Székrekedés Vélemények

Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Kata

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint : Kattintson ide

"A 6 éves kislányom pici kora óta székrekedéssel küzd" Székrekedés

a-6-eves-kislanyom-pici-kora-ota-szekrekedessel-kuzd 1

A 6 éves kislányom pici kora óta székrekedéssel küzd. Mikor mi szülők elkezdtük használni a Clean Inside termékeket azonnal arra gondoltunk, hogy ez talán megoldás lehetne az ő panaszaira is, így felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mit ajánlanak kisgyermek részére. Kata –az ügyfélszolgálatos hölgy- rendkívül kedves és segítőkész volt, majd feltett nekem pár kérdést: Van e székrekedése? Vakarja e a fenekét? Átlagon felül szeretne édességet enni, de mégis vékony? Sokáig ül a wc-n? Miután minden kérdésre igennel válaszoltam, magam is megdöbbentem, hogy valaki telefonon keresztül ilyen jól ismeri a sosem látott gyermekem panaszait, ő megnyugtatóan mondta, hogy ne izguljak, természetesen van rá megoldás és én máris tudtam, hogy jó kezekben vagyunk! Azóta, vagyis 2 hónapja szedjük a Parasic junior készítményt és a kislányomnak már 1 hét után megszűnt a székrekedése! A saját bevallása szerint is hatalmasakat kakil és sokkal jobb a pocakja. Alig eszik édességet és rendkívül felszabadult lett. Sajnos az ízét nem szereti (viccesen elneveztük undorító trutymónak) de mivel érzi a jó, sőt felszabadító hatását szó nélkül beveszi minden reggel. Szívesen és bátran ajánlom minden székrekedéssel vagy csoki falással küzdő gyermeknek!

Csiszér Hanna
Nagymaros, 2016.07.07.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.

"Ez a dolog egy FŐNYEREMÉNY" Székrekedés

ez-a-dolog-egy-fonyeremeny 1

Unokám segítségével találtam meg ami segitett megoldani az állandó székrekedésem, fáradékonyságom okát. Elég sok gyógyszert szedek, ami miatt heti 1-2 alkalommal keserves kínok közt tudtam elmenni wc-re, de ilyenkor is különböző hashajtók segítettek rajtam. A 3-dik napon rendesen reggel a parasic kapszulla és rost elfogyasztása után jött csak a meglepetés, wc-re kellet mennem. Olyan örömmel jöttem ki a wc-ről, hogy a férjem meg is kérdezte mi történt mire én mondtam neki, ez a dolog egy FŐNYEREMÉNY. Szegény nem tudta mire is értse, elmagyaráztam, hogy rendeltem egy béltisztító programot, a NaturalSwiss cégtől, és nagyon jól érzem magam. Az esti Slimteát különösen szeretem, mert olyan kellemesen tudok aludni tőle, és a közérzetem is jobb. A 3hónap befejeztével tudom, hogy korábban kellet volna kezdenem, de elértem amit szerettem volna, sikerült pár kilótól is megszabadulnom, elmaradt a haspuffadás, és ami a legfontosabb, helyreált a székrekedésem. Köszönöm neked NaturalSwiss Tisztelettel

1970.01.01.
Tovább olvasom
A közjegyző által hitelesített vélemény megtekintéséhez kattintson a pecsétre.

"Rendszeresen méregtelenítem a testem" Székrekedés

rendszeresen-meregtelenitem-a-testem 1

Terméktapasztalat

Rendszeresen méregtelenítem a testem különböző eljárásokkal: léböjtökkel, máj- és vesetisztításokkal, mozgással. Amikor elkezdtem használni ezt a terméket, hasonló tisztítás ment végbe a szervezetemben, mint más kúráknál azzal a különbséggel, hogy közérzete, komfortosabb volt, nem kellett szabadságra mennem a kúra ideje alatt és nem kellett éheznem. Igaz, a karban tartott test nem mutat kirívó testből távozó dolgokat, de a tisztulás érezhető volt. A szervezetem megkönnyebbült. Nagyon elégedett voltam a három hónapos kúra elteltével. Több páciensem szenvedett székrekedéstől. A kúra hosszútávra helyrehozta szervezetük egyensúlyát…
Ajánlom mindenkinek!
Dr. Márkus Barbara

