NaturalSwiss NaturalSwiss Logo Contact Details:
Main address: Route de Crassier 7 CH-1262 Nyon Lake Geneva ,
Tel:+36 21 252 38 00, E-mail: ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Título:
Hatékony méregtelenítés és béltisztítás természetesen
Dirección:
http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Descripción:
Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? Mi áll az emésztési zavarok hátterében? A válaszok egyértelműek.
Palabras clave:
méregtelenítés, béltisztítás, diéta, rost, emésztési zavarok
Código de idioma:
hu
Autor/a:
NaturalSwiss
Fecha de creación:
2014-01-01

A megfelelő eszköz kiválasztása a béltisztításhoz

BéltisztításSokan, akik értik, hogy miért van szükség béltisztításra és nyitottak is lennének egy ilyen kúra elvégzésére, ott csúsznak el, hogy nem találják meg idejében a megfelelő eszközt. Ha a kiválasztott módszer alkalmazása körülményes, nehéz betartani az előírásait, hosszadalmas, drága, kellemetlen, sok mellékhatással jár, akkor nem csak a kedvet veszi el a kúra végigvitelétől, hanem még rossz élményeket is hagy az emberben. A megfelelő béltisztító program azonban pontosan ennek az ellenkezője: felszabadító érzés, kellemes élmény és megkönnyebbülés érzése kötődik hozzá még akár évekkel később is.

Emiatt nagyon fontos, hogy alaposan és körültekintően válasszuk ki a méregtelenítés módszerét, mielőtt belevágunk a kúrába. Így elkerülhetjük azt is, hogy több módszerre sok pénzt kelljen költenünk, feleslegesen, mielőtt megtaláljuk az ideális megoldást.

Ez utóbbi pedig azért is kiemelten fontos, mert napjaink táplálkozási szokásai mellett gyakori jelenség a székrekedés és a puffadás, ami azonban könnyen megelőzhető a megfelelő béltisztító kúra hatásának köszönhető teljes körű béltisztítás során.

Éppen ezért a béltisztítás előtt minden esetben tájékozódni kell a lehetőségekről és körültekintően kiválasztani a béltisztító programot, hogy elkerüljük a csalódásokat.

Melyek az ideális méregtelenítő módszer ismérvei?

Egyszerűség

A tökéletes béltisztítás egyik legalapvetőbb jellemzője az egyszerűség. Könnyen kezelhető, szállítható és alkalmazható. A kúra folytatásának nem lehet akadálya, ha el kell utaznunk, vagy érkezik hozzánk valaki. Clean Inside® béltisztító ezeknek a követelményeknek tökéletesen megfelel, ezt több ezer gyógyító történet is bizonyítja.
A béltisztító kúra egyszerűségétől nagymértékben függ a béltisztítás sikere. Ha egy összetevő után rohangálni kell, nehezen hozzájutható vagy hiánycikk, esetleg a világvégére kell menni érte, az jó eséllyel garantálja, hogy sose fogunk belevágni az adott kúrába. A fiók mélyén fog heverni évekig, majd megszabadulunk tőle. Ha nem pontos az utasítás, ha keverni és kutyulni kell, ha előfordulhat, hogy elpazarolódik vagy megromlik a drága szer, vagy ha felmerül, hogy azért nem hat, mert nem jól alkalmaztuk, ez egy idő után letöri a lelkesedést. Főleg akkor, ha a hiányzó információkat nincs honnan beszereznünk.

Természetesség

Fontos, hogy a béltisztító program alapját képező kivonat vagy étrendkiegészítő vagy “szer” természetes anyagokból készüljön és ne tartalmazzon olyan adalékanyagokat, amely hozzájárulhatnak a szervezet további elmérgeződéséhez. Az összetevők magas minőségűek legyenek – ezen a területen nem érdemes kompromisszumot kötni még az alacsonyabb költségek érdekében sem –, a leggondosabb forrásokból.

A béltisztítás, a harc a puffadás, a székrekedés ellen nem újkeletű problémája az embereknek, azonban a modern idők nagymértékben felerősítették őket. Számos gyógynövényt ősidők óta használ az emberiség az emésztési folyamatok, a méregtelenítő szervek karbantartására, a test (és a lélek) megtisztítására. Érdemes ezekhez a növényi hatóanyagokhoz nyúlnunk, hiszem rengeteg tapasztalat áll ezek használata mögött és volt ideje kikristályosodni az adagolásnak és egyéb használati körülményeknek, ahhoz, hogy a legerőteljesebb legyen a hatás.

Emellett napjainkban trend is a természetesség felé hajlik inkább, ami nem véletlen, hiszen a méregtelenítés célja éppen a modern mérgektől való megszabadulás. Egy olyan béltisztítás, mely a természetben gyökerezik, nem csak hatékony, de közelebb áll a fogyasztóhoz.

