Vélemények

Válogasson a véleményekből témák szerint

Akné (1) Aranyér (1) Béltisztítás (5) Béltisztító kúra (11) Béltisztító program (7) Candida (5) Clean Inside Program (31) Clean Inside Rost (7) Egészséges táplálkozás (12) Emésztés (12) Emésztőenzimek (2) Energia (4) Fejfájás (1) Fogyás (1) Fáradtság (2) Gyomorfájás (1) Irritábilis bélszindróma, IBS (1) Lapos has (14) Méregtelenítés (6) Méregtelenítő kúra (2) Méregtelenítő program (2) Parasic (1) Paraziták (10) Puffadás (14) Slim Tea (3) Swiss Probiotix (5) Székrekedés (11) Tisztítókúra (4) ToxiClean (2) ToxiClean Program (4) Vastagbél (1) összes vélemény

"Megszabadultam egy-két kilótól, könnyebbnek és energikusabbnak érzem magam" Béltisztító kúra

Rita véleménye

Kedves NaturalSwiss csapata!

Azon szerencsések közé tartoztam, aki decemberben nyert egy csomag béltisztító kúrát tőletek és most szeretnék vissza jelzést adni vele kapcsolatban.
A kúrát nem kezdtem meg egyből decemberben, a cél azt volt, hogy tél végén, tavasz kezdetén méregtelenítsem a szervezetemet. A használata egyszerű számomra, szerencsére már volt is vele tapasztalatom, hiszen korábban már méregtelenítettem vele és akkor is meg voltam elégedve.
Reggel ébredés követően bevettem a kapszulát, a reggeli fürdést követően pedig megittam a vízben feloldott port is, így meg volt a fél óra különbség. Este pedig lefekvésnél elkészítettem a teát, ami meg is nyugtatott elalvás előtt. Nem okoz a mindennapokban gondot. Egy kis plusz feladat, de tudom, hogy jót teszek vele a testemnek és az egészségemnek. Nálam sok minden fejben dől el és tudatosan cselekszem a cél érdekében. Kezdetben természetesen jobban tisztította a beleimet, ezért sűrűbben volt székletem, de munka közben nem zavart, vagy nem olyan helyzet, hogy rettegnem kellett volna, hogy mi van, ha nincs a közelembe mellékhelység. Néha hangosan csikart a hasam, ez vicces volt. Fájdalmat nem észleltem, sőt inkább megkönnyebbülést, hiszen mindennap volt székletem, akár többször is. A hascsikarás mellett még éhség érzetet tapasztaltam.
A béltisztítással párhuzamosan, én még több mindent teszek az egészségemért, így az eredmény is hatásosabb. Hetente kétszer-háromszor járok edzésre, illetve tavasz közeledtével beiktattam a cardio edzést is. Legújabban pedig az edzések követően fél órát infra szaunázom is. Így nem csak a beleim által távoznak a méreganyagok is, hanem izzadás formájában is. Az új munkahelyemnek köszönhetően munka közben napi 3 liter tisztított vizet tudok inni, amit be is tartok, mindig is sokat ittam. Az étkezésemet már két-három éve átalakítottam, így ezek mellett cukormentesen, tejmentesen és gluténmentesen étkezem. Összességében megszabadultam egy-két kilótól, sokkal könnyebbnek és energikusabbnak érzem magam. A lapos has jól jön így tavaszra, illetve a téli időszak után, amikor bármit teszek, akkor is nő a pocakom. És igen, én is találtam a székletemben azokat a bizonyos kis hosszú hínár darabokat, nem hittem, hogy lesz, mert én figyelek az étkezésemre, de szembesülnöm kellett vele, hogy én sem vagyok kivétel és igenis, szükség van a kúraszerű béltisztításra.
Egy nagy változás volt még az elmúlt időszakban, az életemben, mégpedig hogy abbahagytam a pajzsmirigy gyógyszerem szedését és szerencsére azt tapasztalom, hogy nem jött vissza a nagy fáradtságom vagy a bőrproblémáim. Így abszolút pozitívan élem meg és úgy gondolom, hogy a szervezetem erős és felkészült.
Egy másik célom még, hogy a toxikus anyagokat is méregtelenítsem a szervezetemből. Ez egy megfoghatatlan dolgok számomra, hiszen nem olyan, mint a has, hogy jelzi valami nincsen rendben. Nem is tudom elképzelni, hogy a méregtelenítés után mi változna meg a testemben vagy van-e olyan dolgok, ami megváltozna, illetve megszűnne.
Még egyszer köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a méregtelenítésre, hálás vagyok érte és csak ajánlani tudom a terméküket!

