélben évtizedek alatt lerakódott salakanyagok találhatók, és ez tetemes mennyiség. Ennek kitakarítása időt vesz igénybe, ez a folyamat pár nap alatt nem történik meg maradéktalanul. A későbbi béltisztítások alkalmával már valószínűleg az egy hónapos béltisztítás is elegendő lesz.
A Clean Inside® Béltisztító Program nem fogyókúrás készítmény, célja nem a fogyás, de kipróbálói nagy többségben tapasztalnak súlyvesztést, jellemzően 1-2 kilótól 8-10 kilóig. A belekben hosszú évek alatt felhalmozódott lerakódások távozásával esetenként több kilótól is megszabadulhatunk. Ennek és a rendszeres székletürítésnek köszönhetően szinte mindenki laposabb hasról számolt be. Azzal, hogy a megtisztított bélcsatornából a tápanyagok sokkal hatékonyabban szívódnak fel, elérhető, hogy megszűnjön az édességek utáni leküzdhetetlen vágy, a hirtelen ránk törő farkaséhség. Sokan arról számolnak be, hogy önkéntelenül is az egészséges ételeket részesítik előnyben, valamint a megnövekedett vitalitás miatt mozgásigényük is megnőtt, újra sportolni kezdtek. Ezek közvetve mind elősegíthetik a súlyfeleslegtől való megszabadulást.
A Clean Inside® Béltisztító Program alkalmazása nagyon egyszerű, mindössze reggel kell bevenni 2 vagy 4 Parasic® kapszulát, valamint elfogyasztani a Clean Inside® rostot ital vagy más formában, este pedig meginni a Slim Tea®-t. A rost és a kapszula íze önmagában is kellemes, de a rost gyümölccsel vagy teával, a tea pedig egy kis mézzel még ízletesebbé, illetve változatosabbá tehető. Napközben csak a megfelelő mennyiségű folyadék – leginkább tisztított víz – elfogyasztására kell ügyelni. Kellemetlen mellékhatások csak a legritkább esetben tapasztalhatók, és különösebb kezelés nélkül, maguktól el is múlnak.
Ez egyéntől függő, de átlagosan egy hét elteltével a terméket kipróbálók már eredményekről számolnak be. Előfordult, hogy már a kúra megkezdésének másnapján, de olyan is, hogy csak a harmadik hét táján voltak látványos változások. Az első tapasztalatok szerint megváltozik a széklet, mennyiségben és állagban egyaránt. Ha a szokásosnál nagyobb mennyiségű széklet távozik, netán naponta több alkalommal, ezek már az első jelei a program működésének. Ha a széklet színe, szaga is megváltozik, ha nyálkás, ha „idegen” anyagokat látunk benne, ezek a szervezet tisztulásának további jelei. Rendszerint a paraziták is a széklettel távoznak. Ezek gyakran szabad szemmel nem látható méretűek, máskor a peték jól kivehetőek. Általános tapasztalat az is, hogy a kúra megkezdése után egy-két héttel már fittebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat, jobban bírjuk a stresszt és a terhelést.
A Clean Inside® Béltisztító Program olyan készítmények kombinációja, amelyek együttesen megtisztítják a vastagbelet a káros lerakódásoktól, ezáltal elősegítik a belek normális és egészséges működését, és ennek az állapotnak a fenntartását. A program használata egyszerű, kíméletes és hatékony. A program része a rost, amely oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, elősegíti a belek tisztulását, a lerakódott salak távozását. A program másik összetevője a Parasic® kapszula, amelynek hatására elpusztulnak ez esetleges élősködők. A program harmadik fontos összetevője pedig a Slim Tea®, amely segíti a rendszeres és könnyed székelést, valamint nyugodt éjszakai alvást biztosít. Minden összetevőről elmondható, hogy teljes mértékben természetes növényi alapanyagokból áll, génmanipulált összetevői nincsenek.
