Méregtelenítés és belső tisztítás = belső tisztulás

Béltisztítás a Clean Inside® programmal, méregtelenítés a ToXiClean® programmal!
Kezdje béltisztítással, folytassa méregtelenítéssel. Választhatja külön - külön is, Önre bízzuk! A tartós eredmény eléréséért mi a két program együttes alkalmazását javasoljuk egy kúrán belül! A belső tisztítási folyamatok elengedhetetlen kelléke és elindítója a Clean Inside® béltisztító; a tiszta bélfalak utána tökéletesebben fel tudják szívni a méregtelenítő program hatóanyagait is. Több havi adag megrendelése jelentős kedvezménnyel jár, ezen felül extra kedvezményt adunk a két program együttes rendelése esetén!

Clean Inside®, a természetes béltisztító

1 csomag 1 havi adagnak felel meg és az alábbi 3 terméket tartalmazza:

- 1 doboz Clean Inside® rost (róla nevezték el a programot), 1 havi adag:

Fő alkotórésze a természetes Psyllium rost, mely tömegének sokszorosára duzzadva a kéményseprő feladatát látja el a belekben. A többi összetevővel együtt a béltisztítással elősegíti továbbá a bélflóra egyensúlyának helyreállítását, szabályozza a székletet.

- 1 doboz Parasic® kapszula, 1 havi adag:

Civilizációnk 80 %-a szenved parazitáktól, ismert tünetekkel, vagy tünetmentesen. Bélférgek, gombák, egyéb paraziták telepednek meg a szervezetben, erősen befolyásolva a tápanyag felszívódását, hatást gyakorolva még a tápanyagok kiválasztására is (pl. cukor iránti fokozott vágy keltése), megalapozva további betegségek kialakulását. A Parasic® olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek a szervezet egészére parazita ellenes hatást gyakorolnak. Kúra szerű alkalmazása megszabadít a nem kívánt élősködőktől.

- 1 doboz Slim Tea®, 1 havi adag:

Ez a kellemes ízű tea rásegít a bélmozgás ritmusára, összetevői harmonizálnak a másik két termékkel. Fogyasztását estére, lefekvés előttre javasoljuk, mivel nyugtató hatással is bír az idegrendszerre.

Olvassa el néhány elégedett vásárlónk hiteles véleményét!

ToXiClean®, az organikus méregtelenítő

1 csomag 1 havi adagnak felel meg és az alábbi 3 terméket tartalmazza:

- 1 doboz ToXiClean® méregtelenítő kapszula (róla nevezték el a programot), 1 havi adag:

Elsősorban a máj - mint a legfőbb méregtelenítő szerv - munkáját segíti, de az egész szervezetre hat. Méregtelenítő hatása a nyirok- és vérkeringéssel eljut a legutolsó sejtig.

- 1 doboz Swiss Probiotix Max® kapszula, 1 havi adag:

A bélflóra - vagyis a káros és hasznos baktériumok - egyensúlya egész táplálkozásunk alapja. Ezt az összehangolt egyensúlyt számos tényező negatívan befolyásolja (antibiotikumok, nem megfelelő táplálkozás, stressz, hasmenés..), hatást gyakorolva táplálkozási folyamatunkra, emésztésünkre, a tápanyagok felszívódására és hasznosulására. A Swiss Probiotix Max® termék az elpusztult hasznos baktériumokat hivatott pótolni 25 milliárd probiotikummal (hasznos baktériummal)!

- 1 doboz DetoXvital® immunerősítő antioxidáns formula, 1 havi adag:

A szervezetben található szennyező méreganyagok felélik az ásványi anyagokat és az életműködéshez fontos vitaminokat. A DetoXvital® utántölti a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal, zöld növényi táplálékkal, ezzel is segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait.

Olvassa el pár elégedett vásárlónk hiteles véleményét!

Clean Inside® program használata

Miért a NaturalSwiss?

