Swiss Fiber Daily® termékleírás

Swiss Fiber Daily® – a nélkülözhetetlen és okos útitárs!

Önnel is előfordult már, hogy minden alaposan megtervezett a tökéletes nyaraláshoz, aztán az első étkezés után a hátralévő napokat a szobájában, rosszabb esetben a fürdőszobában töltötte? A Swiss Fiber Daily®-vel ennek vége! Okos összetételének köszönhetően minden olyan, az emésztésével összefüggő problémára megoldást nyújt, ami beárnyékolhatná utazását. 

Melyek a leggyakoribb problémák?
Idegen ország, ideg kultúra és főleg: idegen ételek. Vannak, akik külföldön is az otthoni ízeket részesítik előnyben, részben a korábbi, kellemetlen tapasztalatok miatt. „kipróbáltam, de égett tőle a gyomrom”, „egész nap hánytam”, „ a strandra sem tudtam kimenni a hasmenés miatt” – ismerősek ezek a rémtörténetek? Valóban, külföldön leggyakrabban az emésztőrendszeri problémák keseríthetik meg életünket. A skála elég széles: a szokatlan alapanyagokat „nem veszi be” a gyomrunk, hajlamosabbak vagyunk kicsit(?) többet enni a szokásosnál, nem ügyelünk a megfelelő élelmirost-bevitelre és bizony, vannak a higiéniai problémák. Lehet, hogy nem kellett volna megenni a piacon azt az ételt? És akkor már késő… A székrekedés, hasmenés, esetleg émelygés és hányás elronthatja az egész nyaralást.

Hogyan segít a Swiss Fiber Daily®?
Az összetevők kiválasztásánál gondosan ügyeltünk arra, hogy mind utazáshoz, mind pedig mindennapi használat esetén mindent tartalmazzon a termék, amivel a leggyakoribb emésztési problémák megelőzhetők.
Az útifű-maghéj (ezt biztosan nem kell bemutatni) kiemelkedően magas élelmirost-tartalommal rendelkezik, tömegének 85%-a növényi rost. Jogosan állítjuk ezért, hogy a Swiss Fiber Daily® gazdag növényi rostban. A napi adag (4 kapszula) több, mint 3 g rostot tartalmaz, amely jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy széklete megfelelő állagú és minőségű legyen.
A lenmag-őrlemény, azon kívül, hogy szintén magas rosttartalommal bír és gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, egyfajta védőréteget képez a bélfalon, ezáltal megakadályozza a kórokozók megtelepedését.
A Floracia® már ismerős lehet prebiotikus termékünkből, a Swiss Prebiotix Ultrából, hiszen annak is összetevője. A Swiss Fiber Daily® egy másik, nagyon fontos tulajdonsága miatt tartalmazza: akáciából származó poliszacharidjai és oligoszacharidjai aktiválják és erősítik az immunrendszert, ezáltal gátolják az esetleges fertőzések kialakulását.
A probiotikumok hatását és fontosságát sem kell ismételnünk: azon kívül, hogy elengedhetetlenek bélflóránk egyensúlyának a fenntartásához, védelmet is nyújtanak a nem kívánatos vendégek, kórokozók megtelepedése ellen. Erősítik immunrendszerünket és természetesen részt vesznek az emésztési folyamatokban is. A bélflóra egyensúlya nem csak a hasi diszkomfort elkerülése miatt fontos, székletünk mennyiségére és minőségére is hatással van. A Swiss Fiber Daily® hét, gondosan kiválasztott, az emésztőrendszer működését támogató baktériumtörzset tartalmaz, kapszulánként 1 milliárd magas életképességű élőflórával. Így szervezete a napi adaggal 4 milliárd hasznos baktériumhoz juthat, mégpedig komplex formában.
Az articsóka is sokoldalú gyógynövény, cinarin tartalma révén fokozza a szervezet saját enzimtermelését, ezáltal elkerülhető a nehéz, zsíros ételek fogyasztása után jelentkező kellemetlen teltségérzés, fáradtság, levertség. Mivel fokozza a májműködést, felgyorsítja a méreganyagok lebontását – erre bizony gyakran szükség lehet egy-egy hosszabb éjszaka után.
A borsmenta és édeskömény nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása révén segít az émelygés leküzdésében, szintén gyengéden fokozzák a szervezet saját enzimtermelését, emellett hatásosak kisebb hurutok kialakulása és az esetleges bélgáz-termelődés ellen is.
A bromelain egy növényi eredetű, természetes enzim. Nehéz, húsos ételek fogyasztása során segít a fehérje lebontásában, ezáltal abban is, hogy az étel „ne feküdje meg a gyomrunkat”, vagyis a kellemetlen teltségérzés kialakulása ellen.

Habár nyaraláshoz elengedhetetlen útitárs, az okos Swiss Fiber Daily® hűséges társa lehet a mindennapokban azoknak is, akik szeretnének egy egyszerűen használható és adagolható terméket, mely akár a kézitáskában is elfér. A Swiss Fiber Daily® összetevői szinergikusan együttműködnek: a gyógynövények és az enzim segítik az egészséges emésztést, a rostok hozzájárulnak a szükséges napi bevitelhez és táplálékul szolgálnak a probiotikumok számára, melyek így még hatékonyabban fejtik ki áldásos hatásukat.

Swiss Fiber Daily®

Swiss Fiber Daily® – okos megoldás ez emésztési egészségért, nem csak utazáshoz

Swiss Fiber Daily
Veszek 3 darabot
7 990 Ft/db | 3 darab: 23 970 Ft
Kedvezmény: 11.12% | 3 000 Ft
Veszek 2 darabot
8 490 Ft/db | 2 darab: 16 980 Ft
Kedvezmény: 5.56% | 1 000 Ft
Mennyiség: 120 kapszula / doboz
Engedélyszám: OGYÉI/55396-1/2020
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0