Hepadone Vital termékleírás

A Hepadone Vital az egészséges májműködéshez szükséges aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A benne található antioxidáns hatóanyagok védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásai ellen, ezáltal csökkentik a májbetegségek kialakulásának kockázatát. A termék vegetáriánusok számára is fogyasztható, valamint nem tartalmaz tartósítószert és színezéket.

A máj a méregtelenítés mellett, részt vesz az anyagcsere folyamatokban, a zsír lebontásában, valamint a vitaminok és ásványi anyagok felszívódásában. Megfelelő működésének hiánya olyan negatív egészségügyi következményekkel járhat, mint a májelégtelenség, vagy a májzsugor. Bár bizonyos mértékben képes regenerálódni, ehhez azonban megfelelő tápanyagokra és vitaminokra van szükség, míg tehermentesítésben az antioxidánsok nyújthatnak széleskörű segítséget.

A Hepadone Vital összetevői között is megtalálható antioxidánsok és aminosavak, mint például az ALA vagy DL-metionin, védik a szervezetet a különböző külső hatásoktól és a sejtkárosító oxidatív stressz ellen. A természetben előforduló legerősebb antoxidánsként is ismert astaxanthin képes enyhíteni a kóros zsírfelhalmozódást a májban, hozzájárul a májkárosodás elkerüléséhez és az összkoleszterinszint csökkentéséhez. A cisztein egy aminosav, melynek pótlása hozzájárul a glutation szintéziséhez, ezáltal csökken a sejtkárosodás és a toxikus anyagok felhalmozódása a májban. A készítmény immunerősítő, energizáló, gyulladásgátló, a zsíranyagcsere, a vesék, a máj és a csontvelő normális fejlődéséhez és működéséhez, az idegrendszer védelméhez nélkülözhetetlen B1-, B6-, B9-, B12, E- és C-vitaminokat is tartalmaz. A benne található szelén pedig hozzájárul a kórokozók legyőzéséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. 

A Hepadone Vital használatát ajánljuk a szennyezett környezetben élőknek, a káros szenvedélyekkel küzdőknek (túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás), a tartós gyógyszeres kezelés miatt csökkent májfunkcióval élőknek, továbbá a májműködés romlását megelőzni akaróknak. Akár minden nap, kúraszerűen, a máj vitaminokkal való feltöltésére, valamint a Hepadone program részeként, további hepatoprotektív termékekkel együtt is alkalmazható.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. Gyermekeknek, valamint várandós vagy szoptató kismamáknak a készítmény szedése nem javasolt. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt ajánljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

Forrás:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7293384/
https://www.healthline.com/health/glutathione-benefits#glutathione-benefits

Hepadone Vital

Hepadone Vital | Májvédő antioxidáns és vitamin komplex

Hepadone Vital
Veszek 3 darabot
6 744 Ft/db | 3 darab: 20 232 Ft
Kedvezmény: 10% | 2 247 Ft
Veszek 2 darabot
7 118 Ft/db | 2 darab: 14 236 Ft
Kedvezmény: 5% | 750 Ft
Engedélyszám: OGYÉI/7001-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0