Hepadone Repair termékleírás

A Hepadone Repair egy természetes növényi hatóanyagokat tartalmazó, a májszövetek regenerációját szolgáló étrend-kiegészítő készítmény. Gyógynövény kivonatai fokozzák a sejtmegújító folyamatokat, antioxidáns tartalmuknak köszönhetően pedig támogatást nyújtanak az oxidatív stresszel szemben. Összetevői pozitív hatást gyakorolnak a májműködésre, méregtelenítő és májsejt védő tulajdonságúak. A termék vegetáriánusok számára is fogyasztható, valamint nem tartalmaz tartósítószert és színezéket.

A máj nem csupán a toxikus anyagok lebontásában vesz részt. Szerepe az epetermelésen túl, kiemelten fontos a zsír lebontásában, a megfelelő anyagcsere folyamatokban, a cukrok, vitaminok és ásványi anyagok tárolásában is. Az emberi szervezetet számos májkárosító tényező fenyegetheti, ilyen például az egyes gyógyszerek tartós használata, a vegyszerek, a túlzott alkohol fogyasztás, vagy a vírusfertőzések. Megfelelő működésének hiánya számos negatív egészségügyi következménnyel jár. Mivel a máj nélkülözhetetlen funkciókat lát el, így a védelméről való gondoskodás elengedhetetlen

A Hepadone Repair kapszula olyan hepatoprotektív gyógynövények kombinációját tartalmazza, mint a zsírmáj kialakulásáért felelős zsírfelhalmozódást megelőző és koleszterinszint-csökkentő Altilix™. Az articsóka egyik alfajának leveleiből készült kivonat magas koncentrációban tartalmaz bioaktív anyagokat, amelyek gyulladáscsökkentő és májvédő hatásúak. A készítményben megtalálható továbbá a sejtregeneráló, májvédő schisandra, vagy más néven kínai kúszómagnólia, az antibakteriális hatású, epe- és májműködés serkentő gyermekláncfű, valamint a fertőtlenítő, vírusos májbetegségek ellen védelmet nyújtó Desmodium adscendens. Összetevői között szerepel még a retek és kapribogyó kivonat, amelyek javítják az emésztést, az epetermelést és csökkentik a májkárosodás által okozott kellemetlen panaszokat. A készítmény kimondottan májszövetek regenerációját elősegítő gyógynövény-kivonatai nem csak a májcirrózis kialakulását segítenek megelőzni, de már meglévő tünetek esetén is támogatást nyújtanak.

A Hepadone Repair kapszula használatát ajánljuk a szennyezett környezetben élőknek, a káros szenvedélyekkel küzdőknek (túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás), a zsírmájat, májcirrózist, továbbá a májműködés romlását megelőzni akaróknak. Akár minden nap, kúraszerűen, valamint a Hepadone program részeként, további hepatoprotektív termékekkel együtt is alkalmazható.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. Gyermekeknek, valamint várandós vagy szoptató kismamáknak a készítmény szedése nem javasolt. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt ajánljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

Forrás: 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5852692/

Hepadone Repair

Hepadone Repair | Hepatoprotektív gyógynövényes kapszula

Hepadone Repair
Veszek 3 darabot
7 658 Ft/db | 3 darab: 22 974 Ft
Kedvezmény: 10% | 2 553 Ft
Veszek 2 darabot
8 083 Ft/db | 2 darab: 16 166 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 852 Ft
Engedélyszám: OGYÉI/6999-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0