2006 óta Önökért vagyunk itt
1 milliónál több vásárló világszerte
13 ország
Több ezer közjegyző által hitelesített pozitív értékelés világszerte
30+ kolléga világszerte családi vállalkozásunkban
100% minőség szigorúan természetesen
NaturalSwiss

Miről szól a küldetésünk:

2006-ban bevezettük a gyógynövényes tisztításra és egészségmegőrzésre szolgáló teljes termékskálát. Jelenleg világszerte több egészségügyi szakember és több százezer személy használja rendszeresen a ToxiClean® és Clean Inside® márkáinkat.

A NaturalSwiss sikere annak köszönhető, hogy kizárólag a méregtelenítésre és a szervezet tisztítására összpontosít, ellenben más cégekkel melyek különböző étrend-kiegészítőket és vitaminokat is forgalmaznak.

Már több, mint 10 éve állunk az Önök rendelkezésére, bármilyen emésztési gonddal is küzd, hívjon minket, mi segítünk: NaturalSwiss - Az emésztés szakértői!

NaturalSwiss

Miért szeretjük, amit csinálunk:

A NaturalSwiss a legtöbb tapasztalattal rendelkező cég a szervezet méregtelenítésében, és tisztításában, így lett elismert márka a piacon.

Olyan szakcikkeket publikálunk, melyek elismerésben részesültek. A NaturalSwiss nemzetközileg elismert márka, 13 országban van jelen. Termékeinkkel nemzetközi díjakat nyertünk. Elismert, szaktekintélynek számító orvosok és szakemberek működnek együtt velünk.

Termékeink, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, az általános egészségügyi hivatal GMP által is elismertek. Ügyfélszolgálatunk professzionális és szakképzett. Kolléganőnk arcképe megegyezik a valósággal, forduljon hozzánk bizalommal – számíthat ránk. Nagy hatékonyságú termékeinkkel segítünk megőrizni az Ön egészségét. Ennek legfőbb bizonyítékai a közjegyző által hitelesített vásárlói vélemények.

Vásárlóink elégedettsége 100% garantált. Díjnyertes Clean Inside® és ToxiClean® programjainkat már több mint egy millió ember használta világszerte.

Szakértőink a háttérből:

Dr. Podlupszki Csaba
Dr. Podlupszki Csaba

Dr. Podlupszki Csaba vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként. A NaturalSwiss termékeket magam is nagy elégedettséggel használtam, ekkora váltam a termék nagykövetévé, amit gyakran ajánlok pácienseimnek is.

Dr. Podlupszki Csaba
Dr. Dezsényi Balázs

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése. 

Márkus Barbara
’Dr Márkus Barbara

’Dr Márkus Barbara vagyok, természetgyógyász, lélekterapeuta, oktató.
Kórokozó-kutatással, a szervezet biokémiai rendszerinek feltárásával, természetes gyógymódokkal foglalkozom. A fejbőr és arcbőr betegségeit, korokozóit is vizsgálom rendelőmben és természetes gyógymódokkal a végleges gyógyulásig kezelem. Az utóbbi években a női hormonrendszer által okozott betegségek kutatásában mélyültem el, és szomorúan tapasztalom nőtársaim sokaságát, akik tartós megoldásokat várva keresik a gyógyulást. Számos esetben találtam meg a gyógymódot, így boldogan nyújthatom át várandós kismamáknak, érett és változó korú nőknek. Az érzelmek és a betegségek kialakulásának összefüggéseit immáron harminc éve tanulmányozom, valamint megrekedt élethelyzetekben segítek pácienseimnek. A saját életem a legnagyobb tanítóm. Folyamatos példamutatással igyekszem testi – és lelki vonatkozásban is példát mutatni pácienseim és tanítványaim számára. Évek óta tanítok saját kurzusaimon, cégeknek, vállalkozásoknak, iskolának megbízásából tréningeket és tanfolyamokat tartok. Ettől az évtől az Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem szombathelyi Savaria Egyetemi Központjában tanítok alternatív orvoslást, gyógy-tudományokat.

Az elmúlt 25 évben megszerzett vizsgáim és végzettségeim

  • Hu-Man Medica Honoris Causa doktori cím
  • Prananadi I.-II.
  • Schüssler sók a gyakorlatban
  • Selfness életvezetési tanácsadó
  • Frissítő- és talpmasszőr
  • Kozmogenetikai és thai masszőr
  • Nem konvencionális gyógymódok
  • Metafizikai – és lélekterapeuta

A Natural Swiss szakértőjeként a kompromisszumok nélküli kiváló minőségű gyógynövény termékeket ajánlom Önnek a Natural Swiss termékeiben.

