Hepadone Protect termékleírás

A Hepadone Protect egy 100%-ban természetes, májvédő gyógynövények keverékét tartalmazó gyógytea készítmény. Összetevői gyulladáscsökkentő, vértisztító és nyugtató hatásúak. A benne található 7 fajta, gondosan válogatott, növényi hatóanyag egymást erősítve fejti ki jótékony, májvédő hatását. A termék vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is fogyasztható, továbbá cukor, tartósítószer és színezék mentes.

A máj számos alapvető feladatot lát el, többek között részt vesz az anyagcsere folyamatok normális működésében, a toxikus anyagok lebontásában, valamint bizonyos vegyületek termelésében. Mivel nélkülözhetetlen funkciókat tölt be, így a védelméről való gondoskodás elengedhetetlen. A Hepadone Protect teakeverék összetevői májsejt regeneráló és epeműködést serkentő tulajdonságokkal bírnak. Nem terhelik a szervezetet, így a termék természetes alternatívát kínál a különböző eredetű máj- és epebetegségek megelőzésére és kezelésére.

A nehézfém-megkötő képességéről ismert korianderen túl, gyulladáscsökkentő és májvédő bojtorján kivonatot, valamint stresszcsökkentő és nyugtató rózsagyökeret és kamillát is tartalmaz. Esténként fogyasztva az alvás elősegítésére is ajánlott. Emellett megtalálható még benne a méregtelenítési folyamatokat serkentő cikória gyökér, a flavonoidokat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó, antibiotikus hatású édes narancshéj, valamint a vértisztító édesgyökér kivonat.

A Hepadone Protect használatát ajánljuk a szennyezett környezetben élőknek, a káros szenvedélyekkel küzdőknek (túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás), a tartós gyógyszeres kezelés miatt csökkent máj- és epefunkcióval élőknek, továbbá a májműködés romlását megelőzni akaróknak. Akár minden nap, kúraszerűen, valamint a Hepadone program részeként, további hepatoprotektív termékekkel együtt is alkalmazható.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. Gyermekeknek, valamint várandós vagy szoptató kismamáknak a készítmény szedése nem javasolt. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt ajánljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

Forrás: 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4722619/

Hepadone Protect

Hepadone Protect | Gyógynövényes teakeverék a máj védelméért

Hepadone protect
Veszek 3 darabot
4 800 Ft/db | 3 darab: 14 400 Ft
Kedvezmény: 10.01% | 1 602 Ft
Veszek 2 darabot
5 067 Ft/db | 2 darab: 10 134 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 534 Ft
Engedélyszám: OGYÉI/6996-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0