NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Hashajtó

Még ma is nagyon sok ember helytelenül azonosítja a béltisztítást a hashajtó használattal, holott a két dolog között óriási különbség van.

A „hashajtó mítosz”, ahogy manapság beszélünk róla, egy téveszmén alapul, miszerint a hashajtó alkalmas méregtelenítésre, valamint a testsúly kontrolálására. Mindkét állítás téves, ráadásul nagyon sokan nincsenek tisztában a hashajtó rendszeres használatának veszélyeivel.

A béltisztítás célja

A béltisztítás elsődleges célja a felhalmozódott salakanyag és paraziták eltávolítása a vastagbélből. A másik cél a bélflóra egyensúlyának helyreállítása annak érdekében, hogy az ebben a béltraktusban történő folyamatok normalizálódjanak.

Hashajtó

A béltisztítás csak úgy lehet eredményes, ha az teljes mértékű és nem káros az egészségre, továbbá a béltisztítás folyamán a bélfunkciók nem módosulnak. Ehhez megfelelő mennyiségű élelmi rostra van szükség, illetve olyan béltisztító használatára, ami ezeknek a követelményeknek megfelel. A hashajtó nem tartozik ebbe a kategóriába, erről a továbbiakban lesz szó.

A fenti céloknak tökéletesen megfelelő béltisztító a Clean Inside Program, amelyet pontosan úgy fejlesztettek ki, hogy a vastagbél salaktalanítása roncsolás nélkül történjen meg.

„A méregtelenítés pszichésen is nagyon jól hatott rám”

Másfél éve használtam először a NaturalSwiss termékét, régi probléma volt a szorulás és általánosságban a nem kielégítő emésztés. Tudtam, hogy a béltisztítás megoldás lehet, csak azt nem, hogy is kell azt elkezdeni. Az interneten megkaptam a választ. A honlapon mindent elolvastam, megnéztem a szörnyű képeket is, aztán kicsit gondolkodtam, de végül hamar elszántam magam, és megrendeltem a Clean Inside rostot. Szedtem, ahogy írva volt és vártam. Kb. két hét múlva történt meg, amire vártam, Megtaláltam az első hosszú sötét képződményt a székletemben. Ekkor megnyugodtam, minden rendben lesz, valóban elindult a tisztulási folyamat, és ezt akartam. Talán különös, de a méregtelenítés pszichésen is nagyon jól hatott rám. Ráadásul fogytam is néhány kilót. Elhatároztam, hogy ezután minden évben megismételem a kúrát, hogy fenn tudjam tartani a jó közérzetet és remek hangulatot.
Tamasi-Deli Liliána, Bélapátfalva, 2011.08.10

Hashajtó működési elve

Nem csak hazánkban, de az egész világon jelenleg a hashajtó az egyik indokolatlanul leggyakrabban használt gyógyszer, ami számos szövődménnyel jár, és különféle megbetegedést okoz. Az a tény ezt csak súlyosbítja, hogy a legtöbb gyógyszertárban ezek a hashajtó készítmények recept nélkül kaphatóak.

Hashajtó

A hashajtó több szempontból is rendkívül káros az egészségre. Ezek között az egyik a működési elvében rejtőzik. A legtöbb hashajtó olyan kémiai vegyületet tartalmaz, ami a bélfalra erősen izgató hatású, ezzel kényszeríti a vastagbél izomzatát fokozott mozgásra, így válik könnyűvé az ürítést. A gyakori hashajtó használat gyengíti a vastagbél izomtónusát. Ezáltal a természetes bélmozgás renyhébbé válik, majd igen rövid idő alatt bekövetkezik az az állapot, amikor széklet ürítés hashajtó nélkül már egyáltalán nem történik. A helyzet folyamatosan romlik, ugyanis a szervezet igen gyorsan hozzászokik ezekhez a vegyületekhez. A hashajtó hatékonysága csak úgy lesz az ember számára a szokásos, ha növeli a mennyiséget, mivel a megszokott hashajtó adagra a vastagbél már kellően nem reagál. Eszerint a hashajtó működési elve azonnali választ ad arra a kérdésre, hogy mi a különbség a hashajtó és a béltisztító között. Egyébként az egészségre gyakorolt hatásuk is egyértelműen különböző.

Ha szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszavakra: Béltisztítás | Méregtelenítés

Hashajtó veszélyei

Fentebb már szó esett arról, hogy a hashajtó rendszeres szedése függőséget okoz, mivel a megfelelő bélmozgás eléréséhez egyre nagyobb adagra van szükség, ugyanis a rendszeres hashajtó használat következtében a természetes bélmozgás fokozatosan renyhébbé válik.

