Swiss Herbal DigestFX termékleírás

A gyógynövények erejével a jobb emésztésért!

A XXI. századi civilizációs táplálkozási szokásaink megváltozásával emésztőrendszerünk is változásokon ment keresztül. Általában előnyben részesítjük a könnyebb fogásokat, több salátát, gyümölcsöt és teljes értékű gabonaféleséget fogyasztunk, mint elődeink és lényegesen kevesebbet fogyasztunk azokból az ételféleségekből (füstölt sonka, szalonna, hurka, töltött káposzta, pörköltek, zsíros sültek, stb.) melyek őseink táplálkozásának jellemző részét adták. Az emésztőrendszer nagyon jól alkalmazkodik az étrendünkhöz, azok az emésztőnedvek és emésztőenzimek termelődnek, amelyekre szükségünk van. Ez azonban nem történik meg egyik pillanatról a másikra, idő kell hozzá, míg szervezetünk adaptálódik egy jellemző étrendhez.

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor ezt az adaptálódási időt nem tudjuk kivárni! Egy jó karácsonyi vacsora a Nagymamánál, egy disznóvágás a szomszédnál, egy grillparti a barátokkal jelenthet egy olyan kihívást emésztőrendszerünk számára, amellyel segítség nélkül nem tudunk megbirkózni. A túl sok bevitt fehérje (húsok), a sok zsír és esetlegesen az emésztést megterhelő rostféleségek (káposzta, paprika) komoly diszkomfort érzést okozhatnak. Magyarul, ha „túlesszük magunkat”, bizony nagyon rosszul tudunk lenni! Ilyenkor segít a Swiss Herbal DigestFX® kapszula!

A Swiss Herbal DigestFX® kapszula régen ismert és bevált speciális gyógynövény-kivonatokat tartalmaz (Articsóka-, Édeskömény-, Borsmenta-kivonat), melyek fokozzák a máj és a hasnyálmirigy működését és ezáltal elősegítik az egyik legfontosabb emésztőnedv a hasnyál termelődését valamint az epe-kiválasztását. A hasnyál enzimjei felgyorsítják a szénhidrátok emésztését, az epeváladék pedig segít emulgeálni a zsírokat, így azok is könnyebben emészthetővé válnak.

A Swiss Herbal DigestFX® kapszula egyéb aktív összetevői a fehérje emésztést elősegítő papain és bromelain enzim. A papain enzimet a trópusi Papaya gyümölcsből nyerik ki, a bromelain pedig Ananászból származik. Ez a két növényi enzim a legjobb fehérjebontó! Aki járt már a Távol-Kelet valamelyik országában az tapasztalhatta, hogy az ott jellemző, meglehetősen kései (10-11 óra) bőséges vacsora után friss ananászt és papayát szoktak kínálni desszertként, és ha azt elfogyasztjuk a bőséges vacsora ellenére is nyugodtan tudunk aludni!

A Swiss Herbal DigestFX® kapszula speciális hatóanyagai egy úgynevezett „Delayed Release” típusú kapszulahéjba vannak töltve, mely növényi eredetű anyagokból készül és csak a bélben oldódik fel, megóvva a hatóanyagokat a gyomorsav károsító hatásától, így biztosítva a Swiss Herbal DigestFX® kapszula maximális hatékonyságát.

A Swiss Herbal DigestFX® kapszula alkalmazható általános emésztés javításra, ekkor napi 3x1 kapszulát szedjünk az étkezések előtt, bőséges folyadékkal, vagy pedig akut esetekben, amikor „túlettük” magunkat. Ilyenkor 2 kapszulát vegyünk be két óránként a teltségérzet megszűnéséig!

Swiss Herbal DigestFX

Emésztést segítő növényi készítmény

Swiss Herbal DigestFX
Veszek 3 darabot
5 840 Ft/db | 3 darab: 17 520 Ft
Kedvezmény: 10.02% | 1 950 Ft
Veszek 2 darabot
6 165 Ft/db | 2 darab: 12 330 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 650 Ft
Mennyiség: 120db kapszula / doboz
Engedélyszám: OGYÉI/55391-1/2020
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0