Swiss Prebiotix Ultra termékleírás

Komplex összetételű prebiotikus készítmény,
4 oligoszacharid forrással.

Mi az a prebiotikum?

Prebiotikumoknak hívjuk azokat a poliszacharidokból álló nem emészthető növényi rostokat, melyek a táplálékkal a szervezetbe kerülve áthaladnak a vékonybélen, majd fermentálódva a vastagbélben a bélflóra természetes részét képező baktériumflóra táplálékává válnak. A prebiotikumok fogyasztása elengedhetetlen a megfelelő bélflóra fenntartásához.

Miért van szükség prebiotikum szedésére?

A megváltozott táplálkozási szokások miatt kevés olyan tápanyagot viszünk a szervezetünkbe, amellyel kiegyensúlyozott módon képesek lennénk fenntartani a bélflóra egészséges ökoszisztémáját. Amennyiben az egyoldalú táplálkozás következtében a bélflóra egyensúlya felborul, egyes baktériumok elszaporodnak, mások száma drasztikusan csökken, ezért emésztési zavarok jelentkezhetnek. Mivel a szervezetünk első védvonala éppen az emésztőrendszer, súlyos esetben akár immunzavarok is felléphetnek. A prebiotikumok szedésével mindez megelőzhető. Ugyancsak hatékony kiegészítője lehet a probiotikum-kúráknak, segíthet a tartós hasmenéstől vagy antibiotikumoktól sérült bélflóra helyreállításában.

Miben segít a Swiss Prebiotix Ultra®?

A Swiss Prebiotix Ultra® olyan tisztán növényi eredetű összetevőket tartalmaz, melyek táplálják az egészséges bélflórát és támogatják a probiotikumok hatását. A termékben található poliszacharidoknak, vagyis az inulin, a béta-glükánok és az innovációs díjjal kitüntetett Resist Aid® egyedülálló kombinációjának köszönhetően ideális kiegészítője a Swiss Probiotix Max® és Swiss Probiotix® termékeknek, mivel a széles spektrumú prebiotikumokkal megfelelő tápanyag-ellátáshoz juttatja a széles spektrumú probiotikum készítményeket. Önálló alkalmazása esetén segít a megfelelő bélflóra kialakításában és fenntartásában.

Mikor ajánlott a Swiss Prebiotix Ultra® szedése?

  • Probiotikum-kúra kiegészítésére
  • Immunerősítésre
  • Kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. diéta) idején
  • Antibiotikum kúra után
  • Hasmenéssel járó tünetek után
  • Általános emésztési zavarok esetén

Milyen mellékhatásai vannak a Swiss Prebiotix Ultra®-nak?

A termék egyetlen összetevőjének sincs ismert káros mellékhatása. Minden összetevő természetes, GMO mentes és növényi eredetű, tehát vegánok és egy éves kor felett kisgyermekek is fogyaszthatják. A termékben található poliszacharidok nem emelik meg a vércukorszintet, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.

Mennyi ideig kell szedni a Swiss Prebiotix Ultra® készítményt?

A prebiotikumok alkalmazásának nincs káros mellékhatása, tehát a folyamatos szedésük sem ellenjavallott. A Swiss Prebiotix Ultra® alkalmazását a fennálló tünetek megszűnéséig ajánljuk, ám a megfelelő hatás eléréséhez legalább a 3 hónapos folyamatos szedés javasolt.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Swiss Prebiotix Ultra

Prebiotikus készítmény

Swiss Prebiotix Ultra
Veszek 3 darabot
5 190 Ft/db | 3 darab: 15 570 Ft
Kedvezmény: 10.36% | 1 800 Ft
Veszek 2 darabot
5 490 Ft/db | 2 darab: 10 980 Ft
Kedvezmény: 5.18% | 600 Ft
Mennyiség: 90db tabletta / doboz
Engedélyszám: OGYÉI/54097-1/2020
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0