Hashajtó

További óriási veszély a kiszáradás, amely egyrészt a túl alacsony folyadékfogyasztás miatt lehet. Másrészt a vastagbélben nem történik meg a normál mennyiségű vízfelszívódás, mivel a felgyorsult mozgás miatt erre nincs elegendő idő. Ez az állapot dehidratáltsághoz vezet, azaz általános vízhiányhoz, amely súlyos szöveti károsodással járhat bárhol a szervezetben.

A hashajtó révén elért fokozott bélmotilitás (mozgékonyság) nem csak a megfelelő mennyiségű folyadékfelszívódást akadályozza meg, hanem azoknak az ásványi anyagoknak a felszívódását is, amelyek szükségesek a szervezet számára, és csak ily módon kerülnek be a szervezetbe. Ennek következtében hiánybetegségek alakulhatnak ki, egyúttal az immunrendszer működése azonnal megváltozik, aminek következtében a fertőzésekre való hajlam megnő.

A hashajtó rendszeres használatának mellékhatásaként a bélfal óhatatlanul roncsolódik, ami vastagbélrák kialakulásához vezethet.

A fenti betegségeken kívül a rendszeres hashajtó használat a következő szövődményekkel járhat: általános gyengeség és levertség, hányinger, bélfertőzés, homályos látás, súlyos és rendszeres hasi fájdalmak, krónikus hasmenés vagy székrekedés, túlzott gáztermelődés és haspuffadás, vesekárosodás, szívritmuszavar, valamint egyéb szervi károsodások.

Az előzőekben leírt valós egészségi kockázatok ellenére nagyon sok ember indokolatlanul használja ezeket a könnyen beszerezhető hashajtókat, mert egyszerűnek gondolja használatukat, holott valós segítséget nem nyújtanak.

„Bármit ehettem, semmi nem okozott problémát”

Emésztési gondjaim voltak, az orvosok nem tudtak segíteni a problémámon. A Béltisztító programból a rostot kezdtem el fogyasztani, és szinte rögtön jelentős változások történtek. Ahogy a lerakódások eltávoztak (kisebbek, mint amilyeneket a fényképeken láthattunk), kezdett minden a helyére kerülni. Utoljára tizenéves koromban volt olyan egészséges székletem, mint a kúra során. Nem kellett naponta többször is próbálkozni, ráadásul az az egy mindig sikeres volt, és nagyon könnyű.
A hasi diszkomfort is elmúlt, megszánt a hasfájás, hasmenés, és a kellemetlen teltségérzet, étvágytalanság. A két doboz rost, amit elfogyasztottam, megtette a hatását. Javult az étvágyam, már nem volt egy étel sem feketelistán, bármit ehettem, semmi nem okozott problémát.
Egyáltalán ne bántam meg, hogy belevágtam a kúrába, jó döntésnek bizonyult. Még anyagi szempontból is, hiszen a sok gyógyszer, amivel korábban mérgeztem magam, ma a múlté. Azoknak az ára mind megmaradt, és biztos vagyok benne, hogy az a nagyobb összeg, nem a Clean Inside rost ára. Aki nem hiszi, számoljon utána. 49 évesen újra úgy érzem magam, mint kamaszkoromban, ezért az érzésért semennyi pénz nem sok.
Hartvég József, Komló, 2011.08.09

Hashajtó helyett, természetes béltisztítást!

Amikor valaki székrekedésben szenved, és a hashajtó által kínált megoldáshoz folyamodik, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy figyelmen kívül hagyja azt az alapvető tényt, hogy a székrekedés nem feltétlenül betegség, de mindenképpen egy tünet. A jó megoldás a valós kiváltó ok kezelése lenne a hashajtó meggondolatlan alkalmazása helyett.

Hashajtó

A székrekedés elsődleges oka a nem megfelelő táplálkozás, a nem elegendő mennyiségű élelmi rost bevitel, továbbá a túl kis mennyiségű folyadékfogyasztás és a mozgásszegény életmód. Elsődlegesen ezeken kell változtatni, így a székrekedés problémája az emberek 80%-ánál megoldódna.

Abban az esetben, ha valaki azért folyamodik a hashajtó kínálta megoldáshoz, mert béltisztítást szeretne végezni, akkor sokkal inkább javasolt egy erre a célra kifejlesztett rostdús készítmény, mint amilyen a Clean Inside rost. Tekintettel arra, hogy a Clean Inside rost kíméletesen távolítja el a vastagbélben lévő salakanyagot, miközben a bél nyálkahártyáját nem károsítja.

A fentiekből egyértelműen látható, hogy a hashajtó és a béltisztító között óriási különbség van. Míg a hashajtó rendkívüli veszélyeket rejt magában, addig a valós béltisztítás a salaktalanítás biztonságos módja.


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×