Nincs semmilyen előírás, bármikor elkezdhető. A Clean Inside® Béltisztító Program rendkívül kíméletes, az eddigi kipróbálók tapasztalatai szerint nem voltak heves reakciók az első napokban és a későbbiek folyamán sem. Általános tapasztalat, hogy a program harmonikusan illeszkedik a mindennapi feladatokhoz és a munkavégzéshez. Az aggodalmaskodóknak azt ajánljuk, kezdjék olyan napokon – pl. hétvégén –, amikor nem szükséges elmenniük otthonról.
Leszögezhetjük, hogy a teljes három hónapos NaturalSwiss Béltisztító Program eredményeképpen szervezetünk sokkal tisztább lesz, ezáltal emésztőrendszerünk egészségesebb, vitalitásunk fokozottabb. Sokakra ez úgy hat, hogy az elért kedvező változásokat szeretnék minél tovább megőrizni, így törekednek az egészséges életmódra. Igyekeznek helyesen táplálkozni, több rostdús élelmiszert és több folyadékot fogyasztani, aktívabb életet élni. Mások nem változtatnak korábbi – esetleg nem túl egészséges – étkezési szokásaikon, és pusztán csak élvezik a NaturalSwiss Béltisztító Program segítségével elért kedvező állapotot. Akár így, akár úgy, a legtöbben egyetértenek abban, hogy a kúra előnyükre szolgált, általa esetleg évtizedes problémák oldódtak meg, a közérzetük pedig jelentősen javult. Tudják, hogy a program későbbi ismétlésével ez az állapot kényelmesen fenntartható. A későbbi ismétléskor elegendő lehet a kúra egyhavi alkalmazása is a szinten tartáshoz. Ha igény mutatkozik rá, a rost akár folyamatosan is biztonsággal szedhető, a Parasic® kapszula és a Slim Tea® használatát azonban csak fél, illetve egyéves időközökkel javasoljuk.
A Clean Inside® Béltisztító Program kizárólag természetes gyógynövény összetevőket tartalmaz, ebből adódóan nincs negatív hatással sem más táplálékkiegészítőkre, sem a gyógyszerek hatékonyságára. Arra kell csak ügyelni, hogy a megszokott gyógyszerek bevétele a rostital elfogyasztása előtt vagy után két óra különbséggel történjen meg. Súlyosabb betegség és a kezelés alatt célszerű a kezelőorvossal konzultálni a béltisztításról és a méregtelenítésről. A kúra ilyenkor orvosi felügyelettel történjen.
A Clean Inside® Béltisztító Program nem tesz kötelezővé semmilyen kötött étrendet, de az egészségesebb életvitel és étrend bevezetésével a Clean Inside® Béltisztító Program hatékonysága növelhető, a tisztítási folyamat megkönnyíthető. Érdemes a béltisztítás ideje alatt több zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket fogyasztani, ezek még fokozzák a Clean Inside® béltisztító hatását. A vörös húsok és a feldolgozott termékek fogyasztását pedig célszerű minimálisra csökkenteni. A finomított lisztből készült pékárukat, az adalékanyaggal dúsított konzerveket és félkész termékeket pedig kifejezetten kerülni a program ideje alatt. A cukor, a telített zsírok, a haszontalan ételek – például chipsek, kekszek, valamint a cukros üdítőitalok – kerülendők. A kávé- és alkoholfogyasztás, továbbá a cigaretta sem javasolt a béltisztítás ideje alatt.
A NaturalSwiss​ filozófia​ abban különbözik más készítményektől, hogy több egymással összefüggő termékből lett megalkotva. ​Azért, hogy különböző időpontokban történő szedésükkel a lehető leghatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. A ToxiClean® méregtelenítő kúra hatása a Clean Inside® ​béltisztító ​kúrával együtt teljesebb (de aki akarja külön is szedheti). Fogyasztásuk egyszerre, (lasd a tablazatot) vagy a ToxiClean® méregtelenítő kúra azonnal a Clean Inside® kúrát követően ajánlott, így biztosíthatjuk a szervezet méregtelenítéséhez a legjobb feltételeket. ​Ha nem kívánják/kívánja a két kúrát együttesen folytatni, abban az esetben is ügyeljen arra, hogy a Clean Inside® és a ToxiClean kúra® között ne teljen el 2-5 hónapnál hosszabb idő. A béltisztítás-méregtelenítés megismétlése 6-12 hónap múlva ajánlott.