  • Természetes, kényelmes, egyszerű!
  • Régóta fennálló makacs tüneteket is - mint pl. székrekedés, felfújódás - megszüntethet!
  • Hasznos „befektetés“ az egészségéért!
  • Veszíthet kilóiból, hasa laposabb lehet!
  • Egyéb gyógyszeres kezelés mellett is elvégezhető a kúra; ebben az esetben kérjük, feltétlen hívják ügyfélszolgálatunkat, hogy személyre szabott tanácsot tudjunk adni!

Gyakran ismételt kérdések

A válaszok megtekintéséhez, kattintson a kérdésre.

Nincs semmilyen előírás, bármikor elkezdhető. A Clean Inside® Béltisztító Program rendkívül kíméletes, az eddigi kipróbálók tapasztalatai szerint nem voltak heves reakciók az első napokban és a későbbiek folyamán sem. Általános tapasztalat, hogy a program harmonikusan illeszkedik a mindennapi feladatokhoz és a munkavégzéshez. Az aggodalmaskodóknak azt ajánljuk, kezdjék olyan napokon – pl. hétvégén –, amikor nem szükséges elmenniük otthonról.
A Clean Inside® Béltisztító Program alkalmazása nagyon egyszerű, mindössze reggel kell bevenni 2 vagy 4 Parasic® kapszulát, valamint elfogyasztani a Clean Inside® rostot ital vagy más formában, este pedig meginni a Slim Tea®-t. A rost és a kapszula íze önmagában is kellemes, de a rost gyümölccsel vagy teával, a tea pedig egy kis mézzel még ízletesebbé, illetve változatosabbá tehető. Napközben csak a megfelelő mennyiségű folyadék – leginkább tisztított víz – elfogyasztására kell ügyelni. Kellemetlen mellékhatások csak a legritkább esetben tapasztalhatók, és különösebb kezelés nélkül, maguktól el is múlnak.
A béltisztító Clean Inside® program megnöveli a szervezet napi rostbevitelét, ezért a napi átlag 1,5 - 2 liter víz fogyasztása elengedhetetlen. A méregtelenítő gyógynövények hatását befolyásolhatja az alkohol, ezért ha fogyasztanak is alkoholt, lehetőleg órákkal a termékek bevitele után tegyék. A Natural Swiss béltisztító és méregtelenítő kúra alap helyzetben nem igényel további életmódbeli változtatásokat. Az eredmények emeléséért és tartósabbá tételéért azonban javasoljuk, hogy a kúra alatt próbáljanak könnyebben étkezni, minél több zöldséget fogyasztani, kerüljék a gyorséttermi étkezéseket, az alkohol- és kávéfogyasztást csökkentsék a minimálisra, kerüljék az adalékanyagokkal dúsított ételek, konzervek fogyasztását, a mikrohullámú sütő alkalmazását. Próbáljanak minél többet mozogni, ezzel is segítve a nyirokrendszer működését. Ezeket a tanácsokat a mindennapi életben a kúra után is meg lehet tartani, amivel jelentősen javíthatnak életminőségükön.
A béltisztító kúra célja, hogy a bélrendszert megszabadítsa a lerakódásoktól, a felhalmozott salakanyagoktól, a parazitáktól. A hasznos tápnyagok ezáltal megfelelően tudnak felszívódni. Kevesebb táplálékra lesz a szervezetnek szüksége, mivel jobban fog hasznosulni az, ami majd bekerül. A parazitamentes szervezet még könnyebben tudja felszívni és beépíteni a vitaminokat, ásványi anyagokat. A lerakódásmentes belek nem dusszasztják a hasat, a felesleges táplálék is könnyebben távozhat. A méregtelenító program segíti a méreganyagok, nehéz fémek távozását a szervezetből, így annak nem kell ezek tárolásával, elkülönítésével foglalkoznia, hatalmas energiát felszabadítva a szervezet számára. Mindezt összesítve: Ön könnyebbnek, frissebbnek, energikusabbnak fogja magát érezni, mindezt kevesebb táplálékkal, pár kilóval könnyebben!
