Clean Inside® Béltisztító Program és a ToxiClean® Méregtelenítő Program egyidejű használata

Program
Clean Inside

Béltisztító
program
CleanInside program
Clean
Inside

Rost
Clean Inside rost
Parasic
Antiparazita
kapszula
Parasic
Slim
Tea

Gyógytea
Slim Tea
Program
ToXiClean

Méregtelenítő
program
ToxiClean program
ToXiClean
Májtisztító
ToxiClean kapszula
Probiotix
Probiotikum
Swiss Probiotix
Detox Vital
Immunerősítő
Detox Vital
Első 5 nap 6-30 nap 31-60 nap 61-90 nap
Reggel 2 Parasic® kapszula

1/2 kanál Clean Inside® rost
4 Parasic® kapszula

1 kanál Clean Inside® rost
4 Parasic® kapszula
(ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost
4 Parasic® kapszula
(ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)

1 kanál Clean Inside® rost
Napközben 1 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt
3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben
Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt
3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben
Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt
3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben
Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
2 ToxiClean® kapszula ebéd vagy vacsora előtt
3 Detox Vital® kapszula ebéd vagy vacsora közben
Plusz 8 pohár (2 liter) szénsavmentes ásványvíz napközben elfogyasztva
Este 2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt
1 csésze Slim Tea® alvás előtt
2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt
1 csésze Slim Tea® alvás előtt
2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt
1 csésze Slim Tea® alvás előtt (ezt a program 31. és 35. napja között hagyja ki)
2 Swiss Probiotix® kapszula 1 órával vacsora után vagy lefekvés előtt
1 csésze Slim Tea® alvás előtt (ezt a program 61. és 65. napja között hagyja ki)
1 kúra esetén 2 kúra esetén 3 kúra esetén

A NaturalSwiss Méregtelenítő széles-spektrumú méregtelenítő programot úgy fejlesztették ki, hogy a NaturalSwiss Béltisztító Programmal karöltve alaposan kitisztítsa és méregtelenítse, valamint védelmezze és táplálja az egész szervezetet. Ne felejtse, hogy a Béltisztító Program és Méregtelenítő Program együttes alkalmazása a jelenleg elérhető leghatékonyabb béltisztító kúra a teljes szervezet méregtelenítéséhez. A két program már az első naptól együtt használható, de ez csak jó egészségi állapotú és/vagy testüket rendszeresen méregtelenítő embereknek ajánlott.

Ha egészségi állapota átlagos vagy gyenge, vagy még soha sem méregtelenítette testét korábban, csak a Béltisztító Programot ajánljuk az első hónapban lehetőleg Swiss Probiotix®-el kombinálva. Csak ezután használja együtt a Béltisztító Programot és Méregtelenítő Programot. A Méregtelenítő Program használatát 1-3 hónapos Béltisztító Program kúra után javasoljuk, vagyis ha együtt rendelte meg a a Béltisztító Program és Méregtelenítő Programokat, kérjük tegye félre a Méregtelenítő Program csomagot az első hónapban és csak a Béltisztító Programot használja. Ha a Swiss Probiotix®-ot szeretné alkalmazni a Béltisztító Programmal együtt, vegye ki a Méregtelenítő Program csomagból. Később rendelhet Swiss Probiotix®-ot a https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/ oldalon, mielőtt elkezdené a Méregtelenítő Programot. Amennyiben az enyhe méregtelenítési tüneteken kívül bármi mást tapasztal a két program együttes használatakor, kérjük, ne folytassa a Méregtelenítő Programot 1-3 hónapnyi Béltisztító Program kúra teljesítéséig. A két program tisztító hatása túl intenzív lehet különösen akkor, ha nincs a legjobb egészségi állapotban vagy még soha nem méregtelenítette szervezetét korábban.

Hogyan használja együtt a Béltisztító Programot és a Méregtelenítő Programot

Az első 5 nap során:
Reggel
1. lépés
Parasic® kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 2 Parasic® kapszulát egy pohár vízzel. Fontos: az alábbiakban az egy pohár 2.5 dl szénsavmentes ásványvizet fog jelenteni. A tisztítás során legalább napi 8 pohár (2 liter) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell meginni.

2. lépés
Clean Inside® Rost (belső tisztító)

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Rost (belső tisztító). A mellékelt mérőkanalat használva, keverjen el fél kanál Clean Inside®-ot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Lehetetlen, hogy egy gyógyfüves rostkeverék egyszerre legyen nagyon finom és hatásos is. (Majdnem minden gyógyfüves por keserű, ezért szokták kapszulák formájában árulni.) Véleményünk szerint a Clean Inside® por a legfinomabb, első osztályú rost a piacon, ugyanakkor lehet, hogy ízletesebbnek fogja találni gyümölcslével elkeverve, mint sima vízzel. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) szénsavmentes ásványvízzel.

A rost elfogyasztása után néhány perccel már el is fogyaszthatja reggelijét. Ha nem sietős a dolga, tovább is várhat vele, hiszen lehet, hogy rövidesen hívja majd a természet. Amennyiben előírt gyógyszereket vagy egészségügyi táplálékkiegészítőket is szed, a kívánt hatás érdekében azok bevitelét különítse el a rostital fogyasztásától előtte vagy utána 1-2 órával. Kérdezze meg az orvosát, ha nem biztos benne, hogyan kell ezt megtenni.