Valóban nem mindegy, mennyire élvezetes a rost fogyasztása, hiszen hosszú ideig használjuk. A tapasztalatok szerint a legtöbben – még akik korábban kifejezetten ódzkodtak a hasonló készítményektől, azok is – kifejezetten kellemesnek találják a rost ízét. Íme néhány ötlet, hogyan tegyük kellemesen fogyaszthatóvá: Gyümölccsel – frissel vagy fagyasztottal – elkeverve. Gyümölcslével – lehetőleg 100%-ossal, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot – elkeverve. Rizzsel, mandulával és szója- vagy más természetes tejkészítménnyel – natúrral vagy ízesítettel – elkeverve. Tisztított vízzel elkeverve. Ilyenkor a banán ízét érezzük. Érdemes kísérletezni, melyik válik be leginkább, illetve akár variálni is reggelről reggelre. A fontos az, hogy kellemes legyen!
Az esetek túlnyomó többségében nem. A Clean Inside® Béltisztító Program egyik vezérleve a hatékonyság mellett a kíméletesség. A programot kipróbálók tapasztalatai szerint nincsenek heves reakciók és ebből adódó kényelmetlen szituációk, kellemetlenségek. Ugyan gyakrabban éreznek késztetést meglátogatni a mellékhelyiséget, de sem előtte nincsenek görcsös fájdalmak, sem pedig közben kellemetlen érzések. A gyakoribb ürítés így nem okoz fennakadást a mindennapi teendőkben vagy a munkavégzésben, tanulásban. Éppen ellenkezőleg, nagymértékben elősegíti a közérzet javulását.
Van néhány betegség, amelyeknél semmiképpen ne kezdjünk bele a Clean Inside® Béltisztító-kúrába anélkül, hogy orvosunkkal konzultálnánk: – daganatos betegségeknél; – Chron-betegségnél; – Colitis Ulcerosa betegség fennállásakor; – más akut emésztőrendszeri gyulladásos megbetegedéseknél; – terhesség és szoptatás alatt; – valamint nem javasoljuk azoknak sem, akik szervi transzplantáción estek át.
Az általános tapasztalatok szerint a Clean Inside® Béltisztító Programmal nem járnak együtt komolyabb kellemetlen mellékhatások. A tisztulási folyamat során egy-két enyhébb kellemetlenség azonban felléphet. A beszámolók szerint esetenként előfordulhat levertség, fejfájás, bőrreakciók, hasfájás – esetleg görcsös hasfájás –, puffadás. Ezek azonban kezelés nélkül is gyorsan elmúlnak. Az okuk pedig az, hogy a Parasic® parazitaölő kapszula hatására elpusztulnak a vastagbélben levő élősködők vagy például a candida gomba, aminek során toxikus anyagok szabadulnak fel. Ezek a toxikus anyagok a vérárammal eljutnak a szervezet más részeibe is, a nem kívánt tünetek így jelennek meg. Sajnos a méregtelenítés annál kellemetlenebb lehet, minél több méreganyagtól kell megszabadítani a szervezetet. Ne ijedjünk meg tehát, hiszen a fenti tünetek mindenképpen a tisztulás jelei, és általában egy-két nap alatt maguktól megszűnnek, utána pedig határozottan jobban érezzük magunkat, mint a kúra megkezdése előtt. A paraziták teljes kiürülését és a kellemetlen tünetek enyhítését elérhetjük, ha fokozzuk a folyadékfogyasztást. Az is megoldás lehet, ha átmenetileg csökkentjük a Parasic® napi adagját 4-ről 2-re, majd a tünetek enyhülésével, illetve megszűntével újra felemeljük az előírt mennyiségre. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy nemcsak a méregtelenítéssel együtt járó kellemetlen mellékhatásokat észleljük, hanem a program valamelyik összetevője allergiás reakciót vált ki. Míg a mellékhatások gyorsan múlnak, ez mindenképpen hosszasan fennálló, és a kezelés során egyre erőteljesebben jelentkező tüneteket – láz, bőrkiütések – jelent. Ilyenkor feltétlenül hagyjuk abba a kúrát.