A bélmozgatás támogatása

A béltisztító szerek a salakanyagok fellazítása és kipucolása mellett nagyon fontos, hogy élénkítő hatással legyenek a bélmozgásokra, a perisztaltikára. Ezt a Slim Tea hivatott rendbe tenni, mely gyógytea összetétele erre lett kifejlesztve.

Sok esetben az emésztési zavarok nem is annyira a belek szennyezettségének a következményei, hanem a mozgásszegény életmód és a rossz tartás miatti bélpangás tehet róluk. Ha székrekedés, puffadás keseríti meg az életünket, az első, amit érdemes megpróbálnunk, a testmozgás mennyiségének fokozása az életünkben. A megfelelő sport kiválasztása ugyanis könnyedén a tudatos béltisztítás, a hatékony béltisztító program első lépcsője lehet.

Az enyhe vagy lassú bélmozgás következménye az, hogy a salakanyag lassabban mozog a belekben, így több ideje van belőle felszívódni a víznek, emiatt egyre keményebb lesz. A kemény széklet székrekedést, divertikulózist alakíthat ki, de hozzájárulhat az aranyér, végbélrepedés, vastagbélgyulladás kialakulásához is.

A belek mozgásának fokozására kiválóak a növényi rostok, amelyeket lekvár, gyümölcslé, különféle gabonák vagy aszalt gyümölcsök fogyasztása révén vihetünk be nagyobb mennyiségben a szervezetbe.

Teljeskörű kúra: a májra és a vérre is kiterjed a hatása

BéltisztításA jó béltisztító kúra és méregtelenítő kúra nem csak a belekre koncentrál, hiszen ha a máj, illetve a minden szervünket érintő vér szennyezett, a belek salaktalanítása se lehet száz százalékos. A máj feladata a belekben felszívódó anyagokat szállító vér szűrése. Megvédi a testünket a számára felesleges, vagy káros anyagoktól és sok esetben saját működése és egészsége árán teszi ezt.

Nem lehet teljes a méregtelenítés, ha a “szűrőt”, azaz a májat nem salaktalanítjuk és lehetőleg olyan hatóanyaggal, amely támogatja is a működését. Ez az alapvető szer a máriatövis, amelyet a színvonalas méregtelenítő szereknek a megfelelő arányban tartalmaznia kell. A megfelelő méregtelenítő kúra ugyanis a részletekben bújik meg, a máriatövis pedig egy ilyen apró, ám annál jelentősebb részlet.

És természetesen szükség van a tápanyagokat szállító és minden szervvel kapcsolatba kerülő vér tisztítására. Itt a tisztítás elsősorban arról szól, hogy alkalmassá tesszük arra, hogy az általa szállított, szervezet számára szükséges anyagokat képes legyen letenni a megfelelő helyeken (tüdő, bőr, izzadságmirigyek).

A teljes körű béltisztítás és méregtelenítés ennek megfelelően az egész szervezetre kiváló hatással van. A megfelelő béltisztító kúra hatására csökken a puffadás és a székrekedés jelentkezésének esélye, szervezetünkből kiürülnek a modern mérgek, fittebbek, élettel telibbek, energikusabban leszünk.

Magasra tesszük a lécet

A Clean Inside béltisztító program az összes felsorolt elvárásnak maximálisan megfelel, erről meggyőződhet vásárlóink visszajelzései olvasgatása során is. A béltisztító használata egyszerű, naponta néhány kapszula bevétele, egy rost koktél elkészítése, egy tisztító tea elfogyasztása szükséges mindössze.

Ennek megfelelően a Clean Inside béltisztító kúra segítségével a béltisztítás szinte gyerekjáték: nem csak hihetetlenül egyszerű, de jó testnek és léleknek egyaránt.


×
Köszönjük, hogy időt szánt kérdőívünk kitöltésére!
Itt aktiválhatja 1 900 Ft értékű szuperélelmiszer ajándékát.
Kérjük válassza ki, hogy melyik örleményt szeretné, amit automatikusan kosarához adunk következő rendelésekor.

Ne feledje, az ajándék csak november 24-ig érvényes!
Csipkebogyó örlemény
Maqui bogyó örlemény
Köszönjük, jól választott!
Ajándéka automatikusan meg fog jelenni kosarában következő rendelésekor.

Ha többet szeretne megtudni a szuperélelmiszerekről és azok szuper hatásairól látogasson el a www.supergreens.hu weboldalra.

Jó vásárlást!
Ajándékát már felhasználta.
De psszt, itt egy titok: mindenképp látogasson vissza november 24-én, egy nem mindennapi meglepetésért...
Gratulálunk! Már majdnem Öné az ajándék...
A fél havi adag Clean Inside béltisztító rost kosarába került, viszont ajándéka csak akkor jelenik meg, amennyiben min. 10 000 Ft értékben helyez terméket kosarába.

×