Slim Tea termékleírás

A Slim Tea® 12 gondosan összeválogatott gyógynövény keveréke. Méregteleníti a szervezetet, szabályozza a székelést, helyreállítja a gyomor egészségét, normális bélműködést biztosít. Koffeinmentes.

30 tasak.

A Slim Tea® helyreállítja a zavartalan bélműködést és elősegíti a rendszeres székelést, méregteleníti a beleket. Az idegrendszerre gyakorolt természetes nyugtató hatása miatt lefekvés előtt ajánlatos fogyasztani, nyugodt és pihentető alvást biztosít, elősegíti a regenerálódást.

Nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

Javasolt felhasználás: 5 napon át 1 tasakot kell beáztatni 1-2 percre, az utána következő napokon pedig 4-6 percre, majd meginni a teát.

A Slim Tea® enyhe hashajtó hatásával megtisztítja a beleket a Clean Inside® kúra hatására elpusztult élősködőktől.

A táplálék kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Figyelmeztetés! Nagyon fontos, hogy kismama ne kezdjen bele a méregtelenítésbe, mert a véráramon keresztül a fejlődő magzathoz sok méreganyag jut el, amik szoptatós anyuka esetében pedig kiválasztódnak az anyatejben, és ez által kerülnek a baba szervezetébe. Ez nem azt jelenti, hogy kismama vagy szoptatós anyuka nem élhet egészségesen, sőt, ez lenne a cél, de a méregtelenítést a várandóság előtti időszakra és a szoptatás utánra kell időzíteni. A 18 éven aluli gyermekeknek azért nem ajánlott a méregtelenítő kúra, mert nem tudnák az ehhez szükséges ivóvízfogyasztást betartani.

Slim Tea

Méregtelenítő gyógytea

Slim Tea
Veszek 3 darabot
5 570 Ft/db | 3 darab: 16 710 Ft
Kedvezmény: 10.02% | 1 860 Ft
Veszek 2 darabot
5 880 Ft/db | 2 darab: 11 760 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 620 Ft
Mennyiség: 30db teafilter / tasak
Engedélyszám: OGYÉI/25845-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0