A program egyik előnye, hogy egyszerű, nem időigényes, ugyanakkor hatékony. Reggel felkelés után az első, hogy egy pohár vízzel be kell vennünk a kapszulákat. Kb. 15 perc elteltével kell elfogyasztanunk a rostitalt, ugyancsak egy pohár vízzel kísérve. Napközben csak a szükséges mennyiségű víz elfogyasztása a feladatunk, este, lefekvés előtt pedig el kell készítenünk a teát – a filtert mindössze néhány percig áztatva –, majd meginni. Naponta ugyan esetleg többször kell meglátogatnunk a mellékhelyiséget, de az ürítés könnyedén megy. Összességében pedig sokkal aktívabbak leszünk a program idején, tehát az idő, amit a tisztításra áldozunk, elhanyagolható mennyiségű.
A reggeli rostot legalább 2,5 deciliter vízzel – gyümölcslével, teával – ajánlatos elkeverni és azonnal meginni. Ezen felül napközben 8-10 pohár tiszta vizet kell fogyasztani, plusz az esti teát. A szükséges mennyiségű folyadék elfogyasztása rendkívüli fontosságú bármilyen méregtelenítés során, természetesen a Clean Inside® Béltisztító Program ideje alatt is. A cél a felszabaduló méreganyagok hígítása, amivel serkentjük a távozásukat a szervezetből, valamint csökkentjük az esetleges kellemetlen mellékhatások kialakulásának esélyét.
A Clean Inside® Béltisztító Program végzése alatt nincs előírva semmilyen étrendi változtatás, sem koplalás, böjtölés. A programot úgy állították össze, hogy bármilyen étrend és elegendő folyadék elfogyasztása mellett eredményes legyen.
Nem. Székrekedés, főleg krónikus székrekedés esetén nem elegendő csak a rost szedése. Ebben az esetben mindenképpen ajánlatos a méregtelenítő tea fogyasztása is. A tartós székrekedés, krónikus székrekedés esetén a bélműködés lelassul, ahhoz, hogy az egészséges folyamat újra beinduljon, szükséges a különböző növényi rostok bevitele és olyan gyógynövények használata, amelyek a széklet lágyításában, távozásában segítenek. Ilyen rostokból áll a Clean Inside® rost és ilyen gyógnövények keveréke a Slim Tea® is. Elengedhetetlen a kettő egyszerre történő alkalmazása krónikus székrekedés esetén.
A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót. A vásárlási információról vásárlás után ön azonnal kap egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalál. Amennyiben az utánvétes vásárlást választja, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlíteni. Kártyával való rendelés esetén a vétel árból -3 Eurót levonunk, mivel az utanvételes fizetés ennyivel drágább számunkra. Nem akarunk Önökön minden áron keresni, így kártyás fizetéskor ezt az összeget nem számoljuk fel, úgy hisszük ez így korrekt.
Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerül a paypal illetve paylane biztonságos oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatér az oldalunkra, sikertelen fizetés estén is az oldalunkra érkezik, és választhat másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhat a fizetéssel. Kártyával való rendelés esetén a vétel árból -3 Eurót levonunk, mivel az utanváteles fizetés ennyivel drágább számunkra. Nem akarunk Önökön minden áron keresni, így kártyás fizetéskor ezt az összeget nem számoljuk fel, úgy hisszük ez így korrekt.
Elfogadott bankkártyák:

