0 Kosárba teszem

ToXiClean Méregtelenítő program

A ToxiClean® méregtelenítő kúrát alkotó három termék együttesen tűzte ki célul az Ön egészségének helyreállítását, azaz a teljes méregtelenítés elérését

Belül tiszta Ön?

Méregtelenítés a ToxiClean® segítségével!

Kutatóink számára a ToxiClean® széles spektrumú méregtelenítő kúra kifejlesztésekor fontos szempont volt, hogy az a Clean Inside® programmal együtt alkalmazva legyen képes a teljes méregtelenítés elérésére, valamint arra, hogy az újabb lerakódások létrejöttét megelőzze. Mindemellett táplálja egész szervezetünket is. A ToxiClean® méregtelenítő kúra tehát a Clean Inside® kúra kiegészítője lehet. Együttes alkalmazásuk a létező legalaposabb, teljes szervezetet érintő méregtelenítő kúra, amelyet valaha kifejlesztettek.

ToxiClean kapszula
ToxiClean kapszula
ToxiClean kapszula

ToxiClean®

A ToxiClean® a méregtelenítés során a máj tisztaságáért felel. Szervezetünk a ToxiClean® méregtelenítő kúra során megszabadul a nehézfém-lerakódásoktól is (ólom-, higany-, illetve egyéb lerakódások). A méregtelenítés folyamán megtisztul a máj, a vér, a vesék és más szervek is.

Bővebben

Detox Vital
Detox Vital
Detox Vital

Detox Vital®

A Detox Vital® a mindennapos méregtelenítés elengedhetetlen kelléke. Ásványi anyagokat, antioxidánsokat, aminosavakat, növényi táplálékokat és különböző enzimeket juttat a szervezetbe a méregtelenítő kúra részeként. Ezzel segít a szervezetnek a természetes méregtelenítés során, és olyan létfontosságú tápanyagokat pótol, amelyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megerősítéséhez.

Bővebben
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix
Swiss Probiotix

Swiss Probiotix®

A méregtelenítő kúra harmadik terméke a Swiss Probiotix®, amelyet az egészséges bélflóra kialakítására fejlesztettek ki. A Swiss Probiotix® segít fenntartani egy gyönyörűen kiegyensúlyozott bélflórát. Egy teljesen természetes, vegetáriánus, probiotikumos táplálékkiegészítő, mely a többi hasonló termékkel ellentétben tartalmazza az emberekben megtalálható 10 leggyakoribb hasznos baktériumfajt, ezzel biztosítva, hogy a használók 99 százalékánál helyreálljon a bélflóra egyensúlya. Több baktériumtörzs, tejmentes probiotikumok az Ön bélflórájának egészséges működéséért.

Bővebben

ToXiClean

A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.

ToxiClean program
Veszek 3 havi kúrát
17 990Ft/db
Kedvezmény: 10% | 2000Ft
Veszek 2 havi kúrát
18 990Ft/db
Kedvezmény: 5% | 1000Ft
 • `Dr Márkus Barbara

  Mi a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk

  `Dr Márkus Barbara
  2006 óta a naturalswiss elégedett ügyfele
  Barbara
  Barbara
 • Tóth Juli

  Mi a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk

  Tóth Juli
  2006 óta a naturalswiss elégedett ügyfele
  Tóth Juli
  Tóth Juli
 • Péter

  Mi a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk

  Péter
  2006 óta a naturalswiss elégedett ügyfele
  Péter
  Péter

Milyen tüneteknél javasolt a kúra használata

Rendelje meg mindkét programot és spóroljon 25%-ot

CleanInside program
19 900 Ft -2500 Ft
ToxiClean program
19 900 Ft -2500 Ft
A 2 program együttesen mindössze
34 980Ft

Toxiclean méregtelenítő program a clean inside béltisztító kura keiegészitese

A teljes méregtelenítés ma csak és kizárólag a Clean Inside® Program és a ToxiClean® Program együttes alkalmazásával érhető el, mivel béltisztítás után következik a méregtelenítés. Most az első ToxiClean® Programot, amelyet a Clean Inside® Programcsomaggal együtt vásárol meg, 25%-os kedvezménnyel adunk Önnek!

Megrendelem mindkét kúrát

Ossza meg tapasztalatait a termékünkről

Szállítás: összesen:
0 Ft
0 Ft