Vélemények

Válogasson a véleményekből témák szerint

Akné (1) Béltisztítás (2) Béltisztító kúra (8) Béltisztító program (8) Candida (6) Clean Inside Program (33) Clean Inside Rost (8) Egészséges táplálkozás (12) Emésztés (11) Emésztőenzimek (2) Energia (4) Fáradtság (1) Irritábilis bélszindróma, IBS (2) Lapos has (14) Méregtelenítés (7) Méregtelenítő kúra (2) Méregtelenítő program (2) Paraziták (9) Puffadás (12) Slim Tea (2) Swiss Probiotix (2) Székrekedés (11) Tisztítókúra (4) ToxiClean Program (5) összes vélemény

"Úgy tapasztaltam, hogy a kellemes állapot fenntartásához érdemes folytatni a rost fogyasztását." Clean Inside Rost

ugy-tapasztaltam-hogy-a-kellemes-allapot-fenntartasahoz-erdemes-folyt 1

A kíváncsiság vitt rá, hogy kipróbáljam a Clean Inside Béltisztító-programot, nem volt semmi komolyabb problémám. De még így is remek tapasztalataim voltak, minőségi változás történt az életemben. El sem tudtam képzelni, hogy így is lehet élni!
Másfél éve végeztem el a komplett kúrát, ami nagyon sok tanulsággal szolgált a későbbiekre. Tapasztalataim szerint a székletem állaga teljesen megváltozott, a távozása pedig könnyedén ment. A rost olyan fokú takarítást végzett, hogy a friss megemésztett étel maradványainak már nem volt ideje lerakódni, hanem szinte azonnal távoztak a szervezetemből. Ez az igazi méregtelenítés! Úgy tapasztaltam, hogy a kellemes állapot fenntartásához érdemes folytatni a rost fogyasztását. Én most is reggelente fél kanállal elkeverek egy pohár teában. A teát és a kapszulát a kúra végével abbahagytam, de addig nagy szolgálatot tettek. A rost viszont szükséges az egészséges emésztés megőrzéséhez. Próbálkoztam, hátha pótolhatom valami mással, például valamilyen korpával vagy gabonapehellyel, de ezek nálam hatástalannak bizonyultak. Azzal magyarázom, hogy a rost térfogata a folyadék hatására jelentősen megnő, ezeké pedig nem. Most is rendszeresen, de nem szünet nélkül fogyasztom a rostot.

Takács László
Mosonmagyaróvár, 2011.05.05.
Tovább olvasom

"Hogy kerültek ezek oda? És hogy hagyhattam őket ennyi ideig a szervezetemben?" Paraziták

hogy-kerultek-ezek-oda-es-hogy-hagyhattam-oket-ennyi-ideig-a-szerveze 1

Egy ismerősöm nézelődött az interneten, és valahogy ráakadt a NaturalSwiss oldalára. Megmutatta, s én elképedtem. Mindketten vegetáriánusok vagyunk, odafigyelünk az egészséges étkezésre, de kétségeim lettek. Megnéztem egy csomó házi videót hasonló témában, és kiderült a növényi étrend egyáltalán nem garancia a férgek ellen. Nem volt jó érzés, de arra ösztökélt, akkor most méregtelenítsünk és irtsunk ki mindent, aminek nem ott van a helye. Az elhatározást tett követte, és persze a Clean Inside béltisztító program. Íme az eredmények:

lapos has. Eddig sem volt panaszom, de azért ez most mégis jobban néz ki. lágyabb, puhább izmok. Nem gyengébbek ugyanakkor. könnyebb érzés. Mindenféle értelemben. lelki hatás. Nyugodtabb vagyok, kevésbé labilis. Volt hajlamom a kiegyensúlyozatlanságra, de elmúlt. távoztak a lerakódások. Ennek minden kísérője megjelent: rendkívüli bűz, mindenféle formák és alakzatok, amit korábban sosem láttam. Mit mondjak, érdekes volt. És megdöbbentő, hogy kerültek ezek oda? És hogy hagyhattam őket ennyi ideig a szervezetemben? fehér, cérnaszerű valamik. Fogalmam sincs, mi lehetett ez, de nagyon különös volt a fehérsége a barna közegben. És a régi nóta: pedig én figyelek a helyes táplálkozásra, akkor miért? És honnan? Most jó, hihetetlenül könnyűnek érzem magam, szinte repdesek, jóval energikusabb vagyok. Remélem, másoknak is tudtam segíteni a beszámolóval. Higgyék el, megéri, az egészségnél nincs fontosabb. Ha pedig mégsem jön be, van garancia. A gyártó nyilván biztos a dolgában, hogy bevállalja, de én meg is értem, biztos is lehet benne. Ha még belőlem is kihozott ezt-azt, mi lehet másban, aki idősebb és nem ilyen tudatos, mint én?
Fukk Bálint
Budapest, 2011.04.13.
Tovább olvasom

"Peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat" Paraziták

Mindig is voltak emésztési problémáim, ráadásul lisztérzékeny is vagyok (gyermekem is az). Sógornőm javaslatára próbáltam ki a Clean Inside Béltisztító Programot, és nagyon örülök, hogy megtettem. A csomag minden összetevője nagyon bevált, ezeket a tapasztalataimat szeretném közzétenni. A tea remek altatónak bizonyult, és a korábbi székrekedésem is megszűnt. Sőt, hihetetlen mennyiségű és állagú dolgok távoztak a beleimből. Megdöbbentem, amikor peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat. De a hosszú, gumiszerű csúnyaságok is megjelentek, amilyeneket a fotókon láttam a honlapon.
Nagyon megkönnyebbültem, amikor ezek kiürültek a szervezetemből. Valahogy tisztábbnak érzem magam, könnyűnek és szabadnak.
Annyira meggyőzött az eredmény, hogy most anyukámnak is rendeltem belőle. Ajándékul szánom a születésnapjára. Mi lehetne jobb ajándék az egészségnél? Ő is krónikus székrekedéssel küzd már sok-sok év óta. Hashajtókat használ, de azok amellett, hogy nagyon meggyötrik, nem is mindig váltják be a reményeit. Járt már vele orvosnál is, de minden vizsgálat eredménye negatív volt. Végül rámondták: irritábilis bélszindróma. Bízom benne, hogy neki is használni fog a NaturalSwiss béltisztító programja, és újra jól fogja érezni magát.

Kelemen Gyuláné Klári
Fót, 2011.04.09.
Tovább olvasom

"Amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz" Clean Inside Program

amit-a-lapon-olvastam-az-utolso-szoig-igaz 1

néhány éve jelentős változások álltak be a szervezetemben. Jelentős hízásnak indultam, pedig nem változott semmi az életmódomban, étkezési szokásaimban. Általánosságban rosszabbul éreztem magam. Mindenféle betegséget elkaptam, és mivel óvodában dolgozom, sok betegséggel találkoztam. Sokszor hirtelen ólmos fáradtság tört rám, és a hangulatom is nagyon változékony volt. Korábban nem tapasztalt emésztési gondjaim lettek, a hajam és a bőröm állapota is sokat romlott.
Nem törődtem bele, orvoshoz mentem, kivizsgáltak és nem találtak semmit. Kénytelen voltam a saját kezembe venni a dolgokat. Az interneten keresgéltem, és megtaláltam a Clean Inside-ot. A rendelkezésre álló információk és vélemények alapján hamar eldöntöttem, hogy ki kell próbálnom. A mai napig használom, nagyon hálás vagyok, hogy erre lehetőségem van!
A tapasztalataim alapján, amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz. A 77 kiló lassan csökkent, a bőröm és a hajam visszanyerte régi fényét, az emésztési gondjaim is megszűntek. Minden sokkal jobb lett, újra egészségesnek érzem magam. Most a 158 centimhez ideális 60 kiló vagyok, fitt és életvidám. A kúrát pedig évente legalább egyszer, de inkább kétszer megismételem, hogy fenntartsam ezt az állapotot. Jelszavam: Tisztaság kívül és belül egyaránt!