Üdvözlettel,

Zlamál Rita
Budapest, 2018.03.14.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.

"29 éves és fodrászként dolgozom!Ami annyit jelent ,hogy rendszertelen az étkezésem" Puffadás

Ildikó véleménye

Patalenszki Ildikó vagyok!29 éves és fodrászként dolgozom!Ami annyit jelent ,hogy rendszertelen az étkezésem akkor eszem amikor időm van!Ezek az étkezések késő esti órákra tolódtak és nagyon nem tett jót!Eldöntöttem,hogy keresek egy módot arra,hogyan tudnék rendet rakni a beleiben és igy találtam rá a Natural Swiss termékre!Napokig gondolkodtam,hogy rendeljem ne rendeljem ,de végül megrendeltem!Az első két nap nehéz volt pláne,hogy 2 liter vizet meg kellett innom!Folytattam a kúrát és napról napra könnyebb volt minden a közérzetem nem voltam felpuffadva nem voltam tele kellemetlen gázokkal tele voltam energiával megszűnt az édesség utáni vágyam és az első héten 3kg-tól szabadultam meg!Mondanom sem kell nagyon boldog voltam!Láttam a képeket és morbid módon,de azt vártam nekem mikor lesz ilyen eredményem... nem kellett sokat várnom szó szerint nagyon boldog voltam még ha kicsit elrettentett a látvány!Azóta rendeltem két csomagot édesanyámnak is és együtt tisztulunk!Ezzel a levelemmel hozzá járulok azzal,hogy közzé tegyék más emberek számára milyen jó termék!

2018.02.28.
Tovább olvasom

"2013 áprilisában rendeltem Önöktől először egy Clean Inside béltisztító programcsomagot" Béltisztító kúra

Pál Zsuzsanna

Tisztelt NaturalSwiss!
Az alábbiakban szeretnék véleményt nyilvánítani a termékeikről:
2013 áprilisában rendeltem Önöktől először egy Clean Inside béltisztító programcsomagot, azóta rendszeres vásárlójuk vagyok. Röviden összegezném több éves tapasztalataimat, mert meggyőződtem róla, hogy azok általánosíthatóak. A velem hasonló életmódot folytató kollégáim közül is sokan kipróbálták már a termékeiket, és kivétel nélkül kedvező véleménnyel voltak mindegyik termékcsaládjukról.
A tantestületben, melynek tagja vagyok, igen sokan küszködnek gyomorbántalmakkal, ami sajnálatos módon a tanári munka egyik kellemetlen velejárója. A rendszertelen étkezés, a kapkodás, az állandósulni látszó stressz fokozottan rossz közérzetet okozhat. Gondolják meg, hogy egyéb munkahelyeken legalább annyi szabadság megadatik, hogy akkor mehet ki a dolgozó az illemhelyre, amikor ennek szükségét érzi, de nekünk ez óra közben igen nehézkes lenne. A Clean Inside béltisztító kúra segítségével immár 5. éve sikeresen karban tartom ezt az egyáltalán nem elhanyagolható, a normális napi életvitelt meghatározó kérdést. Az egyik fiatal kolléganőmnek ajándékoztam az Önök termékéből egy dobozzal, és hónapok óta tartó emésztési panaszai látványosan enyhültek, állandó szorongása és rossz közérzete egyhavi adag után csaknem nyomtalanul elmúlt.
Az évtizedek óta tartó civilizációs ártalmak kiváló hatékonyságú ellenszere a Toxi Clean méregtelenítő kúra is, a kettő együttes alkalmazása pedig kifejezetten hatásos.
Köszönettel tartozom az eddigi hatékony együttműködésünk fontos szereplőjének, a mindig udvarias és szolgálatkész Halász Katának, akihez mindig bizalommal fordulhattam az elmúlt időszakban.
Köszönettel:

Pál Zsuzsanna
Budapest, 2017.12.15.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.

"Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni" Paraziták

S. Gyuláné

Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni a Clean Iniside-ról már 1 hónapnyi kúra után is. Bár jómagam nem szeretem nagyon nézegetni a székletem, de még így is nem tudtam nem észre venni a rizsszem szerű fényes kis kapszulákat, amiket már a második héten kezdett kihajtani belőlem a Parasic. Utóbb megtudtam, hogy parazitákpetekapszulái voltak, egyenként negyedmillió petével. Korábban gyakran hajtott meg minden étel. Minimum 3-szor kellett futnom a mellékhelyiségbe. A program kezdése utáni 1-2 hasmenős nap utána beállt stabil, könnyed és rendszeresre a székletem és még az évek óta kínzó aranyerem sem vérzett egyszer se a kúra alatt. Mivel az epémet kivették és nyugdíjas, 70 éves koromra a májam sem tökéletes már én a ToxiClean programmal együtt merem csak alkalmazni. Csak ajánlani tudom minden korombéli nyugdíjasnak, akik szintúgy nem szeretik orvosoknál tölteni az egész hetük.

Seres Gyuláné
Budapest, 2017.10.10.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.

"Mindenkinek bátran ajánlom mind a Clean Inside, mind a ToXiClean programot" ToxiClean

Bianka

Vélemény: mindenkinek bátran ajánlom mind a Clean Inside, mind a ToXiClean programot. Hosszú idő óta küzdöttem bélproblémákkal, ásványianyag felszívódási gondokkal (komoly vashiány). A Natural Swiss készítményei segítettek a problémák megszűntetésében. A bevitt táplálék hatékonyabban felszívódik, és az emésztésem is rendbe jött. A Clean Inside-nál fontos megjegyezni, hogy úgy tud komoly béltisztítást végezni, hogy mellette nem lesz szörnyű hasmenésünk. Nagyon kíméletesen, ugyanakkor rendkívül hatékonyan végzi a dolgát. A lerakódott salakanyagok mellett olyan nem odaillő dolgoktól is megtisztítja a szervezetet, mint a paraziták. Fontosnak tartom, hogy időtől időre megtisztítsuk magunkat ezektől az élősködőktől, hogy egészségesen tudjunk élni, és ehhez tökéletes eszköz a Natural Swiss programjai. Sosem gondoltam, hogy olyan környű lényegtől fogok megszabadulni a programok segítségével, ahogyan ez sikerült.

Én Kajtor Bianka engedélyezem, hogy a nevemet és a képemet felhasználják a Natural Swiss oldalára.
Tisztelettel:

Kajtor Bianka
Budapest, 2017.09.20.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.
fotógaléria

Fotógaléria

Kíváncsi, hogy mások miért kezdték el tisztítani szervezetüket? Nézze meg elégedett vásárlóink tapasztalatait képekben.

Tovább a fotógalériára
Népszerű termékeink
Ügyfeleink az alábbi termékeinket választják leggyakrabban, Önt is érdekelhetik.
CleanInside program
CleanInside Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
Clean Inside rost
CleanInside Rost

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

7 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
ToxiClean program
ToxiClean Program Max

A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
https://www.meregtelenites-beltisztitas.com/velemenyek/2
Termékek összesen:
0