Swiss Probiotix Max összetevőinek gyógyhatásai

Lactobacillus Acidophilus: elősegíti az emésztést, javítja a B-vitaminok felszívódását, erősíti az immunrendszert, valamint csökkenti a bőrproblémák megjelenésének gyakoriságát. Gyorsítja a gyulladásos emésztőrendszeri betegségek gyógyulását, egyúttal akadályozza a bélben élő kórokozók szaporodását. Előnye még, hogy hozzájárul a krónikus székrekedés megszüntetéséhez.

Lactobacillus Casei: mérsékli az emésztési panaszokat, különösen jól használható az antibiotikumok okozta hasmenés kezelésekor. Javítja a fogyókúra hatékonyságát, támogatja az immunrendszer működését, segít helyreállítani, és megtartani a hüvelyflóra egyensúlyát.

Lactobacillus lactis: hatékony immunerősítő, hozzájárul az emésztés helyreállításához, akadályozza a kórokozók elszaporodását a bélrendszerben. Sikerrel alkalmazható egyes bél- és bőrbetegségek kezelésekor, az antibiotikumos kúra miatt kialakuló hasmenés, a Candida-fertőzés, az atópiás ekcéma és a gyulladások (különösen a vastagbélgyulladás) megszüntetésére.

Lactobacillus paracasei: mivel csökkenti a zsírfelhalmozást, kiváló ellenszere a túlsúlynak és a hasi elhízásnak. Védi a bélnyálkahártyát, kezeli a krónikus hasmenést, csökkentheti az allergiás tüneteket, valamint szabályozza a vérnyomást és a koleszterinszintet.

Lactobacillus plantarum: alkalmas a krónikus székrekedés megszüntetésére és a máj regenerálására. Gátolja a zsírfelhalmozódást, ezzel járul hozzá az ideális testsúly megőrzéséhez. Óvja a bélnyálkahártyát, gyorsítja a gyulladásos bélbetegségek gyógyulását, akadályozza a patogén baktériumok elszaporodását a bélflórában, erősíti az immunrendszert.

Lactobacillus rhamnosus aktív gyulladásgátló, ezt a hatását, közvetlenül, elsősorban a bélrendszerben fejti ki. Enyhíti a hasmenéses tüneteket, támogatja a gyomor- és a bélfal egészségét, a megelőzéshez is hozzájárul. Stimulálja az immunrendszert, közreműködik az emésztőrendszeri gyulladások és az ekcéma mérséklésében. Sőt, a depressziót és a stresszt is mérsékelheti.

Bifidobacterium breve: legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes antibiotikumot termel, ezzel gátolja a patogén mikroorganizmusok, köztük az E. coli és a Candida albicans szaporodását. Segít megszabadulni a székrekedéstől és a puffadástól, ahogyan a hasmenésnek is hatékony ellenszere. Javítja az emésztést, védi a vastagbelet, fokozza az immunrendszer működését.

Bifidobacterium longum: az egyik leghatásosabb székrekedés elleni baktérium, ami egyúttal a vastagbél védelmét is ellátja. Akadályozza a káros baktériumok megtelepedését, ezáltal elszaporodásukat a bélrendszerben. Védi a májat, javítja az immunrendszer hatékonyságát, szabályozza a koleszterinszintet.

Streptococcus thermophilus: az egyik leggyakrabban alkalmazott és legkevésbé kutatott probiotikum. Csökkenti a laktóz-intolerancia tüneteit, gyulladáscsökkentő, immunstimuláns hatású. Mérsékli az antibiotikum kúra után fellépő hasmenést, mivel támogatja a bélflórát alkotó baktériumok szaporodását.

Bifidobacterium lactis: a bélflórát alkotó egyik legelterjedtebb probiotikum. Hatásos székrekedés ellen, emellett Helicobacter pylori fertőzés esetén is kitűnő eredményekkel alkalmazták. Csökkenti a puffadást, görcsös hasi fájdalmakat és a bélműködés zavarait.

Bacillus coagulans: enyhíti a puffadást és a gyomorfájdalmakat, hasmenés esetén különösen eredményesnek bizonyul. Segít az olyan káros baktériumok kiszorításában, amelyeknek jelentős szerepe van a gyomorfekély kialakulásában.

Bifidobacterium bifidum: szabályozza a bél immunreakcióit, a káros baktériumok mennyiségét, elősegíti a vitaminképzést. Enyhíti a hasmenés gyakoriságát és egyes fertőzések kockázatát.

Lactobacillus fermentum: immunerősítő, valamint hatással van az élelmiszerek lebontására, ezáltal segítséget nyújthat a fogyókúrákban is.

Lactobacillus helveticus: segítséget nyújt az antibiotikum kúrák okozta gyomorbántalmak kezelésében és megelőzésében, hozzájárul a hasmenés mérsékléséhez.

Lactobacillus reuteri: támogatást nyújt a gyulladásos megbetegedések, így a bélgyulladás, továbbá az akut hasmenés kezelésében

Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0