Tartsa mozgásban emésztőrendszerét erősítse meg immunrendszerét a NaturalSwiss szimbiotikummal, és tapasztalja meg a különbséget!

MITŐL KÜLÖNLEGES:

  • Kiemelkedően hatékony összetétel, 12,50 milliárd élő, 15 féle probiotikus baktérium.
  • A késleltetett felszívódású kapszuláknak köszönhetően a lehető legtöbb probiotikus baktérium jut el a béltraktusba (ellenben sok más a piacon található termékkel).
  • A Swiss szimbiotikum egy egyedi összetételű táplálékkiegészítő. Nem ismerünk még egy ilyen szimbiotikumot, ami két termék kombinációja (prObiotikum+prEbiotikum), mely ezeket a hatóanyagokat együtt tartalmazná. Ezen felül a ResistAid® összetevőnk egy világújdonság, amely több innovációs díjat nyert, például a VITAFOOD-on.

Mi az a szimbiotikum?

Hiába szedünk prObiotikumot, ha ezek a jótékony baktériumok nem jutnak elegendő táplálékhoz, képtelenek lesznek a szaporodásra, mennyiségük gyorsan lecsökken. Ezért hatékony megoldás a NaturalSwiss szimbiotikum, amely a szervezet számára legfontosabb prObiotikumok mellett az életben maradásukhoz elengedhetetlen prEbiotikus rostokat is tartalmazza. PrObiotikumok tulajdonképpen emberi szervezetre jótékony hatású baktériumok, miközben a prEbiotikumok ezeknek a baktériumoknak szolgálnak tápanyagként.

Szimbiotikum

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI?

Swiss Probiotix Max® kapszulánként 12,5 milliárd jótékony baktériumot, és 15 féle probiotikus törzset tartalmaz, amelyek tudományosan igazoltan segítenek megszüntetni az akut emésztési problémákat, valamint hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Hatékonyan támogathatják az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését, ennek köszönhetően javul a közérzetünk, energikusabbnak érezzük magunkat.

A VASTAGBÉL AZ EMÉSZTŐRENDSZER AGYA. VIGYÁZZON RÁ!

Mi, a NaturalSwiss-nél sok mindent tudunk a bélrendszer egészségéről. Több, mint 12 éve szenvedélyünk, hogy belülről tegyük boldogabbá és egészségesebbé az embereket.

  • Még több baktériumtörzs, mint a piacon lévő bármely más prObiotikumban, amelyek utánozzák a bélrendszer természetes sokszínűségét. A Swiss Probiotix Max® prObiotikumban kizárólag klinikailag bevizsgált, válogatott baktériumtörzsek találhatók.
  • Míg az ember emésztőrendszerében 100 milliárdnál is több baktérium található, az Swiss Probiotix Max® probiotikum 12,5 milliárd élő baktériumkultúrát tartalmaz, (15 féle prObiotikus törzset), így meg jobban támogatja az emésztőrendszer működését és a bélflóra egyensúlyának kialakulását.
  • Swiss Prebiotix ULTRA® 4 féle prEbiotikus törzset tartalmaz. PrEbiotikus tulajdonsága azt jelenti, hogy olyan frukto-oligoszacharidokat (FOS) tartalmaz, amelyeket csak a bélben levő hasznos baktériumok (prObiotikumok) tudnak tápanyagként felhasználni és ezáltal gyorsan szaporodni. Ezzel szemben a káros baktériumok nem, így azok háttérbe szorulnak.

Szimbiotikum

prObiotikum + prEbiotikum

Szimbiotikum
SZIMBIOTIKUM e két termék kombinációja
Veszek 3 havi kúrát
13 990 Ft/db | 3 darab: 41 970 Ft
Kedvezmény: 10.26% | 4 800 Ft
Válassza a teljes kúrát és takarítson meg 4 800 Ft– ot, továbbá ajándékba kapja a házhozszállítást!
Veszek 2 havi kúrát
14 790 Ft/db | 2 darab: 29 580 Ft
Kedvezmény: 5.13% | 1 600 Ft
Folytatná a megkezdett kúrát, takarítson meg 1 600 Ft– ot, házhozszállítása ingyenes!
Mennyiség: 60 db Probiotikum kapszula / doboz + 90 db Prebiotikum tabletta / doboz
Szimbiotikum

Szeretne többet megtudni arról, hogy miért egyedülálló és mi az, amiért több innovációs díjat nyert a NaturalSwiss Szimbiotikum?

Swiss Prebiotix ULTRA® a következő hatóanyagokat tartalmazza:

A ResistAid® a LONZA által Svájcban előállított természetes immunerősítő összetevő. Szabadalmaztatott vízbázisú extrakciós folyamattal készül a vörösfenyőfákból, amelyek bőségesen nőnek az Egyesült Államokban. A ResistAidTM egy oldható rost arabinogalaktán és bioaktív polifenolos flavonoidokat tartalmaz, és így antioxidáns kapacitással rendelkezik.

Inulin: egy jól ismert prEbiotikum, természetes eredetű, összetett szénhidrát, amelyet csicsókából (Helianthus tuberosus) állítanak elő. Jól használható a probiotikus bélbaktériumok szelektív felszaporítására.

Béta-glükán: élesztőből kivont poliszacharid, az immunrendszer hatákonyságát javítja.

Arabinogalaktán: az echinacea (bíborkasvirág) legfontosabb hatóanyaga, egy immunstimuláns szénhidrát. Összetett szénhidrát, amely prEbiotikus hatása révén, elősegíti a bélflóra normál működését és támogatja az immunrendszert. Emellett semlegesíti a szervezetbe kerülő vírusokat.

A Swiss Probiotix Max® elnyújtott hatóanyag-leadású kapszulák célzottan adagolhatók. Növényi alapanyagúak, így csak a bélrendszerben oldódnak fel. Kizárólag ezek a kapszulák képesek megvédeni a gyomorsavtól a prObiotikus baktériumokat, amelyek így sértetlenül eljuthatnak a béltraktusba!

A NaturalSwiss szimbiotikum (prObiotikum+prEbiotikum) jelentősen növelheti az immunrendszer hatékonyságát, elősegíti a bélflóra egyensúlyának visszaállítását, és az ideális állapot fenntartását, óvja a vastagbél nyálkahártyáját. Utóbbi azért is rendkívül fontos, mert itt képződnek az immunrendszer állapotát meghatározó falósejtek (natural killer) és a T-limphocyták

Tovább olvasom

Dr. Podlupszki Csaba

Gasztroenterológus

Sokáig szenvedtem állandó krónikus székrekedéstől. Mivel rengeteg egészségtelen ételen nőttem fel, az rossz hatással volt az emésztőrendszeremre. Ennek következtében erős gyomorfájásaim voltak, amiket különféle gyógyteákkal próbáltam enyhíteni…

Kesőbb a dietetikus feleségem hívta fel a figyelmem a méregtelenítő programra. Csak akkor tudtam meg, milyen csodálatos érzés valóban „kiürülni‟, amikor először végeztem el a Clean Inside kúrát. A három hónapos kúra végére rengeteg pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb és sokkal egészségesebb lett az élethez való hozzáállásom. Ráadásul a kúrát használó betegeim is olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, megosztom Önökkel a véleményemet.

Bízzon bennem, orvos vagyok

A NaturalSwiss termékeit azért támogatom, mert a múltban is egy hasonló, nagyon jó termékhez adtam a nevemet. 2004 óta gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom vezető főorvosként.

Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
Termékek összesen:
0