Mindenki más és egyedi, természetes hát, hogy nem tudunk mindenkire illő időpontot adni, mikor kezd a szervezete „ráállni“ a tisztításra, méregtelenítésre. Annál is inkább, mert mindez még a kortól és az életmódtól is függ. Nem mindegy, mennyi méreganyagtól kell valakinek megszabadulnia, mióta hordozza ezeket magában, és mennyit tett eddig az egészsége érdekében. Az átlagot alapul véve az első eredmények a kúra 10. és a 14. napja között várhatók (ez főleg a széklet mennyisége, milyensége, állaga megváltozásával jár, előfordulhatnak benne akár látható furcsaságok is). De előfordul heves reagálás már a második napon, és bizony makacs „ellenállók“ esetében - ritkán ugyan - de csak a második hónaptól hangolódik rá a szervezet a tisztulásra. A kitartás ebben az esetben is meghozza a gyümölcsét!
A NaturalSwiss termékei az úgynevezett „gyengéd“ tisztító kúrák körébe tartoznak, ami azt jelenti, hogy a szervezetet hosszabb távon, kiegyensúlyozott, nem megterhelő gyógynövény adagokkal segítik a tisztulásban. Ezáltal folyamatosan szokik hozzá a test a „takarításhoz“, ami átlagban nem vált ki panaszokat. Egyéni érzékenység előfordulhat, de nem jellemző. Azt azonban mindenképpen tudomásul kell venni, hogy a belső tisztulás folyamán, mikor a mérgező anyagok a vérpályába kerülnek, hirtelen megemelkedhet a vérbe, belekbe és nyirokrendszerbe kerülő toxikus anyagok szintje, ezáltal fejfájást, szédülést, enyhe hányingert okozhatnak. Ezeknek a tüneteknek a megléte attól függ, mennyi méreg van a szervezetben (pl. dohányzás, rendszeres gyógyszer fogyasztás...stb). Ahogy a mérgek ürülnek, úgy fogják magukat egyre könnyebbnek érezni. És nagyon fontos! Ha megfelelő mennyiségű vizet fogyasztanak, ezzel is hígítják a méreg szintet, a mozgással pedig rásegítenek a nyirokrendszer munkájára, ezáltal gyorsítanak és könnyítenek az ürülési folyamatokon!
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehet, hogy mindegyikre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.* Csak küldje vissza a rendelésedtől számított 60 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot) eredeti számlával, és a teljes vételárat megtérítjük (a postaköltséget nem). A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheti a kizárólag természetes összetevőjű termekeink jótékony hatását. * Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a portékákra vállalunk, melyeket közvetlenül a www.meregtelenites-beltisztitas.com, vagy www.naturalswiss.hu weboldalakon vásárolt és csak a 60 belül elfogyasztott 2 havi kúrára. Amennyiben viszonteladónál jutott a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheti. Köszönjük a megértését.