Napközben
3. lépés
Szénsavmentes ásványvíz

A víz egyik kulcsfontosságú összetevője a NaturalSwiss Béltisztító Programnak. Ahhoz, hogy a tisztítás a lehető leghatékonyabban menjen végbe, naponta legalább 8 pohár (poharanként 2.5dl) tiszta (szűrt vagy palackozott) vizet kell elfogyasztani. Ez 2 liter vizet jelent naponta. Ennél lényegesen többet nem célszerű fogyasztani, hacsak épp nincs nagy forróság, vagy komoly fizikai munkát végez, esetleg fokozott mértékben izzad. Egyeseknek ez nagyon sok vizet jelent, de ahogy víz nélkül a testet lehetetlen kívülről megtisztítani, ugyanúgy lehetetlen belülről is. A bevitt rostok okozhatnak szorulást is, ha fogyasztásuk közben nincs megfelelő mennyiségű vízbevitel. A program során ihat gyümölcslevet vagy gyógyteát is, de egyik sem helyettesíti azt a 8 pohár vizet, amelyet minden egyes nap el kell fogyasztania.

4. lépés
1 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Vegyen be 1 ToxiClean® kapszulát közvetlenül ebéd vagy vacsora előtt és 3 Detox Vital® kapszulát ebéd vagy vacsora közben. (Teljesen mindegy, hogy ebédhez vagy vacsorához fogyasztja a kapszulákat, a lényeg, hogy minél nagyobb szünetet tartson a Clean Inside® rost elfogyasztása után, amennyiben ezt a terméket is használja. A Detox Vital® kapszulákat nagyobb étkezésekkor bevéve érhető el a legjobb felszívódás.)

Este
5. lépés
2 Swiss Probiotix® és egy csésze Slim Tea®

Vegyen be vízzel 2 Swiss Probiotix® Probiotikum kapszulát legalább egy órával az utolsó étkezése után vagy közvetlenül lefekvés előtt. (Elfogyasztható Slim Tea®-val egyidőben.) A Swiss Probiotix® kapszulák speciális védőbevonatot kaptak, hogy a probiotikumok (hasznos baktériumok) biztonságosan eljussanak a gyomron keresztül a vastagbélbe. Ezt a folyamatot segítheti, ha a kapszulákat 1-2 órával az utolsó étkezés után – amikor már nem zajlik emésztés a gyomorban – vagy lefekvés előtt veszi be.

Lefekvés előtt áztasson egy Slim Tea® filtert egy csésze forró vízben 1-2 percig. (Soha ne mikrohullámú sütővel melegítse a vizet, mert ez ronthatja a gyógynövények hatékonyságát.) A Slim Tea®-t az Ön testéhez kell hangolnia. A teafilter áztatásának hossza nagyban befolyásolhatja a másnap reggeli eredményt. Néhányan erős sürgetést éreznek reggel csupán 1-2 perces áztatás után. Másoknak 6 vagy akár 10 percre van szükségük a ugyanilyen hatás eléréséhez.

A 6-30 nap során
Reggel
1. lépés
Parasic® kapszulák

Éhgyomorra, vegyen be 4 Parasic® kapszulát egy pohár szénsavmentes ásványvízzel.

2. lépés
Clean Inside® Rost (belső tisztító)

Körülbelül 15 perccel a Parasic® kapszulák bevétele után következik a Clean Inside® Rost (belső tisztító). A mellékelt adagolókanalat használva, keverjen el 1 kanál Clean Inside®-ot egy pohár tetszés szerinti folyadékkal. Gyorsan fogyassza el a rostkeveréket, mert ha sokáig hagyja állni, nagyon sűrűvé válik és újabb adagot kell elkészíteni. Öblítse le egy pohár (2.5dl) vízzel azt.

Napközben
3. lépés
Szénsavmentes ásványvíz

A nap során célszerű minél jobban eloszlatni a vízfogyasztást. Kezdheti a napot 2 pohár víz elfogyasztásával, egyet a Parasic®-al és egyet a Clean Inside® rostokkal, a maradék hat poharat pedig igya meg napközben. Mint korábban említettük, naponta körülbelül 2 liter vizet kell elfogyasztani ahhoz, hogy a rostok szivacsként működhessenek és megkössék a méreganyagokat, majd végül kimossák a szervezetből.

4. lépés
2 ToxiClean® és 3 Detox Vital® kapszula

Növelje az ebéd vagy vacsora előtt bevett ToxiClean® kapszulák számát 2-re és folytassa a napi 3 Detox Vital® kapszula elfogyasztását ebéd vagy vacsora közben.

Este
5. lépés
2 Swiss Probiotix® és egy csésze Slim Tea®

Folytassa a 2 Swiss Probiotix® kapszula szedését esténként az utolsó étkezés után vagy közvetlenül lefekvés előtt, a Slim Tea® áztatási idejét pedig növelje 2-6 percre.

A 31. és 60. vagy 90. nap között:

Javasoljuk, hogy mielőtt megkezdené a Béltisztító Program és Méregtelenítő Program második hónapját, tartson egy ötnapos szünetet a Parasic® kapszulák és a Slim Tea® fogyasztásában, de folytassa a Clean Inside® rost, napi 1 ToxiClean® kapszula, 3 Detox Vital® kapszula és 2 Swiss Probiotix® kapszula szedését. A hatodik napon kezdje el újra szedni a napi 4 Parasic® kapszulát és folytassa esténként a Slim Tea® fogyasztását. (A szünet célja, hogy hagyja testét pihenni és sokkolni az élősködőket megkönnyítve ezzel az eltávolításukat, ha vannak még egyáltalán a szervezetében, mikor folytatja a napi 4 Parasic® kapszula szedését.)

Folytassa a komponensek szedését egészen addig, míg el nem fogynak. A ToxiClean® kapszulák pár nappal korábban fogynak el, mint a többi termék, de emiatt nem kell aggódnia. A Detox Vital® és a Swiss Probiotix® termékeket hosszú távú, mindennapos használatra fejlesztettük ki.

CleanInside program
CleanInside Program

Clean Inside béltisztító Program

Részletek
Termékek összesen:
0