Alattyányi Mária
Dunaújváros, 2011.04.05.
Tovább olvasom

"Engem ez vezetett el az egészséges élethez" Méregtelenítő kúra

engem-ez-vezetett-el-az-egeszseges-elethez 1

Hosszú történet az enyém. Kezdem az elején. Gerincműtéten estem át, ez önmagában is elég baj, de ezt tetézte még, hogy a kórházban a lábadozás alatt antibiotikumokkal kezeltek. Kicsit túlzásba is vitték, aminek következtében gyógyszermérgezésem lett. Ekkor végleg eldöntöttem, hogy többet egyetlen szem gyógyszert sem vagyok hajlandó bevenni, és az elhatározásomhoz a mai napihg tartom is magam.
A kezelések és a hosszas kórházi tartózkodás után szükségem volt valamilyen táplálékkiegészítőre, hogy kicsit összeszedjem magam. Találtam is egy kiváló termékcsaládot, és szép lassan javulás kezdődött, de egy szinten megállt. Se az erőnlétem, se az immunrendszerem állapota nem javult tovább, hiába emeltem a dózisokat. Szakértő segítséget kértem, és kaptam is: méregtelenítés és béltisztítás szükséges, mert a lerakódások miatt a táplálékkiegészítő hatóanyagai nem tudnak felszívódni. Megvolt az ok, csak a megoldást kellett megkeresni.
Sokáig nem tudtam, merre induljak. Elképzelésem volt, mire van szükségem: csak természetes alapanyagokból állhat és egyszerűen fogyasztható legyen. Úgy tűnt, ezeknek a kritériumoknak semmi sem felel meg. Mígnem egyszer az interneten elém került a NaturalSwiss honlapja. Nem vagyok egy tipikus szörfölgető, de nem emlékszem, hogy jutottam oda. Nyilván nem véletlenül! Amikor elkezdtem olvasni az ismertetőket és a beszámolókat, már tudtam, éppen erre van szükségem. Főként a képek voltak rám nagy hatással, ott láttam a „bűnösöket”, ezek akadályoznak engem is a gyógyulásban. Valójában elképzelhetetlen volt, hogy tényleg az én szervezetemben is ilyen képződmények vannak, de ha mégis? Akkor jobb mielőbb megszabadulni tőlük. Ha pedig mégsem működik a módszer, visszakapom a pénzem. Egy próbát megér!
Amikor megérkezett csomag, alig győztem kivárni a másnapot, hogy végre belevághassak a kúrába. Türelmesen vártam, és két hét után nálam is megjelentek az első furcsaságot a székletemben. Nagy megkönnyebbülés volt, fizikai és lelki értelemben egyaránt. Fokról fokra egyre tisztábbnak, könnyebbnek és egészségesebbnek éreztem magam. Meg persze más kedvező változások is történtek. Elmúlt a kínzó gyomorégésem, ami már a műtét előtt is megvolt, és lement rólam négy felesleges kiló. De ez csak bónusz volt, hiszen a lényeg, hogy végre minden vitamin, ásványi anyag és antioxidáns, amire a szervezetemnek olyan nagy szüksége van, fel tud szívódni.

Számomra nagyon nagy segítség volt a ToxiClean Program, engem ez vezetett el az egészséges élethez. És biztos vagyok benne, hogy bármilyen betegség esetén tud segíteni! Ajánlom is minden ismerősömnek, sokan közülük ki is próbálták már, és maximálisan elégedettek voltak. Én pedig örülök, ha az információ továbbadásával segíthetek. Hiszen az egészség a legfontosabb az életben, minden más csak utána következik a sorban. Ebben segíthet mindnyájunknak a NaturalSwiss. Köszönet érte!

Gujka Tamás
Tiszaalpár, 2011.04.01.
Tovább olvasom
fotógaléria

Fotógaléria

Kíváncsi, hogy mások miért kezdték el tisztítani szervezetüket? Nézze meg elégedett vásárlóink tapasztalatait képekben.

Tovább a fotógalériára

Népszerű termékeink

Ügyfeleink az alábbi termékeinket választják leggyakrabban, Önt is érdekelhetik.
CleanInside program

CleanInside Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
Clean Inside rost

CleanInside Rost

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

7 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
ToxiClean program

ToxiClean Program

A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/velemenyek/25
Termékek összesen:
0