A NaturalSwiss​ filozófia​ abban különbözik más készítményektől, hogy több egymással összefüggő termékből lett megalkotva. ​Azért, hogy különböző időpontokban történő szedésükkel a lehető leghatékonyabban tudják kifejteni hatásukat.

A ToXiClean® méregtelenítő kúra hatása a Clean Inside® ​béltisztító ​kúrával együtt teljesebb (de aki akarja külön is szedheti). Fogyasztásuk egyszerre, vagy a ToXiClean® méregtelenítő kúra azonnal a Clean Inside® kúrát követően ajánlott, így biztosíthatjuk a szervezet méregtelenítéséhez a legjobb feltételeket.

Ha nem kívánják/kívánja a két kúrát együttesen folytatni, abban az esetben is ügyeljen arra, hogy a Clean Inside® és a ToXiClean® kúra között ne teljen el 2-5 hónapnál hosszabb idő. A béltisztítás-méregtelenítés megismétlése 6-12 hónap múlva ajánlott.

Miután végigolvastam a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom.

Tisztelt Natural Swiss!
Régóta terveztem, 1 hogy egy hatásos tisztító kúrába kezdek. Az interneten találtam az Önök termékét. Miután végigolvastam a leírást és a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom. Az egy hónapos kúra alatt lényegesen javult az emésztésem és a már másoknál is leírt teltség puffadási érzet is jelentősen csökkent. Az édességek utáni vágyam is jelentősen csökkent. A hajam sokkal fényesebb, illetve egészségesebb lett. Lényegesen gyorsabban is nő azóta. Meglepetés és öröm volt a súlycsökkenés, és a has körméret csökkenés is. A termék fogyasztása nem jelentett gondot. Reggel a kapszulák majd a rostanyag vízzel elkeverve meglepő, de nem volt rossz ízű. Az esti tea fogyasztása is kellemes,annak ellenére hogy gyógytea,egész jó ízű. Az alvás is kellemesebb,pihentetőbb azóta, hogy elkezdtem a kúrát. Most, hogy az egy hónapos kúra letelt, biztos vagyok benne, hogy folytatom a 3 hónapos kúrát a teljes tisztulás érdekében. A termékkel elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni az egészsége érdekében.
Köszönöm.
Körmendy Zoltán, 2013.04.10.

Könnyedén megoldódott vele az évtizedes problémám.

Mostanra értem a második havi kúrámnak a végére. Legszívesebben folyamatosan fogyasztanám a Clean Insidet-ot, mert olyan könnyedén megoldódott vele az évtizedes problémám, melyet orvosként nem tudtam kezelni véglegesen.
Tisztelettel:
Túl a második havi kúra befejezése után már határozottabban tudok beszámolni a program hasznosságát illetően. Első sorban kell említeni az évtizedek óta fennálló makacs opstipácio rendeződését. Hogy ez tartós eredmény maradjon a továbbiakban a rostos anyagok fogyasztását fontos betartani. Nagyon jó eredménynek tartom a javuló erőnlétet, fizikai aktivitást, terhelhetőséget. Elmúlt a korábbi meteorizmus. A kúra kardinális feltétele az intenzív vízhajtás. ismeretes, hogy a legjobb vízhajtó maga a víz. Így hát „vedelni” kell a vizet nyakló nélkül. Egy idő után kifejezetten nehezemre esett a 8 pohár vizet meginni, ezt a kellemetlenséget azzal tudtam megszüntetni, hogy az egy pohárnyit sem egyszerre vittem be, hanem gyakori kortyolgatással.
Összességében jobb lett a közérzetem és az erőnlétem. A kúra egy generáljavítást jelent.
Remélhetően tartósan.
Dr. Cserniczky Gyula, 2013.02.14.

Natural Swiss béltisztító program

27 éves férfi vagyok. Általános iskolás korom óta sportolok, 12 évet versenyszerűen. 20 éves kor alatt még annyira nem volt fontos odafigyelni arra, hogy mit visz be az ember, meg mit nem. De szerintem valahol azokban az években van a méreganyagok nagyobb mértékű bevitele, ami később, a 20as évek után bosszulja meg magát. Lelassul az anyagcsere, kissé enerváltabb lesz az ember, nem az igazi a közérzete sokszor. Jelenleg is sportolok, és az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem a NaturalSwiss termékekre, hogy neki bevált, próbáljam ki. Mivel vevő vagyok a természetes dolgokra, ezért gondoltam kipróbálom, mivel az anyagcserém úgysem volt épp a csúcson. Megrendeltem a teljes méregtelenítő programot, a ToxiClean-nel együtt. Használat után az első pár napban vártam a csodát, mint egy kisgyerek. Nem történt semmi különös. Szinte már el is feledkeztem róla, hogy szedem a terméket, és akkor az egyik reggelen elindult a folyamat. A parasic és a rost bevétele után, még reggeli előtt jött az első határozottan komoly eredmény. Sajnos nem állt módomban fényképet készíteni, de valóban csak jó tapasztalataim vannak a termékről. Igazából számomra a reggeli hatást nem az esti tea hozta meg, mint ahogy az ismerősöm mondta, hanem a reggeli "szeánsz".. 1 hónap elteltével biztosan állíthatom, hogy most még legalább egyszer megcsinálom a programot, és később évente 1 alkalommal!
Köszönöm NaturalSwiss!

