Kezedben az egészséged című könyv

Kezedben az egészséged

A szerző tollából:
Húsz éve foglalkozom az emberi lény testi-lelki egyensúlyával, az egészség megőrzésével és helyreállításával. Minél több szegmenst ismerek meg e témakörben, annál inkább ráébredek, hogy az emberiség tudományra épülő kutatásai e tekintetben – a teljes tudáshoz képest – még mennyire gyermekcipőben járnak. Mégis fontosnak tartom, hogy mindezt megosszam, hogy alkalmazni tudd a saját életedben. Jónéhány kipróbált receptet is ajánlok neked, mely a rendelőmbe érkező számos páciens és jómagam tapasztalatai alapján eredményesnek mondhatóak.

Mindig törekedtem arra, hogy a test (mint a természet és a teljes teremtés része), ha egy mód van rá, mindig a természetes gyógymódok által gyógyuljon. Meggyőződésem, hogy a fizikai testet, amely bonyolult biokémiai folyamatokon alapuló, a természettel azonos elven működő egység, csakis a természetből vett elemekkel lehet tökéletesen helyreállítani. A teremtés oly csodálatos és színes lehetőségekkel teli egység, hogy a természetben, mint makrokozmoszban, minden rendelkezésünkre áll, hogy testünk mikrokozmoszának egyensúlyát fenntartsuk, vagy javítsuk általa.

Ezzel a könyvemmel segítséget szeretnék nyújtani mindehhez. A mai világunkban fellelhető legeredményesebb tarápiákat, módszereket tárom eléd, mert hiszem, hogy CSAK TE VAGY KÉPES meggyógyítani önmagad! Ismerd meg magad és gyógyulj természetesen!!!

Kezedben az egészséged

Kezedben az egészséged című könyv

Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató

Nagyon nehéz volt befejeznem ezt a gyűjteményt, hiszen minden pillanatban azt érzetem, még nem zárhatom le. Még annyi mindent meg kell osztanom veled.

Rengetegszer eljutottam oda, hogy kész, befejeztem és küldöm a kéziratot a nyomdába, és aztán megannyiszor jöttek újabb gondolatok, amiket úgy éreztem, bele kell vennem ebbe a kiadványba. Egy napon úgy döntöttem, lezárom az információk töménytelen áradatát és abbahagyom e könyv írását! Befejezni nem tudtam, csak lezárni. Talán még lesz folytatás… De leginkább úgy hiszem, kedves Olvasó, hogy a folytatás a Te kezedben van. A kezdetekben szerettem volna e könyv által segítséget nyújtani neked, de a folytatás rajtad múlik!

Remélem sikerült elgondolkoztatnom Téged!

Szívből kívánom, hogy találd meg az utadat az egészséges élet, a harmónia és a boldogság felé!

- Dr. Márkus Barbara

Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0