• Antiparazita táplálékkiegészítő
  • Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, vegetáriánus étrendnek is megfelel
  • 110 db növényi kapszula
  • /Parasic
Parasic

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI?

A Parasic® 17 különleges hatású gyógynövény keveréke, amelyek segítségével a szervezet egészéből eltávolíthatók a paraziták és azok a petéi. A felnőtt szervezetre nincs megterhelő hatása, ezért biztonságosan alkalmazható.

Parasic

Anti-parazita táplálékkiegészítő

Parasic
A szállítás 10 000 Ft felett ingyenes.
Szállítás módja: GLS futárszolgálat.
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Engedély OHVBPKV/7764/Kr
OÉTI által engedélyezve OÉTI
Mennyiség: 110db kapszula / doboz

Dr. Podlupszki Csaba

Gasztroenterológus

Sokáig szenvedtem állandó krónikus székrekedéstől. Mivel rengeteg egészségtelen ételen nőttem fel, az rossz hatással volt az emésztőrendszeremre. Ennek következtében erős gyomorfájásaim voltak, amiket különféle gyógyteákkal próbáltam enyhíteni…

Kesőbb a dietetikus feleségem hívta fel a figyelmem a méregtelenítő programra. Csak akkor tudtam meg, milyen csodálatos érzés valóban „kiürülni‟, amikor először végeztem el a Clean Inside kúrát. A három hónapos kúra végére rengeteg pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb és sokkal egészségesebb lett az élethez való hozzáállásom. Ráadásul a kúrát használó betegeim is olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, megosztom Önökkel a véleményemet.

Bízzon bennem, orvos vagyok

A NaturalSwiss termékeit azért támogatom, mert a múltban is egy hasonló, nagyon jó termékhez adtam a nevemet. 2004 óta gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom vezető főorvosként.

Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0