Németh Zoltán, 2013.04.08.

Évek óta használom a terméket és rendkívüli módon meg vagyok vele elégedve.

Évek óta használom a terméket és rendkívüli módon meg vagyok vele elégedve. Évi egy teljes kúra, a kúrák között pedig a rostkészítmény folyamatos fogyasztása biztosítja számomra a rendszeres és bőséges salakanyag akadály-és kellemetlenségmentes távozását, a lapos hasat, a nagyon jó közérzetet, és azt, hogy ha valamilyen ünnep miatt elkerülhetetlen a nagy mennyiségű étel befalatozása, akkor ez se okozzon gondot, puffadást, vagy bármi nehézséget. A bőröm is sokkal szebb. Szóval igazából maximálisan elégedett vagyok, és őszintén szólva bármi mást próbáltam eddig, azt hatását tekintve össze sem lehetett hasonlítani a Naturalswiss Clean Inside termékkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm, hogy forgalmazzák a terméket, és hogy a magas minőséget is folyamatosan fenntartják!

Dénes Bernadett, 2013.02.19.

Az első hónap után már sokkal könnyebbnek éreztem magam.

Emésztési zavaraim voltak. Minden étkezés után felfúvódtam és rossz volt a közérzetem. A székrekedés is gyakori volt. Már társaságba sem szivesen jártam, mert már egy pohár viztől is felfúvódtam. Sok méregtelenitő programmot kipróbáltam, de igazi megoldást egyik sem hozott. A barátnőmtől hallottam a Natural Swiss Clean inside programmjáról. Megnéztem az interneten és rendeltem 3 dobozzal. Elkezdtem szedni. Már 2 hét után rendszeressé vált a székletem és a felfúvódás is ritkábbá vált. Az első hónap után már sokkal könnyebbnek éreztem magam. De ami a legmeglepőbb volt: a fejkorpásodásom teljesen megszünt és volt egy makacs gyulladt folt a fülem alatt már hosszú évek óta, ami a legváratlanabb időpontokban elkezdett viszkedni. Kellemetlen volt, csúnya és gyulladt. És az is eltünt. El is határoztam, hogy minden tavasszal és ősszel csinálok egy méregtelenitő kúrát.
Köszönöm.

Vigh Andrea, Dunavarsány, 2013.02.04.

Ide kattintson az összes NaturalSwiss véleményért.

Ki kell takarítania a mérgeket a testéből!
Mégpedig most, minél sürgősebben!

Az Ön egészsége és életminősége múlik ezen. A Natural Swiss béltisztító- és méregtelenítő programjai egyszerűek, megfizethetőek, hatékonyak és biztonságosak. Ne várjon vele, cselekedjen most, mielőtt túl késő lenne!

A képre kattintva adhatja le megrendelését, illetve tájékozódjon a további részletekről és árakról!

Clean Inside® béltisztító Program

A terméket vegetáriánusok
és glukóz érzékenyek is használhatják

Béltisztítás | béltisztító kúra
Megrendelem a termék weboldalán

ToXiClean® méregtelenítő Program

A terméket vegetáriánusok
és glukóz érzékenyek is használhatják

Méregtelenítés | méregtelenítő kúra
Megrendelem a termék weboldalán

Testimonial video

Termékek összesen:
0