 • MasterCard
 • MasterCard Electron
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
Ezt a fizetési módot akkor válassza ki, ha a csomagot a futárnál szeretné készpénzben kifizetni.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelését a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

Kártyával való rendelés esetén a vétel árból -3 Eurót levonunk, mivel az utánvételes fizetés ennyivel drágább számunkra. Nem akarunk Önökön minden áron keresni, így kártyás fizetéskor ezt az összeget nem számoljuk fel, úgy hisszük ez így korrekt.

Jelenleg az alábbi három fizetési mód közül választhat a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
Utánvétes vásárlás:
Ezt a fizetési módot akkor válassza, ha a csomagot a futárnál szeretné készpénzben kifizetni.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendeléset a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléset pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

Bankkártyás vásárlás:
Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerül a paypal illetve paylane biztonságos oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatér az oldalunkra, sikertelen fizetés estén is az oldalunkra érkezik, és választhat másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhat a fizetéssel.
Elfogadott bankkártyák:

 • MasterCard
 • MasterCard Electron
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
Azért biztosítunk 60 napos pénzvisszafizetési garanciát a Clean Inside® programra, mert első felhasználóinknak erősen ajánlott a 2-3 hónapos kezdeti tisztítás. Szeretnénk biztosítani azt, hogy vásárlóinknak semmi veszítenivalójuk ne legyen a két- vagy a három hónapos adag megrendelésével, amellyel rengeteg pénzt tudnak megspórolni, szemben a programok egyenkénti vásárlásával.

Pénzvisszafizetési garanciát azokra a portékákra vállalunk, melyeket közvetlenül a meregtelenites-beltisztitas.com-on vásárolt és csak a 60 napon belül elfogyasztott 2 havi kúrára. Amennyiben viszonteladónál jutott a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheti. Köszönjük a megértését.

Kérjük, a terméket a következő címre küldje vissza:
Natural Swiss
Nyon Lake Geneva
Route de Crassier 7
Eysins 1262
Switzerland
A NaturalSwiss weboldalán es a folyamatosan bővülő viszont eladókon és gyógyszertárokon keresztül lehet megrendelni a termékeket. A Clean Inside® Program csak természetes összetevőket tartalmaz. A kész termék összetevői arányainak megállapítása és a pontos összetétel hosszas kísérletezés és ellenőrzési folyamatok eredménye. A Clean Inside® Program ez a kidolgozott és tesztelt formája csak honlapunkon rendelhető meg.
Szállítási díjak
Fizetési mód 10 000 Ft alatti megrendelés 10 000 Ft fölötti megrendelés
Bankkártya 990 Ft ingyenes
PayPal 990 Ft ingyenes
Utánvét 1590 Ft 600 Ft
Szükség esetén a GLS futárszolgálatot hétköznaponként 8-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: 061 802 02 65

Minden csomagot futár kézbesít otthonába vagy munkahelyére, ezért érdemes olyan szállítási címet megadni, ahol napközben elérhető!

 • Normális esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de minden esetben van lehetőség egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud segít.

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudni, hogy például egy garantált délelőtti kézbesítés 1.000.-Ft-tal drágább lenne, mint a normál – egésznapos – szállítás, amit Te a csomagod megrendelésével megkapsz.
Tehát a futárcég rugalmassága kizárólag a magas színvonalú vevőközpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve.

Legegyszerűbb akkor kiszámítani a csomag érkezését, amikor a bankkártyás vagy utánvétes opciót választja. Ha így tesz, akkor az alábbi lehetőségekkel számoljon:

 • A megrendelésgombot megnyomta hétköznap 14:00-ig, így a csomagját a következő 72 órán belül megkapja
 • A megrendelésgombot hétköznap 14:01 után nyomta le, így a csomagot aznap már nem állítjuk össze, tehát a következő munkanapon indul el a NaturaSwiss a futárszolgálat depójába, ahonnan másnap reggel startol, és kerül kézbesítésre a címére.
Termékek összesen:
0