NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

Székrekedés

SzékrekedésSok embernek van szorulása anélkül, hogy egyáltalán tudna róla. Annyira hozzászoknak a fáradtsághoz, a puffadáshoz, az ingerlékenységhez, a súlyfelesleghez, stb., hogy nem is sejtik: az egészségük veszélyben forog. Esetleg gyógyszereket használnak, hogy elfedjék a tüneteket, sohasem keresve a valós okozót. Ha a szorulás problémája nincs időben kezelve, lassan szétrombolhatja az egészséges testet. Ahogy Dr. Bernard Jensen, Amerika egyik úttörő táplálkozástudósa, számos egészségügyi bestseller írója mondja: “A dolog lényege az, hogy a szorulás az első számú megpróbáltatás majdnem minden betegség esetében; gyakorlatilag ennek a kezdeti, elsődleges oknak lehet tulajdonítani majdnem minden emberi testben történt zavart.”

Komoly baj van kialakulóban

Sok hagyományos orvos él abban a tévhitben, hogy a 2-3 naponta történő székelés az elégséges, sőt, egyeseknek normális mérték. Ez egy veszélyes és téves következtetés! Ellenkezőleg, egy egészséges vastagbéllel rendelkező embernek naponta 2-3 alkalommal kéne székelnie, vagy ahány étkezést tart aznap. Az ürítésnek teljesnek, gyorsnak és könnyednek kell lennie. Az egészséges széklet világosbarna színű, hosszú és nagy átmérőjű, puha állagú és lebeg a víz tetején. Nem kéne durva szagúnak lennie, és szét kéne esnie, mikor lehúzzuk. Néhány nap alatt egyszer vécézni, közben fél órán át erőlködni, majd végül fekete, golyókat potyogtatni nemcsak abnormális, de azt is jelenti, hogy komoly baj van kialakulóban. Ha nem nagyjából annyit ürít, mint amennyit megeszik, akkor mit gondol, mi történik a maradékkal? A régi, megkeményedett ürülék feltapad a vastagbél falára, megakadályozván annak megfelelő működését, és azt, hogy fel tudja szívni a maradék tápanyagokat. Ezzel ellentétben arra van kényszerítve, hogy mérgeket szívjon fel a lerakódásokból és a parazitákból, amelyek ezt a közeget tenyésztőüzemükké alakítják. Az útvonal átmérője, amin keresztül az ürüléknek végig kell haladnia, elég nagy mértékben le van szűkülve, így a széklet is sokkal keskenyebb lesz – néha akár ceruza vékonyságú.

A szorulás gyakori okozói

  • Kevés rost az étrendben
  • Kevés folyadék fogyasztása
  • Mozgáshiány
  • Gyógyszerek
  • Irritábilis Bél Szindróma
  • Az életmódban történt változások (terhesség, korosodás, utazás)
  • Hashajtók túlzott használata
  • Székelési inger figyelmen kívül hagyása
  • Egyes betegségek, például szélhűdés

A Clean Inside Program az egyik leghatásosabb és legbiztonságosabb természetes megoldás a székelésre. Lássuk, mi erről az ügyfeleink véleménye.


Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×