Swiss Probiotix összetevőinek gyógyhatásai

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus

Jótékony hatású tejsavbaktérium fajta, amely segíti az emésztést, meggátolja különféle kórokozók és gombák elszaporodását a bélrendszerben, hozzájárul a székrekedés megelőzéséhez, hatékony segítség egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, javítja az immunrendszer működését és csökkenti egyes légúti fertőzések kockázatát.

Lactobacillus paracasei

Lactobacillus paracasei

Az emberi bélflórában előforduló jótékony hatású baktérium. Hatékony segítség a hasmenés megszüntetéséhez, egyes esetekben csökkenti az allergia tüneteit, segíti a vérnyomás szabályozását és a koleszterinszint csökkentését, továbbá hozzájárul a bélnyálkahártya egészségének megőrzéséhez.

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum

A Bifidobacterium longum egy olyan jótékony hatású baktérium, amely része az természetes emberi bélflórának. Hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez, gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, továbbá kedvezően hat az immunrendszer működésére.

Streptococcus thermophilus

Streptococcus thermophilus

A Streptococcus thermophilus egy tejsav baktérium faj, amely savanyított tejtermékekben fordul elő. Általában a joghurt készítéséhez használatos. Jótékony hatású baktérium, amely hozzájárul az emberi bélflóra egyensúlyának fenntartásához és ezáltal hozzájárul az emésztőrendszer egészségének megőrzéséhez.

Lactobacillus Fermentum

Lactobacillus Fermentum

Immunerősítő, valamint hatással van az élelmiszerek lebontására, ezáltal segítséget nyújthat a fogyókúrákban is.

Lactobacillus Helveticus

Lactobacillus Helveticus

Segítséget nyújt az antibiotikum kúrák okozta gyomorbántalmak kezelésében és megelőzésében, hozzájárul a hasmenés mérsékléséhez.

Lactobacillus Rhamnosus

Lactobacillus Rhamnosus

Aktív gyulladásgátló, ezt a hatását elsősorban a bélrendszerben fejti ki. Enyhíti a hasmenéses tüneteket, támogatja a gyomor- és a bélfal egészségét, a megelőzéshez is hozzájárul. Stimulálja az immunrendszert, közreműködik az emésztőrendszeri gyulladások és az ekcéma mérséklésében. Sőt, a depressziót és a stresszt is mérsékelheti.

Swiss Probiotix

Probiotikus kiegészítő

Swiss Probiotix
Veszek 3 darabot
6 290 Ft/db | 3 darab: 18 870 Ft
Kedvezmény: 10.01% | 2 100 Ft
Veszek 2 darabot
6 640 Ft/db | 2 darab: 13 280 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 700 Ft
Mennyiség: 60db kapszula / doboz
Engedélyszám: OGYÉI/80328-1/2021
Bővebb termékleírás
Összetevők gyógyhatásai
Használati útmutató
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0