Masticha kapszula 80% termékleírás

A chiosi masticha egy értékes gyanta, amely a görög Híosz-szigeten termő Pistacia Lentiscus fából származik. Felhasználása igen sokrétű, egészségügyi előnyei miatt pedig már az ókori görögök is használták különböző emésztési panaszokra, illetve szájüregi problémákra.

Az Art of Nature Masticha kapszula 80% tiszta masticha port tartalmaz, könnyen és pontosan adagolható. A gyanta jótékony egészségügyi hatásait jelenleg is számos kutatás vizsgája. A masticha népszerűsége az elmúlt években egyre szélesebb körben terjed és gyakran jelent alternatív kezelési módot olyan betegségek esetén, mint a helicobacter pylori fertőzés, emésztési zavarok, gyomorégés, vagy gyomorfájdalom. Antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően a masticha hatásai a gyulladásos bélbetegségek (IBD) kezelésében is pozitívnak bizonyulnak. Több tanulmány biztató eredménye alapján, a gyanta nem csupán a bél- és emésztőrendszer megfelelő működésében, de a magas koleszterinszint, érelmeszesedés és májkárosodás kezelésében is hatékony támogatást nyújthat. 

A masticha-kiegészítők már több formában is elérhetőek. Ezek közül a kapszula alkalmazása jelenti az egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb módot. A Masticha kapszula alkalmazását javasoljuk általános emésztési zavarral, gyulladásos bélbetegséggel, gyomorégéssel küzdőknek, Helicobacter Pylori fertőzés, gyomorfekély, májkárosodás vagy magas koleszterinszint fennállása esetén.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. Bármilyen allergia, vagy orvosi felügyeletet igénylő egészségi állapot esetén, alkalmazás előtt ajánljuk a kezelőorvossal történő egyeztetést.

Forrás: 
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199812243392618#article_citing_articles
https://academic.oup.com/eurjpc/article/23/7/722/5927375

Masticha kapszula 80%

Masticha kapszula 80% | Természetesen a gyomor egészségéért

Masticha kapszula 80%
Veszek 3 darabot
6 744 Ft/db | 3 darab: 20 232 Ft
Kedvezmény: 10% | 2 247 Ft
Veszek 2 darabot
7 118 Ft/db | 2 darab: 14 236 Ft
Kedvezmény: 5% | 750 Ft
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0