CleanInside Rost termékleírás

A Clean Inside® béltisztító a piacon kapható termékek közül a legmegbízhatóbb, legkellemesebb ízű és leghatékonyabb

A Clean Inside® béltisztító megszabadítja az emésztőrendszert a mérgektől és a nyálkás salakanyagoktól. A vastagbélen áthaladva szinte kisöpri a lerakódott nyálkát és salakanyagot, ezáltal teljesen kitisztítja a vastagbelet. A Clean Inside® béltisztító nem más, mint egy rost kiegészítő, amely a rostok által eltávolítja a vastagbélben összegyűlt lerakódásokat, valamint megakadályozza, hogy újabb lerakódások képződjenek a belekben.

A rostok úgy segítik az egészséges bélmozgást, hogy a folyadékot magukba szívják, ezáltal térfogatuk megnövekszik, és zselés, szivacsos masszává alakulnak. A folyadékkal együtt a rostok felszívják a belek rejtett redőiben lerakódott mérgező anyagokat. A rostos ballasztanyaga megnöveli a bélben a jótékony baktériumok számát, ugyanis a nagyobb mennyiségben bevitt étkezési rostokkal a jótékony baktériumok megkapják azt, amit leginkább kedvelnek. A káros baktériumok viszont nem jutnak többé táplálékhoz.

Ha rost kiegészítőt akarunk vásárolni, akkor két dolgot fogunk figyelembe venni. Az első és legfontosabb az, hogy hatékonyan segítsen véghez vinni célunkat, a béltisztítást. A második tényező, hogy ne legyen rossz íze, mert hiába hatékony, ha nem szívesen fogyasztjuk. Ha az íze kellemetlen, előbb-utóbb abbahagyjuk a fogyasztását, és attól kezdve már semmit sem ér a hatékonysága. Manapság a táplálékkiegészítők széles skáláját találhatjuk meg a piacon, de kevés az olyan termék, amely nemcsak hatásos, de kellemes ízű is. A Clean Inside® rost olyan egyedi rost kiegészítő, melynél a NaturalSwiss cég elérte, hogy rendelkezzen mindkét fontos tulajdonsággal: nemcsak jó íze van, de el is végzi feladatát.

A Clean Inside® rost kiegészítő magában is hatékony béltisztító, de a paraziták eltávolításának elengedhetetlen kelléke a Parasic® kapszula.

A táplálék kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Figyelmeztetés: Nagyon fontos, hogy kismama ne kezdjen bele a méregtelenítésbe, mert a véráramon keresztül a fejlődő magzathoz sok méreganyag jut el, amik szoptatós anyuka esetében pedig kiválasztódnak az anyatejben, és ez által kerülnek a baba szervezetébe. Ez nem azt jelenti, hogy kismama, vagy szoptatós anyuka nem élhet egészségesen, sőt, ez lenne a cél, de a méregtelenítést a várandósság előtti időszakra és a szoptatás utánra kell időzíteni. A 18 éven aluli gyermekeknek azért nem ajánlott a méregtelenítő kúra, mert nem tudnák az ehhez szükséges ivóvízfogyasztást betartani.

CleanInside Rost

Béltisztító rost kiegészítő

Clean Inside rost
Veszek 3 darabot
11 230 Ft/db | 3 darab: 33 690 Ft
Kedvezmény: 10.02% | 3 750 Ft
Válassza a teljes kúrát és takarítson meg 3 750 Ft– ot, továbbá ajándékba kapja a házhozszállítást!
Veszek 2 darabot
11 850 Ft/db | 2 darab: 23 700 Ft
Kedvezmény: 5.05% | 1 260 Ft
Folytatná a megkezdett kúrát, takarítson meg 1 260 Ft– ot, házhozszállítása ingyenes!
Veszek 1 darabot
12 480 Ft/db
Mennyiség: 450g / doboz (bruttó)
Engedélyszám: banán: OGYÉI/39819-1/2021, narancs: OGYÉI/39835-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0