Dr. Markus Barbara
Sopron, 2014.11.04.
Tovább olvasom

"Minden könnyebb lett, én magam is, a napi rutin is." Székrekedés

minden-konnyebb-lett-en-magam-is-a-napi-rutin-is 1

Amióta az eszemet tudom, mindig székrekedésem volt. Nem is akármilyen, néha csak hetente egyszer tudtam elvégezni a dolgomat. Nemrégiben próbáltam javítani az arányon, és igyekeztem változtatni az étkezési szokásaimon. Barna kenyeret kezdtem enni, sok-sok zöldséget, de valahogy nem jelentkezett a várva várt eredmény. Mondták, hogy több folyadékot kell inni. Ez gyenge pontom volt, szinte kényszeríteni kellett magam, hogy ne felejtsek el vizet inni. De ez valóban segített némiképpen. Aztán rátaláltam a NaturalSwiss Clean Inside béltisztító programra az interneten böngészgetve. Hamar meggyőzött a honlap, hogy ki kell próbálnom. Főként az, hogy a beszámolókban legtöbben nagyon gyors javulásról számoltak be.
Ez nálam nem teljesen így volt. A harmadik napon kezdődtek a rosszullétek. Szörnyű fejfájás, pocsék közérzet, de az eszemmel tudtam, hogy most oldódnak bennem a mérgek, és ez okozza a kellemetlen tüneteket. Része a tisztulási folyamatnak. Nem vagyok már túl fiatal, sok minden gyűlt fel bennem az évek alatt. A takarításnak is ára van! Napokig, hetekig így ment. Délután hasgörcs, másnap pedig valami különös képződmény a vécében a székletemben. Volt ott minden, változatos színek, változatos formák, és persze változatos illatok.
És egyszer csak szűnni kezdtek a kellemetlen tünetek. Ezt fontos leírnom, mert talán sokan feladják, megijednek a görcsöktől, fájdalmaktól, rosszullétektől, de nem szabad! Ezzel jár a méregtelenítés. És megéri! Én is nagyon megkönnyebbültem, amikor ez a szakasz véget ért, úgy a hatodik hét tájékán.
Az első, amit észrevettem, hogy kevesebb alvás is elég. Magamtól felébredek, és jóval korábban, mint azelőtt az óracsörgésre. Napközben sem jelentkezik a fáradtság, nem volt aludhatnékom. A bőröm kisimult, tisztább lett, eltűntek a sötét karikák a szemem alól. Minden könnyebb lett, én magam is, a napi rutin is. Valahogy az étkezésem is magától átállt. Nem kívánom az édességeket, nem is esik jól, ha néha mégis eszem pár falatot. Viszont szívesen fogyasztok gyümölcsöt, pedig korábban mindig gyomorégésem volt tőle, főként, ha éhgyomorra ettem.
Már befejeztem a kúrát, szándékosan csak most írok, nem közben. De a helyzet lényegében nem változott azóta. Most is jól bírom magam kevesebb alvással, egészségesen eszem, sok folyadékot iszom, és minden áldott nap van székletem. Ez még mindig újdonság, 50 év székrekedés után nehéz megszokni. Minden nap örülök neki.

Sz. Zsuzsanna
Baranya megye, 2011.10.29.
Tovább olvasom

"Amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam." Székrekedés

amiota-a-clean-inside-ot-szedem-nincs-gondom-a-szekelessel-konnyunek 1

Lassan 60 éves vagyok, és ez már sok bajjal jár. Gyógyszert szedek a magas vérnyomásomra, a koleszterinem is magasabb, fájnak az ízületeim, merevek, nehezemre esik a mozgás. Az emésztési gondok pedig már évek óta keserítik az életemet. Állandósult a székrekedés, sok ételre érzékeny vagyok, jelzi az epém, és nagyon meghíztam az utóbbi időben.
Elkezdtem a Clean Inside Béltisztító Programot, és rögtön nagy változások álltak be. Az első az volt, hogy megszűnt a szorulás, reggelente többször is elmentem a WC-re. Én nem láttam az interneten a képeket, nem is tudtam , mire számítsak, csak amit a leírásban küldtek, és bevallom, nagyon meglepődtem, amikor megláttam a székletemben azokat a hosszú és ijesztő képződményeket. Elgondolni is rossz, hogy ezek bennem voltak, ki tudja, mióta. Most a második hónapnál tartok, és nagyon remélem, hogy a harmadik hónap végére végleg elfogynak belőlem ezek a szörnyűségek. Az biztos, hogy amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam. A leírásban megemlítettek néhány kellemetlen mellékhatást is, de nálam szerencsére egyik sem jelentkezett. Viszont ért egy-két kellemes meglepetés. Korábban napközben is sokszor fogott el fáradtság, hirtelen jött, és olyan erővel tört rám, hogy muszáj volt kicsit megpihenni. De a kúra alatt ez is elmúlt, olyan energikus vagyok, hogy észre sem veszem, és már el is telt a nap, pedig még csak leülnöm se kellett, hogy egyet szusszanjak. Az esti tea pedig abban segít, hogy újra végigalszom az éjszakát, ami már nagyon régen nem fordult elő. Nem sajognak az ízületeim sem, elhagyhattam a gyógyszereket, és persze a kedélyem is egészen más.
Már ez is igen nagy eredmény, nagyon meg vagyok elégedve a Clean Inside hatásával, és nem is maradt semmi kétségem, mindenképpen beszedem a hátralevő adagot. Újra fiatalosnak és lendületesnek érzem magam, nagy terhektől szabadultam meg, és ez szó szerint is érthető.

Vajda Lászlóné
Szigethalom, 2011.08.15.
Tovább olvasom
fotógaléria

Fotógaléria

Kíváncsi, hogy mások miért kezdték el tisztítani szervezetüket? Nézze meg elégedett vásárlóink tapasztalatait képekben.

Tovább a fotógalériára

Népszerű termékeink

Ügyfeleink az alábbi termékeinket választják leggyakrabban, Önt is érdekelhetik.
CleanInside program

CleanInside Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
Clean Inside rost

CleanInside Rost

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.

7 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
ToxiClean program

ToxiClean Program

A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.

19 990 Ft
Részletek Kosárba teszem
Termékek összesen:
0