Dr. Tóth Sára Rebeka
Dr. Tóth Sára Rebeka

Dr. Tóth Sára Rebeka vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában. Még az egyetemi tanulmányaim megkezdése előtt önkéntes munkát vállaltam egy gyermekkórházban, így sikerült hamar belelátnom a szakma szépségeibe és persze nehézségeibe is. Az egyetemi évek alatt több önkéntes munkát vállaltam, gyerekeknek tartottam előadást elsősegélynyújtásról és több területet érintő prevencióról. Jelenleg belgyógyász szakorvosjelölt vagyok, diplomaszerzésem óta egy kardiológiai profilú osztályon dolgozom, de volt lehetőségem a sürgősségi betegellátásban is részt venni, rendszeresen vállaltam vidéki háziorvosi ügyeleteket, illetve sportrendezvényeken voltam az egészségügyi csapat orvosa.
Fontos számomra a gyógyításban a holisztikus szemlélet, a rendszeres betegoktatás, kommunikáció, pszichés vezetés. Szeretem kihangsúlyozni a prevenció, szűrővizsgálatok fontosságát. Magánéletemben is igyekszem az összhang megteremtésére, a kiegyensúlyozottság fenntartására és ezt szeretném közvetíteni a betegek felé is.

Szakértőink évek óta állnak rendelkezésre az Orvos Válaszol portálon, ahol bárki felteheti egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdéseit és gyors, szakértői választ kap.

Szakértőink
Az vagy, amit megeszel

Küldetésünk eredete

"Az vagy amit megeszel" - Hippokratész

Gyógynövényes tisztítás: Együttműködés a természettel. Modern társadalmunkban könnyen elfeledkezünk arról, hogy valójában egységet alkotunk a természettel, hogy testünk egy olyan holisztikus, élő szervezet része, amely képes minket támogatni és táplálni. Ha egészségesek vagyunk, az azt jelenti, hogy testünk sikeresen alkalmazkodott életmódunkhoz és környezetünkhöz. Ekkor harmóniában vagyunk a természet ritmusával, egyensúlyban önmagunkkal.

Amikor viszont betegek vagyunk – rosszul érezzük magunkat. A testünk azt üzeni, hogy elvesztettük azt az egyensúlyt, amitől sem kívülről, sem belülről tudunk lépest tartani a természet ciklusaival.

A gyógynövényes tisztítás segít organizmusunk helyreállításában és lehetővé teszi a test egyensúlyának visszaszerzését. A gyógynövényes formulák használatával és étkezési szokásaink megváltoztatásával kezdhetjük el a testben lerakódott salakanyagok és mérgek eltávolítását. A gyógynövényes tisztítás ugyanakkor egyszerre támogatja és stimulálja testünk öntisztító mechanizmusait is – pozitív hatással van magukra az eltávolítási és méregtelenítési csatornákra. A gyógynövények legnagyobb értéke tehát tulajdonképpen abban rejlik, hogy javítják testünk működését. Minden ember hat egymáshoz kapcsolódó ürítési csatornával rendelkezik, és amikor az összes csatorna hibátlanul funkcionál, akkor érezzük magukat egészségesnek.

NaturalSwiss, az emésztés szakértője, a Teljes Test Tisztításában hisz, melynek elengedhetetlen része nem csak a lúgosítás, de szervezetünk hatékony és egészséges táplálása. Ennek érdekében építettünk partnerkapcsolatot a www.supergreens.hu Prémium és Bio szuperélelmiszerek forgalmazójával. A Teljes Test Tisztításáról bővebben itt olvashat. A NaturalSwiss Európai Unión belüli központja Szlovákiában található: Herbal Life s.r.o., Ul. Františkánov 5, 945 01, Komárno, EU VAT: SK2024132649

NaturalSwiss® szolgáltatásai az alábbi országokban is:

Csehország
Csehország
Ausztria
Ausztria
Franciaország
Franciaország
Olaszország
Olaszország
Magyarország
Magyarország
Svájc
Svájc
Lengyelország
Lengyelország
Anglia
Anglia
Románia
Románia
Németország
Németország
Hollandia
Hollandia
Svédország
Svédország
Szlovákia
Szlovákia
NaturalSwiss =
Termékek összesen:
0